Меню
Количка

Актуално - онлайн лекция RSS фиид

19 септ. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 27.09 от 11 ч.
admin 0 21
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Важно е да знаете ка..
19 септ. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 29.09 от 11 ч.
admin 0 24
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.За да имате успешно кърмене ви тря..
19 септ. Oсобености на бременността през студените месеци! Безплатна онлайн лекция на списание Кенгуру на 21.09, 14.00 ч.
admin 0 58
За какво да внимават бременните през зимата?Бременна сте и ви притеснява студът през зимата. От друга страна, знаете, че движениет..
12 септ. Как да избегнете най-честите грешки при кърменето? Не пропускайте БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 21 септември от 10 ч.
admin 0 62
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит. За да имате успешно кърмене ви трябва ..
08 септ. Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 14.09
admin 0 100
Защо да кърмя и как да изцеждам? В поредния епизод на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, организирано от Списание Кенгуру,  с подкрепата на..
05 септ. Как да подготвите дома за посрещането и отглеждането на малко бебе? Научете от акушерката Теодора Артинова на 11.09, 10.00 ч.
admin 0 80
За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото..
03 авг. Подгответе се за раждането с онлайн лекцията на 23 август на Училище за родители
admin 0 172
Раждането в голяма степен зависи и от майката и е важно да бъдете подготвена за това. Подготовката за раждането трябва да започне ..
03 авг. Как и кога да си съставим списъка за покупки за мама и бебе ще научите от онлайн лекцията на училище БЕБЕ на 17 август
admin 0 165
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема Какво ни трябва за мама и бебе? Списък с всичко необходимо. Акушерк..
03 авг. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 9 август от 11 ч.
admin 0 194
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.За да имате успешно кърмене ви тря..
02 авг. Как да се подготвите за новите роли в семейството след раждането на бебе? Чуйте съветите на Нина Йорданова, на 8 август от 14 ч.
admin 0 82
Една тема за общуването, за децата, за семейството и мястото на децата в семейството.Появата на новороденото бебе в дома, по прави..
02 авг. Как да се справите с бебчето у дома? Научете от акушерката Елена Василева на 7 август от 14 ч.
admin 0 187
У дома сте! Най-после всички заедно и заредени с безусловното желание да направите най-доброто за вашето бебе.Важно е да знаете ка..
26 юли Нина Йорданова от Пумпелина гостува на Училище за родители
admin 0 203
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема: Как се общува с новородено бебе!  Новият свят е пълен със загадки за новородения ..
Показани 1 от 12 | 182 (16 Страници)