Преодолейте притесненията или затрудненията при кърменето, когато дойде мигът да прегърнете бебчето и да го поставите на гърдите си.

Кърменето има множество предимства. Но за жалост понякога не се получава. Проучване, публикувано през 2012 г., показва, че едва 18% от бебетата на възраст 1 месец са изключително кърмени. Което пък говори за това, че майките имат желание, но имат и нужда от подкрепа. За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Тялото на майката е идеално пригодено към кърмене, но това не означава, че не можете да се възползвате и от малко допълнителни съвети. Ако чувствате болка или някаква форма на неудобство, или ако просто се нуждаете от малко насърчаване.

Гледайте поредния епизод на предаването Първи стъпки с тема Основи на кърменето на 12 септември (понеделник) от 14:00 часа. Онлайн лекцията се организира от Списание Кенгуру, с подкрепата на фирма Ивентас и е напълно безплатна. Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. 

Запазете в графика си: 12 септември, понеделник, 14:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent:  Механична помпа за изцеждане на кърма Comfort с контейнери за съхранение VIA.


Mеханична помпа Comfort Philips AVENT предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.
Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова се е посветила да разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето. Помпите за изцеждане на кърма Philips AVENT Ви помагат за хранене на бебето с кърма възможно най-лесно и толкова дълго, колкото Вие желаете. Вие може да комбинирате отглеждането на дете с други занимания и да сте сигурни, че Вашето бебе ще се наслаждава на идеалната храна - Вашата кърма.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.