Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.

Любимата на много мами акушерка Елена Василева ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето и изцеждането, за да различавате правилното от грешното. Не пропускайте да чуете съветите ѝ в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА, с тема: Кърмене, на 11 октомври (сряда) от 11:00 ч.

Кърменето е това, което очакват децата ви да получат като начин на хранене. Кърмата е храната, която няма предимства, защото е норма. 

Кърменето предпазва детето от заболявания не само през първата година, но и през целия му живот. Кърменето намалява риска от развитие на алергии, затлъстяване и диабет.

За да успеете ви трябва добро отношение към процеса, достатъчна информация и много търпение.

В този уебинар ще научите:

  • Как суче бебето
  • Кога засукването означава кърмене
  • Как да поставите бебето за кърмене и как да му помогнете да засуче
  • Какво е лактация и как да я управляваме

Прилагайки тези съвети ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите.

Запазете в графика си: 11 октомври, сряда, 11:00 ч.

Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Не пропускайте да се включите на живо!

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Ръчна помпа Philips AVENT Natural Motion (тестова)


Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion Philips AVENT комбинира вакуум и стимулация, точно като при бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързото потичане на кърмата. Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.