Предайте нататък коледната емоция с подаръци от Iventas.bg!

Възползвайте се от 20% НАМАЛЕНИЕ, от 1 до 31 ДЕКЕМВРИ на всички играчки Tiny Love, Playgro и aрт спомени  Baby Art!


Изберте Baby Art за коледните подаръци, които умиляват и са винаги актуални.

От мига, в който вашето бебче се роди, то ще расте и ще се променя с всеки нов ден. Има време за създаване на специални спомени, които ще бъдат пазени винаги. В духа на Коледа, това време от годината, посветено на семейния уют, споделете тези уникални моменти с приятелите и семейството, за да могат те да бъдат преживени отново и отново, дори когато мъничетата пораснат! 

Отпечатък за ръчичка или краче - оригинално решение, с което можете да зарадвате семейството, баба и дядо, леля и чичо…и всички останали близки и приятели, които следят с вълнение как вашето бебче расте. Изненадайте ги с очарователен спомен от изключителните моменти с мъничето, с помощта на снимка и отпечатък от неговите ръчичка или краче.

Отпечатък за ръчичка или краче е оригинално решение, с което можете да зарадвате цялото семейство

Създайте уникална украса за елхата с Коледна топка Baby Art  , персонализирана с отпечатъка от малката ръчичка на детето ви и името му, изписано върху топката. Изглежда прекрасно и ще допълни коледния интериор по неповторим начин. Същевременно е чудесен подарък за края на годината.Играчките на  Playgro и Tiny Love са идеални за детското развитие и ще създадат голямо радост на вашето бебче.

Запознават мъниците с форми, цветове и звуци. Радват ги, като същевременно ги насърчават да практикуват важни умения, свързани с техния етап на развитие. Осигурете им часове забавна игра с:

  • активни гимнастики
  • въртележки за легло
  • дрънкалки и гризалки за най-малките 
  • музикални активно-двигателни играчки


Разгледайте всички промоционални продукти  ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до дома или офис на Спиди, при поръчка над 50 лв.

Офертата е валидна САМО онлайн на iventas.bg от 01 до 31 декември 2021 г.