Как се стабилизират двигателните умения на бебето и с как с масаж и гимнастика можете да ги подкрепите? 

Опорно - двигателният апарат съзрява по определена закономерност, която е добре да познавате, за да помагате във възникването и утвърждаването на движенията. Гледайте безплатната онлайн лекци с тема Двигателно развитие на бебето, масаж и гимнастика, организирана от Училище за родители "МА-МА". В нея Елена Василева, ще отвори прозореца към общуването с бебето. Ще ви обясни как можете да провокирате стимули за тяхното усъвършенстване.

Запазете в графика си: 22 март, петък от 11:00 ч.
За повече информация вижте събитието.

Следете Инстаграм и Фейсбук страниците на Училище за родители Ма-Ма, за да разберете как можете да спечелите подарък от Tommee Tippee, предоставен от вносителя за България, фирма ИВЕНТАС

Шише за хранене Easi-Vent 0м+ 150 мл.

Перфектния избор за хранене на новородено с комбинацията от чувствителна анти-колик клапа и широко гърло, която насърчава интуитивното засукване на бебето при хранене

Шишето Тоmmее Тіррее Closer to Nature 150 мл е с биберон с бавен поток и е перфектния избор за хранене на новородено, с комбинацията от чувствителна анти-колик клапа и широко гърло, която насърчава интуитивното засукване на бебето при хранене.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.