Кърмата няма предимства! Тя е норма! Ето защо една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно да кърми детето си.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето.

Гледайте  Безплатната онлайн лекция на тема КЪРМЕНЕТО - ГРЕШКИ И РЕШЕНИЯ, организирана от  Училище за бременни и родители Мама знае най-добре с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на  Училище за бременни и родители Мама знае най-добре на 24 март (четвъртък) от 10:30 часа.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Тялото на майката е идеално пригодено към кърмене, но това не означава, че не можете да се възползвате и от малко допълнителни съвети. Ако чувствате болка или някаква форма на неудобство, или ако просто се нуждаете от малко насърчаване....

Основни акценти:

  • техники на засукване;
  • най-често срещаните проблеми при кърменето;
  • съхранение на кърмата;
  • проблеми на гърдите и техните решения;
  • интервали за кърмене - кога, колко и защо.

Запазете в графика си: 24 март, четвъртък, 10:30 ч.

Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.