Меню
Количка

Блог RSS фиид

11 юни Как да изберете правилното място за своя пречиствател на въздух Philips?
admin 0 642
Искате да изберете най-подходящият въздухопречиствател за дома или офиса? Това е един сложен въпрос и има няколко ключови момента,..
17 апр. Форум Грижа за майката и детето на 12 май 2022г.
admin 1 2276
Първото издание на събитието за бъдещи и настоящи родители, организирано от Philips Avent със съдействието на фирма Iventas и спис..
21 март Какво трябва да знаете, за да изберете правилната играчка според възрастта на малкото бебе
admin 0 560
Най-добрият начин за опознаване на света от бебето е играта. С помощта на играчките малкото човече се учи да разпознава повърхност..
24 февр. Ивентас е част от кампанията Направи го сега и през 2022 г. в подкрепа на раждаемостта в България
admin 0 418
Ивентас е eдна от фирмите, която безусловно подкрепя кампанията „Направи го сега“ още от самото начало.Целта на информационната и ..
28 окт. 7 факта за кърменето, които всяка бъдеща майка трябва да знае и съвети за подпомагане процеса на кърмене
admin 0 696
Кърменето е акт на свързване и емоционална близостСъс сигурност по време на бременността сте прочели всичко за кърменето още преди..
08 юли Открийте детски колички и аксесоари Mutsy NIO - елегантен дизайн, стил и функционалност
admin 0 835
Цялата колекция на колички Mutsy е модулна, за да осигури на всеки родител подходящата система във всеки период на развитието на д..
18 март Philips AVENT - с теб във всяка стъпка!
admin 0 1175
Марка AVENT  се ражда още през далечната 1984г. с представянето на иновативно бебешко шише за хранене, което бързо се превръща в с..
17 март Как да изберем бебешка количка? Кои са най-важните функции и ключови елементи, с които една детска количка трябва да разполага?
admin 0 1159
Изборът на правилната бебешка количка значително ще улесни вашето ежедневие по отношение на лекотата и достъпността, която ще ви ..
16 март Стерилизация и дезинфекция на бебешки аксесоари - какво е и защо е необходима? Съвети как лесно може да се извършва в домашни условия.
admin 0 1345
Стерилизацията е един от основните методи за унищожаване или деактивиране на всички живи микроорганизми и техните спори. Постига с..
09 март Магията на необикновените човешки преживявания - Историята на холандската марка Mutsy, която създава удобни и надеждни бебешки колички от 1937 г. до днес
admin 0 999
    Родителството е най-незабравимия момент в живота на всеки човек. Време, изпълнено с любов и вълшебни моменти, но и време, в к..
08 окт. Научете как можете да спечелите Ваучер Подарък за покупка в нашия Шоурум или интернет магазин iventas.bg
admin 0 1235
Знаете ли, че за всяка направена покупка в нашия Шоурум или интернет магазин iventas.bg на стойност:  от 800 лв. до 1399 лв. - пол..
20 март Добрата ежедневна хигиена е не само превенция от инфекции и вируси. Припомнете си кои са най-важните хигиенни правила, когато сте с бебе у дома
admin 0 1142
Добрата ежедневна хигиена е не само превенция от инфекции и вируси. Тя носи удоволствие както на новороденото, така и на неговите ..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)