Кърмата е норма! Една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето.

Гледайте безплатната онлайн лекция на тема Всичко за успешната лактация, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 28 юли (петък) от 11:00 часа.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Основни акценти ще бъдат:

  • Кърменето е естествения режим на хранене за всеки бозайник, в това число и за човека.
  • Кърмата няма предимства - тя е норма.
  • За съжаление обаче, тази естествена функция на бозайниците при човека търпи известен провал.
  • За да бъде вашето кърмене успешно, гледайте този уебинар и ще научите всичко важно за засукването, кърменето и лактацията.

Включете се, ще има и томбола с награда, предоставена от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT.

Ортодонтични залъгалки NIGHT TIME 0-6 м.


Ортодонтични силиконови залъгалки със семпла декорация Tommee Tippee NIGHT TIME са с дръжка, светеща в тъмното. Симетричният ортодонтичен биберон на залъгалката е специално проектиран, за да бъде приета тя по-добре от бебето и едновременно с това да подпомага здравословното, естествено развитие на устата, зъбите и венците му. 

Запазете в графика си: 28 юли, петък от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.