Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Да се избягват грешките е възможно.

Научете как от безплатната онлайн лекция на тема Как да избегнем най-честите грешки при кърмене на 21 ноември (понеделник) от 14:00 часа, организирана от Списание Кенгуру, с подкрепата на фирма Ивентас.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Тялото на майката е идеално пригодено към кърмене, но това не означава, че не можете да се възползвате и от малко допълнителни съвети. Ако чувствате болка или някаква форма на неудобство, или ако просто се нуждаете от малко насърчаване....

Основни акценти:

  • неправилно поставяне на гърда;
  • неправилно засукване;
  • неправилно изцеждане.

Запазете в графика си: 21 ноември, понеделник, 14:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА в Instagram с подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT!

Комплект Грижа за бебето Philips AVENT

съдържа всичко необходимо за грижата за хигиената и здравето на бебето събрано в удобен и елегантен несесер


В комплекта ще намерите всичко необходимо за грижата за хигиената и здравето на бебето събрано в удобен и елегантен несесер, за да го ползвате у дома или когато сте на път, а също и чудесна идея за подарък. В него са включени десет от най-важните неща от първа необходимост, като термометър с гъвкав връх, аспиратор за нос и напръстник за миене на зъби.

За повече подробности гледайте на живо лекцията на 21 ноември или следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.