Родителството е най-незабравимия момент в живота на всеки човек. Време, изпълнено с любов и вълшебни моменти, но и време, в което всеки търси нов баланс. От 1937г. Холандската дизайнерска марка  Mutsy  създава удобни и надеждни колички, които помагат на бъдещите родители в отглеждането на своето дете.

    Mutsy, първоначално основана като Mutsaerts през 1937 г., започва да произвежда традиционните за онова време бебешки колички, като в началото обслужва пазарите - Белгия, Холандия и Люксембург. Страстта към ходенето, характерна за жителите на тези страни, води до създаването на модел, който да издържа на по-дълги разстояния: с големи колела за лесно маневриране и по-гладко возене на бебето.

  • Някои от първите модели на Mutsaerts: 
През 80-те години, компанията е закупена от дългогодишния служител Cees Driessen.

По това време,   Mutsy   продължава да произвежда своите колички, като разширява дейността си и на други европейски пазари. През новото хилядолетие, визията на сина на Driessen, Freek, е да създаде естетично и технологично подобрена количка, като това се превръща в основа на нова, отличителна линия от иновативни бебешки колички.

В допълнение към редица бебешки колички с качество и под марката на   Mutsy, отличаващи се с дизайн и мобилност, колекцията на   Mutsy  се разраства със столчета за хранене, столчета за кола и други иновативни бебешки аксесоари.Новото поколение колички Mutsy се отличава с функционалност, мобилност и изключителен дизайн.

  • Модели колички Mutsy 2008 - 2010 г.


Ако сте в очакване на бебе, пригответе се за най-вълнуващия период в своя живот. Период изпълнен с любов и вълшебни мигове, но и период, в търсене на нов баланс.  Mutsy  помага на бъдещите родители от 1937г. Нашата основна цел е да създаваме удобни и надеждни бебешки колички, които увеличават мобилността и улесняват живота на бъдещите родители.

  • Модели колички Mutsy 2011 - 2020 г.

 


С  Mutsy  разходката за вас и вашето дете, ще бъде истинско удоволствие. Многофункционалността,  ергономичността и лекотата на използване са комбинирани в един стилен отличаващ се дизайн.


  • Награди на колички MutsyТова е всичко, което ние наричаме „Магията на необикновените човешки преживявания“.