Меню
Количка

Актуално - новородено RSS фиид

31 май Полезни трикове за къпане на бебчето? Научете от акушерката Елена Василева на 3.06 от 14 ч.
admin 0 518
Съвети за първата баня на бебето: експертни насоки от акушерката Елена Василева.Първата баня на бебето е момент, изпълнен с вълнен..
30 май Как да се грижите за новороденото в болницата и у дома? Научете от главната акушерка на ПСАГБАЛ
admin 0 535
И ето че бебчо проплака за първи път. А сега какво да правя? Началото винаги е трудно, защото е несигурно. Първите дни с бебе са и..
09 май Вземете първи уроци по масаж и гимнастика с Училище за родители
admin 0 615
Подгответе се за състезанието по прохождане с Училище за родители "МА-МА" и онлайн лекцията на тема "Двигателно развитие на бебето..
09 май Кои са рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето? Научете на 16 май от 11 ч.
admin 0 193
Кои са рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето и как да обезопасите дома си?Бебето е удивително същество. То е из..
09 май Полезни съвети за хранителния режим по време на бременността в БЕЗПЛАТНИЯ УЕБИНАР на 16 май от 14 ч.
admin 0 179
Научете кои са важните елементи от храненето на бъдещата майка. Здравословното хранене по време на бременността е едно от най-добр..
09 май Подготовка за бебето - какво наистина ви трябва? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ на 14 май, 14:00 ч.
admin 0 75
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо.Акушерка..
16 апр Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 29.04 от 14 ч.
admin 0 823
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.В поредния епизод на..
15 апр Нова колекция бебешки продукти Tiny Love Black&White Decor приветства новородените с контрастен и изчистен дизайн, за насърчаване развитието на сетивата още от първия ден
admin 0 2186
Съчетание от вълнуващо откритие и модерен дизайн в колекция Black&White Décor на Tiny Love!Колекция Black and White Décor привет..
08 апр Как да се подготвите за първата разходка с бебчето? Научете от безплатната онлайн лекция на Училище БЕБЕ, на 14 април от 10.30 ч.
admin 0 701
Новороденото на първа разходка: Кога и как?Не пропускайте възможността да чуете съветите на главната акушерка при ПСАГБАЛ Света Со..
11 март Какво ни казва бебето с плача си? Научете от безплатната онлайн лекция на Училище за родители
admin 0 541
Ако сте родители, със сигурност вече сте се сблъсквали с безспирния плач на бебето. И знаете, че това не е просто плач, а звук кой..
11 март Темата на поредния епизод на
admin 0 444
Как да се погрижите пълноценно за себе си след раждането?Ангажирани с грижите за бебето след раждането, майките често правят една ..
31 яну Как да подготвите дома за посрещането и отглеждането на малко бебе? Научете от акушерката Теодора Артинова на 11.09, 10.30 ч.
admin 0 1138
За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото..
Показани 1 от 12 | 155 (13 Страници)