Меню
Количка

Актуално - онлайн лекция RSS фиид

21 март Как да коригирате процеса на лактация, за да осигурите нужните количества мляко за малкия човек? Научете от БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 31.03 от 11 ч.
admin 0 178
Най-добрият старт за бебето - майчиното мляко.Всяка майка иска да даде най-доброто на своето бебе. По правило лактацията се отключ..
10 март Особености на бремеността през пролетта. Безплатна онлайн лекция на 23 март 2023 г., от 14 ч.
admin 0 314
За какво трябва да внимавате през пролетната бременност? През пролетта светът се събужда, всичко наоколо разцъфва и ни приканва да..
10 март Научете всичко необходимо за успешното кърмене от Елена Василева, в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 23 март от 10 ч.
admin 0 345
Преминете с лекота през затрудненията и предизвикателствата, свързани с кърменето.За да имате успешно кърмене ви трябва добра подг..
10 март Какви са очакванията на бебчето, когато се приберете у дома? Доверете се на съветите на акушерката Елена Василева, на 22 март от 11 ч.
admin 0 415
Великият миг е настъпил! У дома сте, вече гушкате бебчето си...., но какво да правите с него?! Важно е да знаете какви са неговите..
10 март Какво трябва да подготвите за родилното отделение? Не пропускайте онлайн лекцията на училище БЕБЕ 19 март
admin 0 268
Включете се в безплатния онлайн семинар на Училище БЕБЕ с тема: Подготовка за родилното - физическа, емоционална и документална. А..
09 март Какво е мястото на сезоните в детските игри? Научете от Нина Йорданова в безплатната лекция на 13 март
admin 0 186
Защо е важно да разказвате на децата за сезоните?Темата за сезоните е мощен стимул за разгръщане на детското развитие и, ако още н..
07 март Всички аспекти на кърменето и изцеждането, обяснени от Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 9.03
admin 0 199
Защо да кърмя и как да изцеждам? В поредния епизод на предаването ПЪРВИ СТЪПКИ, организирано от Списание Кенгуру,  с подкрепата на..
14 февр. Защо са необходими правила за кърмене и хранене с мляко? Повече по темата на 21 февруари от 14 ч.
admin 0 931
Защо са важни правила за хранене на бебето и какви са рисковете от неспазването им? Кърменето е естествен процес, но изисква търпе..
07 февр. В какви рискови ситуации можете да изпаднете с бебето и как да подготвите дома си за тях? Научете на 24 февруари от 11 ч.
admin 0 931
Включете се в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на тема Бебешката безопасност, организирана от  Училище за родители МА-МА!Бебето е удивите..
07 февр. Какво да правите или да не правите, за да кърмите успешно? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 23.02 от 10 ч.
admin 0 765
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит.За да имате успешно кърмене ви трябва д..
03 февр. Вземете първи уроци по масаж и гимнастика на бебето с Училище БЕБЕ на 19 февруари от 10:30 ч.
admin 0 150
Вземете първите си уроци по безопасен масаж и гимнастика на бебето. Акушерката Теодора Артинова ще обясни всичко, което е необходи..
03 февр. Как да избегнете най-честите грешки при кърменето? Не пропускайте съветите на Елена Василева в БЕЗПЛАТНАТА онлайн лекция на 13.02
admin 0 112
Затрудненията при кърменето са често срещано предизвикателство, особено когато липсва опит. За да имате успешно кърмене ви трябва ..
Показани 1 от 12 | 143 (12 Страници)