Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Да се избягват грешките е възможно.

Научете как от безплатната онлайн лекция на тема Най-чести грешки при кърмене на 13 февруари (понеделник) от 14:00 часа, организирана от Списание Кенгуру, с подкрепата на фирма Ивентас.

Лектор ще бъде любимата на много мами акушерка Елена Василева. Тя ще ви подготви за всичко важно, което трябва да знаете за кърменето, за да различавате правилното от грешното. Тялото на майката е идеално пригодено към кърмене, но това не означава, че не можете да се възползвате и от малко допълнителни съвети. Ако чувствате болка или някаква форма на неудобство, или ако просто се нуждаете от малко насърчаване....

Основни акценти:

  • неправилно поставяне на гърда;
  • неправилно засукване;
  • неправилно изцеждане.

Запазете в графика си: 13 февруари, понеделник, 14:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА в Instagram с подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT!
Комплект за новородено Шишета Natural със залъгалка и четка.


В този удобен комплект за хранене с шише са включени 2 броя шишета 125мл Natural PP с биберони 0м+, 2 броя шишета 260мл Natural PP с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета.

За повече подробности гледайте на живо лекцията на 13 февруари или следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.