Кърмата е храната, която няма предимства, защото е норма.

За да успеете ви трябва добро отношение към процеса, достатъчно информация и много търпение. В този уебинар ще научите как суче бебето, кога засукването означава кърмене, как да поставите бебето за кърмене, как да му помогнете да засуче, какво е лактацията като процес. Прилагайки съветите на акушерката Елена Василева ще видите, че няма нищо сложно в това да се справите. Не пропускайте да се включите в безплатната онлайн лекция на Училище за родители МА-МА, с тема Уроци по кърмене, на 21 декември, от 12:00 ч.

Ще има и ТОМБОЛА С НАГРАДА, осигурена от фирма Ивентас, вносител на Philips AVENT: Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion.Philips AVENT Ръчна помпа Natural Motion предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма, по естествен начин. Глобално тенденцията да се кърми се увеличава, тъй като майките все повече се стремят да хранят своите бебета по най-добрия начин. Philips AVENT знае колко е важна кърмата за развитието на бебето и затова разработва продукти, които помагат на майките на всеки етап в периода на кърменето.

Запазете своето място: Сряда, 21 декември от 12:00 ч.
Повече информация за събитието ще намерите ТУК.

Последвайте страницата ни Ивентас  във Фейсбук за актуална информация за промоции и предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.