Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.

За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. Научете повече от безплатната онлайн лекция на тема: Уроци по кърмене. Съвети към майката в кърмаческия период, организирана от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ, с подкрепата на фирма Ивентас. Лектори ще бъде любимите на много мами акушерки Елена Василева и Теодора Артинова.

Основни акценти в лекцията:

  • предпоставки за успешно кърмене;
  • пози и техники на кърмене;
  • механизми за увеличаване и поддържане на лактацията;
  • практични съвети за кърмене;
  • съвети за добра кондиция и тонус на мама по време на кърмаческия период;
  • време за въпроси и отговори с лекторите.

Запазете в графика си: 16 януари, вторник от 14:00 ч.
Повече информация за събитието.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Комплект за новородено Natural Response SCD837/12 с 3 шишета и четка за шишета 0м+.

Комплект за новородено Philips AVENT Natural Response SCD837/12 включва 3 броя шишета за хранене Natural Response с биберони без протичане и четка за почистване на шишета и биберони. Когато използвате шише за хранене Natural Response с биберон без протичане, бебето може да се храни със свое собствено темпо на пиене – преглъщане – дишане, точно както се храни от гърда, което улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.