Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много. Любимата на много мами акушерка Елена Василева ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Не пропускайте да чуете съветите ѝ в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за родители МА-МА, с тема: Кърменето стъпка по стъпка, на 13 декември (сряда) от 11:00 ч.

Основни акценти:

  • Какво е лактацията като процес?
  • Кога засукването означава кърмене?
  • Как да поставите бебето за кърмене?
  • Как да му помогнете да засуче?

Запазете в графика си: 13 декември, сряда, 11:00 ч.
Повече информация за събитието.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion Philips AVENT.


Mеханична помпа Philips AVENT Natural Motion комбинира вакуум и стимулация, точно като при бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързото потичане на кърмата. Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.