Научете кои са важните елементи от храненето на бъдещата майка в БЕЗПЛАТНИЯ УЕБИНАР с тема Хранене на бременната, на 22 март

Здравословното хранене по време на бременността е едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си и за вашето бебе. Храната, която ядете е основен източник на хранителни вещества за вашето бебе и осигурява неговия растеж. За важните елементи от храненето на бъдещата майка ще говори д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика, в безплатната онлайн лекция с тема ХРАНЕНЕ НА БРЕМЕННАТА, организирана от Списание Кенгуру, с подкрепата на фирма Ивентас.

Ето и акцентите:  

  •   Колко килограма е здравословно да качим през бременността?
  •   Какво представлява здравословното хранене през бременността?
  •   Какво да правят бъдещите майки - вегетарианки?
  •   Кои храни са забранените за бременни?

ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕМА: Подготовка за бебето с Tommee Tippee, представена от Теодора Артинова, старша акушерка на родилно отделение при ПСАГБАЛ Света София.

Ще има и ПОДАРЪК от Tommee Tippee, осигурен от вносителя фирма ИВЕНТАС: Tommee Tippee ОРТОДОНТИЧНИ ЗАЛЪГАЛКИ ЗА НОВОРОДЕНО.

Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE ЗА НОВОРОДЕНО

Специално създадени Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са нежни към деликатната и чувствителна бебешка кожа. Тялото на залъгалката е извито така, че да има минимален контакт с носа и устата, което значи по-малък шанс за раздразнения. Tommee Tippee Ортодонтични залъгалки SENSITIVE са направени от супер мек силикон с усещане за допир на кожа. Големите отвори в щита на залъгалката позволяват на въздуха да преминава свободно, така че кожата на бебето да диша. Това спомага устата, носът и бузите да останат сухи и без раздразнения.

Гледайте на живо във Фейсбук: 22 март (вторник) от 14:00 ч.
Линк към събитието ще намерите ТУК.

Последвайте и страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.