Ако ви вълнува темата за Кърменето, включете се в безплатната лекция, организирана от Списание Кенгуру със съдействието на фирма ИВЕНТАС.

Кърмата е най-добрата храна за бебето и една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си. Проучване, публикувано през 2012 г., показва, че едва 18% от бебетата на възраст 1 месец са изключително кърмени. Което пък говори за това, че майките имат желание, но имат и нужда от подкрепа. За да имате успешно кърмене ви трябва добра подготовка и малко помощ, която ще откриете в безценните съвети на една любима акушерка - Елена Василева, на 12 януари, от 14:00 ч., в безплатната онлайн лекция с Голяма тема за кърменето.

Запазете в графика си: Четвъртък, 12 януари от 14:00 ч.
Линк за събитието ще намерите като кликнете ТУК.

Ще има ТОМБОЛА С НАГРАДА в Instagram с подарък предоставен от фирма ИВЕНТАС вносител на Philips AVENT: Комплект Грижа за бебето Philips AVENT.

В комплекта ще намерите всичко необходимо за грижата за хигиената и здравето на бебето събрано в удобен и елегантен несесер, за да го ползвате у дома или когато сте на път, а също и чудесна идея за подарък. В него са включени десет от най-важните неща от първа необходимост, като термометър с гъвкав връх, аспиратор за нос и напръстник за миене на зъби.

За повече подробности гледайте на живо лекцията на 12 януари или следете профила на списание Кенгуру в Инстаграм.

Последвайте страницата ни Ивентас във Фейсбук за актуална информация за промоции и предстоящи събития за бъдещи и настоящи родители.