Меню
Your Cart

Слънчобрани, комарници

Слънчобрани, комарници
Марка: Phil & Teds Код: PT.0007.002
Phil & Teds Слънчобран - предпазва чувствителните очички на бебето от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и в същото време го предпазва и от ухапвания от комари, мухи и други насекоми.Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%.Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport с 2 седалки...
Цена: 34.50лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0046.002
Слънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките. Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и uv филтър 81%. (подходящ за всички колички inline™)ТРАЙНО НАМАЛЕНА ЦЕНА!..
Цена: 68.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0046.001
Слънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките. Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и uv филтър 81%. (подходящ за всички колички inline™)..
Цена: 96.00лв.
Марка: Mutsy Код: MT.0080.002
Mutsy Слънчобран и комарник за кош за новородено i2Осигурете оптимална защита на Вашето бебе срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът ще направят разходката приятна и безопасна.Предимства:Монтира се лесно и бързоБлагодарение на еластичния материал, мрежата пасва иделано на кошът за новоордено Mutsy i2Комарникът е направен от дишаща материя и носи усещане за прохладаПоддържа се лесно..
Цена: 25.90лв. Цена: 37.00лв.
Марка: Mutsy Код: MT.0079.001
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy EVO е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy EVO Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy EVO ще направят разходката приятна и безопасна. Характеристики: Слънчобранът и комарникът Mutsy EVO се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва идеално на седалката на детска количка Mutsy EVO. Направен от дишаща материя и носещ усещане за прохлада. Поддържа се лесно. Предпазва детето ви от UV лъчи Лесно се поставя на количката Може да се използва за количката в седнало или легнало положение на седалката, благодарение на възможността за разширяване на слънчобрана с помощта на цип Съвместим само със седалка Mutsy EVO..
Цена: 59.00лв.
Марка: Mutsy Код: MT.0109.001
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy NIO е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy NIO Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy NIO ще направят разходката приятна и безопасна. Характеристики: Слънчобранът и комарникът Mutsy NIO се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва идеално на седалката на детска количка Mutsy NIO Направен от дишаща материя и носещ усещане за прохлада. Поддържа се лесно. Предпазва детето ви от вредните UV лъчи Лесно се поставя на количката Може да се използва за количката в седнало или легнало положение на седалката, благодарение на възможността за разширяване на слънчобрана с помощта на цип Съвместим само със седалка Mutsy NIO..
Цена: 59.00лв.
Mutsy Комарник за кош за новородено за количка NIO
Не е наличен
Марка: Mutsy Код: MT.0111.001
Mutsy Комарник за кош за новородено NIO Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Kомарникът кошът за новородено Mutsy NIO ще осигури приятна и безопасна разходка.Характеристики:Kомарникът на кошът за новородено Mutsy NIO се монтира лесно и бързоБлагодарение на еластичния материал, мрежата пасва иделано на количка Mutsy NIOКомарникът е направен от дишаща материя и носи усещане за прохладаKомарникът кошът за новородено Mutsy NIO се поддържа лесноОсигурява оптимална защита срещу комари и насекоми Kомарникът кошът за новородено Mutsy NIO осигурява спокоен сън за бебето..
Цена: 29.00лв.
Марка: Phil & Teds Код: PT.0007.004
Phil & Teds Слънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките.Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и uv филтър 81%.Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport (3-колка)...
Цена: 46.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)