Раждането в голяма степен зависи и от майката и е важно да бъдете подготвена за това.

Подготовката за раждането трябва да започне още с положителния тест за бременност. Правилната информация и приготовлението за него ще ви помогнат да превърнете този момент в уникално преживяване. 

Гледайте безплатната онлайн лекция на тема НОРМАЛНО РАЖДАНЕ. ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ, организирана от Училище за родители МА-МА с подкрепата на фирма Ивентас, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 23 август (сряда) от 11:00 часа.

Ще чуете на разбираем език какво значи контракция, изглаждане на шийката, разкритие и разширение, какво се случва по време на гинекологичния преглед, кои са трите етапа на раждането и какво се случва с бебето по време на раждането.

Ще научите повече и за цезаровото сечение, за неговата подготовка, за видовете операции, за операционната, упойката и последващото наблюдение.

Запазете в графика си: Сряда, 23 август, 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА.

Линк към събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас: Шише за хранене Easi-Vent 0м+ 150 мл


Шишето Тоmmее Тіррее Closer to Nature 150 мл е с биберон с бавен поток и е перфектния избор за хранене на новородено, с комбинацията от чувствителна анти-колик клапа и широко гърло, която насърчава интуитивното засукване на бебето при хранене.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.