Планирате да храните бебето с шише? Сигурно имате куп въпроси. Каква форма на шишето е най-добра? Кои биберони са подходящи? 

Когато храните бебето с шише, изборът на правилната бутилка и биберон са от важно значение. Вижте 4 причини, заради които да изберете Tommee Tippee и да се възползвате от 30% НАМАЛЕНИЕ този ДЕКЕМВРИ на  всички шишета за хранене и биберони Tommee Tippee. 

  1. Tommee Tippee има повече от 50 години опит в храненето с шише, както и повечето продукти, за да го направи възможно най-лесно и близко до естественото хранене.
  2. Tommee Tippee  разработва специална серия шишета и биберони Anti-Colic за оптимално отвеждане на въздуха далеч от стомахчето на бебето по време на хранене. Уникалната система от тръбичка и клапа в шишетата успешно намалява коликите и раздразнението за по-комфортно хранене, а променливият цвят на тръбичката бързо индикира дали температурата на млякото е подходяща за хранене.
  3. Бибероните Tommee Tippee  наподобяват формата на майчината гърда и създават усещането за естествено хранене, защото бебетата предпочитат това! Затова бебешки  шишета Tommee Tippee са обичани както от бебета, така и от родителите.
  4. Най-близо до природата, най-близо до вас. Супер безопасен и отличен с награди дизайн, без BPA, с меки силиконови биберони и вградена анти-колик клапа, шишета Тоmmее Тіррее Closer to Nature® са спечелили награди по целия свят.

Всички промоционални продукти разгледайте ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 50 лв. 

Офертата е валидна само онлайн на iventas.bg от 01 до 31 декември 2021 г.