Шишета за хранене и комплекти за новородено Philips AVENT - иновативен дизайн, който помага на майката лесно да комбинира храненето с шише и кърменето!

Купете с 20% НАМАЛЕНИЕ само от 13 до 30 юни 2023 г.

Най-естественият начин за хранене с шише - ергономичната форма на шишета Philips AVENT е максимално удобна както за хранене на бебето от майката, така и за самостоятелно хващане от малките ръчички на бебето. Вдъхновени от природата и разработени след задълбочени проучвания и клинични изследвания, биберони Philips AVENT са проектирани по подобие на майчината гърда и с тях превключването между храненето от гърда и от шише е лесно. 

Новата серия шишета Natural Response, с биберон без протичане, бебето може да се храни със свое собствено темпо на пиене – преглъщане – дишане, точно както се храни от гърда, което улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

  • Естествено засукване. Широкото, меко и гъвкаво зърно е проектирано да имитира формата и усещането на майчината гърда, като помага на бебето да суче и да се храни удобно. Уникалните релефни зони по периферията на биберона, помагат за естественото прилепване към устните на бебето, както към гърдата по време на кърмене.
  • Бебето ръководи храненето, както на гърда. Биберонът без протичане Natural Response има уникален J-образен отвор, който пропуска мляко само когато бебето засуква активно и спира потока на мляко, когато бебчето спре да пие. Това позволява на мъничето да преглъща и да си поема удобно въздух, когато не пие, също както при кърмене.
  • Анти-колик система. Вграденият в биберона Natural Response вентил против колики предотвратява навлизането на въздух в корема на бебето по време на хранене, за да помогне за намаляване на коликите и дискомфорта. 
  • Лесно използване и почистване. Ергономичната форма на шишето позволява лесно хващане и държане във всяка посока и под всеки ъгъл, дори от малките ръчички на бебето. Малко на брой части за бързо и лесно сглобяване. Широкото гърло на шишето прави пълненето и почистването лесно.
  • Съвместимост с цялата гама Philips AVENT. Комбинирайте различните части на всички шишета Philips AVENT Natural Response (без стъклените шишета) с помпа за кърма Natural Motions, контейнери за съхранение VIA, неразливащи се чаши и създайте свой собствен дизайн, който работи точно за вас, когато имате нужда от него. 

Всички промоционални продукти разгледайте  ТУК.

Пазарувайте изгодно с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 90 лв. 
Офертата е валидна САМО онлайн на iventas.bg от 13 до 30 юни 2023 г.