Знаете ли как да стимулирате развитието на сетивата на бебчето? 

Човекът има 6 сетива - зрение, слух, осезание, обоняние, вкус и равновесие. Благодарение на тях общуваме с околния свят. Тези 6 сетива са налични и при малкия човек, но в различна степен на зрялост. Стимулирането на тяхното развитие в този етап от живота на бебето става чрез игра. Да можеш да играеш през сетивата е начин да предаваш знания, умения и опит или с други думи да възпитаваш.

Гледайте безплатната онлайн лекция на тема Аз и моите сетива, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 30 ноември (сряда) от 11:00 часа. 

В нея Нина Йорданова, от Pumpelina, ще отвори прозорецът към общуването с бебето. Ще назове сетивата, какво е тяхното развитие и ще ви обясни как можете да провокирате стимули за тяхното усъвършенстване.

Включете се, ще има и томбола с награда, предоставена от фирма ИВЕНТАС, вносител на Baby Art.

Магична кутия Hello Baby Essentials Квадратна

Великолепен подарък и уникален спомен за семейството със сувенирната кутия за отпечатък Baby Art. Магичната кутия за отпечатък е оригинална идея за създаване на очарователен спомен от мъничките ръчички или крачета на бебето, лесно, бързо и без да нацапате наоколо. Декоративната кутия в нежни и свежи цветове ще внесе свеж полъх в атмосферата на домашния уют.


Запазете в графика си: 30 ноември, сряда от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.