Кърмата е норма! Една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето.

Гледайте безплатната онлайн лекция на тема УРОЦИ ПО КЪРМЕНЕ, която ще се излъчва на живо във Фейсбук страницата на Училище за родители МА-МА на 26 октомври (сряда) от 11:00 часа.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Основни акценти ще бъдат:

  • Кърменето е естествения режим на хранене за всеки бозайник, в това число и за човека.
  • Кърмата няма предимства - тя е норма.
  • За съжаление обаче, тази естествена функция на бозайниците при човека търпи известен провал.
  • За да бъде вашето кърмене успешно, гледайте този уебинар и ще научите всичко важно за засукването, кърменето и лактацията.

Включете се, ще има и томбола с награда, предоставена от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT.

Комплектът включва най-необходимото за хранене с шише на бебчето - 2 броя шишета 125 мл, 2 броя шишета 260 мл, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета

Комплект за новородено Philips Avent Natural включва най-необходимото за хранене с шише на бебчето - 2 броя шишета 125мл Natural PP с биберони 0м+, 2 броя шишета 260мл Natural PP с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.

Новият дизайн на шишетата Natural осигурява по-естествено хранене и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише на бебето. Спираловидният дизайн на бибероните не позволява огъване или потъване по време на хранене, а още по-меката им текстура максимално наподобява усещането за майчина гърда за новороденото.

Запазете в графика си: 26 октомври, сряда от 11:00 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Можете да последвате и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.