Кърмата няма предимства! Тя е норма! Ето защо една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно да кърми детето си.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето.

Гледайте  Безплатната онлайн лекция на тема “УРОЦИ ПО КЪРМЕНЕ“, организирана от Училище за родители "МА-МА" с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА" на 22 декември (сряда) от 11:00 часа.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Тялото на майката е идеално пригодено към кърмене, но това не означава, че не можете да се възползвате и от малко допълнителни съвети. Ако чувствате болка или някаква форма на неудобство, или ако просто се нуждаете от малко насърчаване.... 

Запазете в графика си: Сряда, 22 декември, 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА"

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас:

Механична помпа за изцеждане на кърма Comfort Philips AVENT. 
Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Помага за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото вие желаете. Може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - вашата кърма.


Включете се и ще имате шанс да спечелите тази помпа за изцеждане на кърма!

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.