Меню
Количка

Блог RSS фиид

08 юли Открийте Mutsy NIO - елегантен дизайн, стил и функционалност
admin 0 62
Цялата колекция на колички Mutsy е модулна, за да осигури на всеки родител подходящата система във всеки период на развитието на детето. Гамата на Mutsy включва 4 модела колички – Evo, Nio, Icon и ком..
18 март Philips AVENT - с теб във всяка стъпка!
admin 0 406
Марка AVENT  се ражда още през далечната 1984г. с представянето на иновативно бебешко шише за хранене, което бързо се превръща в стандарт за бебешките шишета за хранене по целия свят. Днес марка AVENT..
17 март Как да изберем бебешка количка?
admin 0 210
Изборът на правилната бебешка количка значително ще улесни вашето ежедневие по отношение на лекотата и достъпността, която ще ви осигури, от разходка в търговски център до разходка в парка.Тук ще нам..
16 март Стерилизация и дезинфекция на бебешки аксесоари - какво е и защо е необходима? Съвети как лесно може да се извършва в домашни условия.
admin 0 326
Стерилизацията е един от основните методи за унищожаване или деактивиране на всички живи микроорганизми и техните спори. Постига се с помощта на топлина, облъчване, прилагане на някои химични средства..
09 март Магията на необикновените човешки преживявания - Историята на холандската марка Mutsy от 1937 г. до днес
admin 0 308
    Родителството е най-незабравимия момент в живота на всеки човек. Време, изпълнено с любов и вълшебни моменти, но и време, в което всеки търси нов баланс. От 1937г. Холандската дизайнерска марка  ..
08 окт. Ваучер Подарък
admin 0 612
Знаете ли, че за всяка направена покупка в нашия Шоурум или интернет магазин iventas.bg на стойност:  от 800 лв. до 1399 лв. - получавате ваучер-подарък на стойност 50 лв.  от 1400 лв. до 1999 лв. - п..
20 март Хигиенни правила с бебе у дома
admin 0 495
Добрата ежедневна хигиена е не само превенция от инфекции и вируси. Тя носи удоволствие както на новороденото, така и на неговите родители, очаровани от уханието на свежест и бебе.Поради незрялата иму..
20 март Как да направим дома си по-безопасен?
admin 0 417
Да бъдеш родител е един от най-вълнуващите периоди в живота. Да наблюдаваш как детето расте и всеки ден прави велики открития в заобикалящата го среда. Но докато се опитваш да стимулираш неговата любо..
18 март Шест причини за изцеждане на гърдите
admin 0 1780
По правило кърменето на поискване регулира производството на кърма. Причината за този феномен е, че докато детето суче през ареолата и гръдното зърно, то стимулира мозъка на майката да произвежда и ос..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)