Защо е важно да разказвате на децата за сезоните?

Темата за сезоните е мощен стимул за разгръщане на детското развитие и, ако още не сте я включили в ежеднвените детски занимания, то сега можете да научите как да го направите.

  • От каква възраст можем да започнем да запознаваме бебето с особеностите на всеки сезон?
  • Кои игри и играчки ни помагат в това?
  • Как да превърнем времето навън във време за опознаване на света?
  • Какви игри и с какви играчки можем да играем навън през различните сезони?

На тези въпроси ще отговори Нина Йорданова, логопед, специалист по ранно детско развитие, основател на център Пумпелина, в безплатната онлайн лекция на тема Сезоните и детските игри, организирана от Списание Кенгуру на 13 март (понеделник) от 14:00 часа. 

Включете се, ще има и томбола с награда, предоставена от фирма ИВЕНТАС, вносител на Tiny Love: Арка с играчки за количка или столче за кола Meadow Days Sunny Stroll


Tiny Love Sunny Stroll Арка за детска количка, кош за новородено или столче за кола, която се монтира лесно с универсални щипки и забавлява бебчо по време на разходка. Комбинацията от 6 различни шумолящи и дрънкащи играчки, активирани от бебето, предлага много забавления по време на разходка и насърчава развитието на фината моторика.

Запазете в графика си: 13 март, понеделник от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.