Ако ви вълнува темата за Кърменето, включете се в безплатната лекция, организирана от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ със съдействието на фирма ИВЕНТАС.

Кърмата е норма! Една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си. За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка. Както при всичко важно, малкото планиране помага много, що се отнася до кърменето. 

Не пропускайте възможността да чуете безценните съвети на една любима акушерка - Елена Василева, на 15 декември, от 10:00 ч. в безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ. Ще получите отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с кърменето.

  • Какво НЕ трябва да правим, за да кърмим успешно?
  • Кои са битуващите у нас митове и легенди за кърменето и приложими ли са в днешно време?
  • Кои са най-често допусканите грешки, поради липса на опит в процеса на кърмене?
  • Как да стимулираме лактацията си?
  • Как да кърмим успешно?
  • Начини и техники за съхранение на кърмата.

Допълнителна тема: Грижа и особености на бебешката кожа, с лектор Татяна Руевска, медицински консултант и представител на Sebamed.

Не пропускайте да се включите! Ще има и ПОДАРЪК, осигурен от фирма Ивентас, вносител на Philips Avent: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion.


Philips AVENT Ръчна помпа Natural Motion предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин.
Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин. Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето.

Запазете в графика си: Четвъртък, 15 декември от 10:00 ч.
Линк за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за промоции и предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.