Гледайте безплатната онлайн лекция на тема Какво ни казват бебетата преди да проговорят, организирана от Училище за родители МА-МА с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 6 юли (сряда) от 11:00 часа.

Бебетата не могат да говорят, но са доста добри в изразяването на желанията и нуждите си, чрез плача и езика на тялото. Невербалните послания издават много от настроенията и очакванията им. За тези послания, мама трябва да стои наблизо и да вярва на инстинктите си. Там е речникът за общуване с бебоците.

Този уебинар ще бъде урок по бебешки език. Ваш учител ще е Нина Йорданова от Пумпелина, която може да преведе разказа на всяко бебе, изразен с жестове или плач.  Ще ви предаде безценни практически съвети, за да сте по-уверени и спокойни и да знаете как да настроите слуха си към различните видове плач, когато бебето е гладно, жадно, боли го коремчето или му се спи.

Ще има и томбола с НАГРАДА, осигурена от фирма ИВЕНТАС, вносител на PLAYGRO - Сензорна книжка Опашки.


С участието на илюстрирани животни от цял свят, всяка със собствена текстурирана опашка, PLAYGRO Сензорна книжка Опашки за докосване и усещане представя на бебето 7 уникални същества: как изглеждат, как се чувстват и къде живеят животните по света. PLAYGRO Сензорна книжка Опашки включва забавни, шумолящи страници и ринг за лесно закачане към количката или столчето за кола за игри в движение. 

Запазете в графика си: Сряда, 6 юли от 11:00 ч.
Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.