Меню
Количка

Актуално - онлайн лекция RSS фиид

28 ноем. Гледайте предаването Първи стъпки и научете как да направите Коледата истинска и много вълшебна за децата, 1 декември
admin 0 47
Коледа е сред най-важните моменти в живота за всяко дете, направете е незабравима! Въпреки забързаното ежедневие, въпреки липсата ..
25 ноем. Защо е важно да стимулирате сетивата на вашето мъниче? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 30 ноември
admin 0 44
Знаете ли как да стимулирате развитието на сетивата на бебчето? Човекът има 6 сетива - зрение, слух, осезание, обоняние, вкус и ра..
15 ноем. Поредното издание на Първи стъпки с тема БЕБЕШКАТА БЕЗОПАСНОСТ, 28 ноември
admin 0 58
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от Списание Кенгуру!Бебето е удивително същест..
15 ноем. Какви са грижите за хигиената на детето? Гледайте на живо в предаването Първи стъпки, 24 ноември 2022 г.
admin 0 66
Не пропускайте БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция с фокус върху новороденото, организирана от списание Кенгуру, на тема: БЕБЕШКАТА ХИГИЕНА...
15 ноем. Новото начало идва с изписването! Но как да се справите с бебчето у дома? Доверете се на съветите на акушерката Елена Василева на 23 ноември от 11 ч.
admin 0 110
Великият миг е настъпил! У дома сте, вече гушкате бебчето си...., но какво да правите с него?! Важно е да знаете какви са неговите..
14 ноем. Как да избегнете най-честите грешки при кърменето? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 21.11
admin 0 83
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит. За да имате успешно кърмене ви трябва ..
14 ноем. Подготовка за бебето - какво наистина ви трябва? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ на 20 ноември
admin 0 77
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо. Акушерк..
10 ноем. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 17.11 от 10.30 ч.
admin 0 94
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
21 окт. Безплатен уебинар на Училище БЕБЕ с тема КЪРМЕНЕТО на 27 октомври от 10 ч.
admin 0 136
Ако ви вълнува темата за Кърменето, включете се в безплатната лекция, организирана от Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ с..
14 окт. Преодолейте притесненията и затрудненията при кърменето с Училище за родители МА-МА и лекцията Уроци по кърмене на 26.10
admin 0 132
Кърмата е норма! Една от най-важните задачи за всяка жена е да направи всичко възможно, за да кърми детето си.За да имате успешно ..
14 окт. Училище за родители МАМА с тема БЕБЕШКАТА БЕЗОПАСНОСТ, 19 октомври
admin 0 116
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана Училище за родители МАМА!Бебето е удивително с..
14 окт. Ако имате въпроси, свързани с храненето на бебето, гледайте на живо предаването Първи стъпки на 18 октомври
admin 0 101
Правилното хранене е ключът към пълноценното развитие на детето!Здравословното хранене на кърмачето е в основата на това да отглеж..
Показани 1 от 12 | 119 (10 Страници)