Меню
Количка

Актуално - онлайн лекция RSS фиид

20 февр. Кои са етапите на развитие на двигателните умения на децата от раждането до 18-ия месец?  Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 01 март от 14 ч.
admin 0 567
Как да играете с децата си, така че да развивате двигателните им умения?  Движенията на бебето започват много преди раждането - в ..
14 февр. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 22 февруари от 14 ч.
admin 0 616
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.За да имате успешно кърмене ви тря..
13 февр. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 16 февруари от 11 ч.
admin 0 575
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.Независимо колко много се говори з..
31 ян. Какво да правите или да не правите, за да кърмите успешно? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 13.02 от 14 ч.
admin 0 695
Затрудненията при кърменето и изцеждането са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.За да имате успешно кърме..
31 ян. Как да подготвите дома за посрещането и отглеждането на малко бебе? Научете от акушерката Теодора Артинова на 11.09, 10.30 ч.
admin 0 715
За някои родители първите дни у дома са изпълнени с големи притеснения. Досега са мислели, че най-големите тревоги са преди самото..
30 ян. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 7 февруари от 11 ч.
admin 0 821
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
30 ян. Полезните трикове, с които къпането на бебето няма да бъде проблем! Научете какви са от БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на
admin 0 192
Първа баня на бебето! Какво да го правим?!Къпането на малкото е сред първите задачи на родителите, щом се приберат вкъщи от болниц..
30 ян. Какво се крие зад понятието бебеносене? Научете от БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на
admin 0 194
Първи стъпки в бебеносенето!Да направите вашите първи стъпки в бебеносенето ще ви помогне Христина Лисник, сертифициран консултант..
29 ян. Как да въведете малкия човек в семейството? Научете от Нина Йорданова от Pumpelina на 2 февруари от 11 ч.
admin 0 181
Как да се адаптирате към новата ситуация с бебе вкъщи през първите 3 месеца? Новият свят е пълен със загадки както за вас, така и ..
17 ян. Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 25 януари от 14 ч.
admin 0 336
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето и изцеждането.За да имате успешно кърмене ви тря..
15 ян. Кои са рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето? Научете на 18 януари от 11 ч.
admin 0 444
Кои са рисковите ситуации, в които можете да изпаднете с бебето и как да обезопасите дома си?Бебето е удивително същество. То е из..
15 ян. Намалете неразположенията по време на бременността със съветите на акушерката Теодора Артинова, 18 януари от 14 ч.
admin 0 447
Кои са най-често срещаните неразположения по време на бременността и как да се справите с тях?Bъпpeĸи, чe бpeмeннocттa e eднo oт н..
Показани 1 от 12 | 214 (18 Страници)