Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство за майките, особено когато липсва опит.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Да се избягват грешките е възможно.

Гледайте на живо във Фейсбук или YouTube предаването Първи стъпки с основна тема "8 грешки при кърмене и как да ги избегнем" на 13 април (четвъртък) от 14:00 часа. Предаването се организира от Списание Кенгуру, с подкрепата на фирма Ивентас.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева, сертифициран консултант по кърмене. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Тялото на майката е идеално пригодено към кърмене, но това не означава, че не можете да се възползвате и от малко допълнителни съвети. Ако чувствате болка или някаква форма на неудобство, или ако просто се нуждаете от малко насърчаване....

Основни акценти:

  • неправилно поставяне на гърда;
  • неправилно засукване;
  • неправилно изцеждане.

Допълнителната тема в предаването ще бъде "Попитай ме за стволовите клетки". Попитайте Мая Стоева, административен директор на ТБ "Биорегенерация".

Запазете в графика си: 13 април, четвъртък, 14:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА в Instagram профила на списание Кенгуру с подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT!

Комплект Грижа за бебето Philips AVENT.

включва десет от най-важните неща от първа необходимост за хигиената и здравето на бебето, като термометър с гъвкав връх, аспиратор за нос и напръстник за миене на зъби.

В комплекта ще намерите всичко необходимо за грижата за хигиената и здравето на бебето събрано в удобен и елегантен несесер, за да го ползвате у дома или когато сте на път, а също и чудесна идея за подарък. В него са включени десет от най-важните неща от първа необходимост, като термометър с гъвкав връх, аспиратор за нос и напръстник за миене на зъби.

За повече подробности гледайте на живо лекцията на 13 априлили следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.