Вдишайте разликата и осигурете чист въздух за цялото семейство у дома с Philips. 

Само през юни всички пречистватели, овлажнители и резервни филтри Philips са с 18% НАМАЛЕНИЕ!

Дишайте спокойно.
Вдишайте разликата с пречистватели Philips и осигурете чист въздухът без бактерии, вируси и често срещани алергени. Замърсяването в дома се дължи както на навлезлия въздух през отворени врати и прозорци, така и на типични алергени, които се отделят от стайни растения, праха, а също и вредните частици, които се отделят по време на готвене и почистване. Пречистватели Philips улавят дори най-малките замърсители и премахват до 99,97% от ултрафините частици с размер до 0.003 um.

Естествено и хигиенично овлажняване на въздуха
Поддържайте оптимално ниво на влажност в дома: 40-60%. Сухият въздух въздейства неблагоприятно върху човешкото здраве и може да причини изсъхване на носната лигавица, раздразнение и/или изсъхване на кожата, както и появата на различни алергии. Влажност на въздуха извън нормите насърчава развитието на бактерии и вируси, а също така изсушава косата и кожата. Използването на уреди за отопление през зимата или за охлаждане през лятото влияят до голяма степен на сухотата на въздуха.

Разгледайте промоционалните предложения на пречистватели, овлажнители и резервни филтри Philips и изберете подходящия за вас ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Офертата е валидна само онлайн на iventas.bg от 01 до 30 юни 2022 г.