Научете кои са важните елементи от храненето на бъдещата майка.

Здравословното хранене по време на бременността е едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си и за вашето бебе. Храната, която ядете е основен източник на хранителни вещества за вашето бебе и осигурява неговия растеж. За важните елементи от храненето на бъдещата майка ще говори Теодора Артинова, главна акушерка при ПСАГБАЛ Света София, в безплатната онлайн лекция с тема Хранене на майката през бремеността и след това, организирана от Списание Кенгуру, с подкрепата на фирма Ивентас.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ТЕМА: "Хранене на новороденото с Tommee Tippee", представена от Теодора Артинова, главна акушерка при ПСАГБАЛ Света София.

Ето и акцентите:  

  • Какво представлява здравословното хранене през бременността и в периода на възстановяване след раждането?
  • Колко килограма е здравословно да качим през бременността?
  • Как да изградим хранителен режим, подходящ за уникалните нужди на всяка от нас?
  • Кои храни и напитки могат да навредят на майката и бебето?

Запазете в графика си: четвъртък,16 май от 14:00 ч.
Повече информация за събиттието.

Ще има и ПОДАРЪК от Tommee Tippee, осигурен от вносителя фирма ИВЕНТАСПърва чаша с дръжки и прибиращ се твърд накрайник със свободен поток.


Детската чаша Tommee Tippee First Cup е с изчистен дизайн и впечатляващ ярък оранжев цвят. Тази малка първа чаша е с лесни за хващане от малките ръчички дръжки и прибиращ се твърд накрайник със свободен поток, което я прави идеалният избор за първите глътки на мъничето.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.