Подгответе се за състезанието по прохождане с Училище за родители "МА-МА" и онлайн лекцията на тема "Двигателно развитие на бебето. Масаж и гимнастика"

Акушерката Теодора Артинова ще обясни всичко, което е необходимо да знаете за това как мъничето се развива и в края на първата година незрялото бебе се изправя и прохожда. Ще научите за вродения модел на развитие на движенията, за основните техники на гимнастика, ще вземете и първите си уроци по безопасен масаж и ще видите как се играе с новороденото бебе.

Двигателното развитие част от един изключително динамичен процес и познаването на основните постановки около вродената двигателна програма ще ви насочат в това да разпознавате нормата, от нейните отклонения.

Гледайте на живо - очаква ви и томбола с награда Tommee Tippee, осигурена от вносителя, фирма ИВЕНТАС!Tорбичките за кърма Tommee Tippee Closer to Nature са предварително стерилизирани, което позволява да излеете изцедената кърма директно в торбичката.

Торбичките за кърма Tommee Tippee предлагат лесно и удобно съхранение във фризера и в същото време ще размразявате кърмата по-бързо от използването на контейнер.

Кремът за зърна Made For Me Tommee Tippee е 100% натурален, чист и хипоалергенен.

Кремът за зърна Made For Me незабавно успокоява кожата и поддържа зърната меки и еластични през целия период на кърмене.


Запазете в графика си: Сряда, 29 декември от 11:00 ч.

Можете да гледате на живо от Фейсбук страницата на Училище за родители "МА-МА". 

Линк към събитието ще намерите като кликнете Тук.