Осигурете чист въздух за цялото семейство у дома! Избрани пречистватели и овлажнители Philips с 15% НАМАЛЕНИЕ само от 1.02-28.02.2022 г. 

Вдишайте разликата с пречистватели Philips. Световната здравна организация (СЗО) определя това замърсяване като най-големият риск за здравето в Европа, свързан с околната среда. Замърсяването в дома се дължи както на навлезлия въздух през отворени врати и прозорци, така и на типични алергени, които се отделят от стайни растения, праха, а също и вредните частици, които се отделят по време на готвене и почистване. Продължителното вдишване на замърсен въздух скъсява продължителността на живота, тъй като те проникват в най-дълбоките части на белите дробове и се абсорбират в кръвообращението, повишавайки риска от респираторни и кръвоносни заболявания, както и засилвайки техните симптоми.

Здравословен въздух без образуване на водна мъгла с овлажнители на въздух от Philips. Сухият въздух въздейства неблагоприятно върху човешкото здраве и може да причини изсъхване на носната лигавица, раздразнение и/или изсъхване на кожата, както и появата на различни алергии. Влажност на въздуха извън нормите насърчава развитието на бактерии и вируси, а също така изсушава косата и кожата. Използването на уреди за отопление през зимата или за охлаждане през лятото влияят до голяма степен на сухотата на въздуха. Оптималното ниво на влажност в дома е 40-60%.

Разгледайте промоционалните предложения на пречистватели и овлажнители Philips и изберете подходящия за вас ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 

Офертата е валидна само онлайн на iventas.bg от 01 до 28 феврури 2022 г.