Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Любимата на много мами акушерка Елена Василева ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето. Не пропускайте дас чуете съветите ѝ в безплатната онлайн лекция, организирана от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, с тема: Как да кърмим успешно? на 23 март (четвъртък) от 10 ч.

Основни акценти:

  • Kак суче бебето?
  • Kога засукването означава кърмене?
  • Kак да поставите бебето за кърмене?
  • Kак да му помогнете да засуче?
  • Какво представлява лактацията като процес.

Подтема: Грижа, особености и профилактика на бебешката кожа. Видове дерматити и как да се преборим с тях?

Запазете в графика си: 23 март, четвъртък, 10 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК..

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Комплект Грижа за бебето.


В комплекта Philips AVENT ще намерите всичко необходимо за грижата за хигиената и здравето на бебето събрано в удобен и елегантен несесер, за да го ползвате у дома или когато сте на път, а също и чудесна идея за подарък. В комплекта Грижа за бебето Philips AVENT са включени десет от най-важните неща от първа необходимост, като термометър с гъвкав връх, аспиратор за нос и напръстник за миене на зъби.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.