Меню
Количка

Слънчобрани, комарници

Слънчобрани, комарници
Phil & Teds Слънчобран Dash Mesh Phil & Teds Слънчобран Dash Mesh
Последни бройки
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран и комарник за детска количка със седалка Dash Слънчобран и комарник за седалка на детската количка Phil&Teds Dash е полезен аксесоар за лятото. Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си в близката детска градинка, парка и крайбрежната морска алея.Характеристики: Предпазва детските очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81% Специално оразмерен за основната седалка на детска количка Phil&Teds Dash..
Цена: 58.00лв.
Phil & Teds Слънчобран vibe Mesh Phil & Teds Слънчобран vibe Mesh
Последни бройки
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка Vibe Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Специално оразмерен за основната седалка на детски колички Phil&Teds Vibe и Phil&Teds Verve..
Цена: 68.00лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка с две седалки Vibe Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Специално оразмерен за детски колички Phil&Teds Vibe и Phil&Teds Verve с две седалкиПодходящ за всички колички Phil&Teds с две седалки inline™ модели до 2019 г..
Цена: 96.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Слънчобран и комарник за кош за новородено i2Осигурете оптимална защита на Вашето бебе срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът ще направят разходката приятна и безопасна.Предимства:Монтира се лесно и бързоБлагодарение на еластичния материал, мрежата пасва иделано на кошът за новоордено Mutsy i2Комарникът е направен от дишаща материя и носи усещане за прохладаПоддържа се лесно..
Цена: 37.00лв.
Марка: Mutsy
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy EVO е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy EVO Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy EVO ще направят разходката приятна и безопасна. Характеристики: Слънчобранът и комарникът Mutsy EVO се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва идеално на седалката на детска количка Mutsy EVO. Направен от дишаща материя и носещ усещане за прохлада. Поддържа се лесно. Предпазва детето ви от UV лъчи Лесно се поставя на количката Може да се използва за количката в седнало или легнало положение на седалката, благодарение на възможността за разширяване на слънчобрана с помощта на цип Съвместим само със седалка Mutsy EVO..
Цена: 59.00лв.
Марка: Mutsy
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy ICON е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy ICON Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy ICON ще направят разходката приятна и безопасна. Характеристики: Слънчобранът и комарникът Mutsy ICON се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва идеално на седалката на детска количка Mutsy ICON Направен от дишаща материя и носещ усещане за прохлада. Поддържа се лесно. Предпазва детето ви от вредните UV лъчи Лесно се поставя на количката Може да се използва за количката в седнало или легнало положение на седалката, благодарение на възможността за разширяване на слънчобрана с помощта на цип Съвместим само със седалка Mutsy ICON ..
Цена: 59.00лв.
Марка: Mutsy
Слънчобран и комарник за седалка Mutsy NIO е идеалният аксесоар за лятото на детска количка Mutsy NIO Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми и вредните слънчеви лъчи. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Слънчобранът и комарникът Mutsy NIO ще направят разходката приятна и безопасна. Характеристики: Слънчобранът и комарникът Mutsy NIO се монтира лесно и бързо Благодарение на еластичния материал, мрежата пасва идеално на седалката на детска количка Mutsy NIO Направен от дишаща материя и носещ усещане за прохлада. Поддържа се лесно. Предпазва детето ви от вредните UV лъчи Лесно се поставя на количката Може да се използва за количката в седнало или легнало положение на седалката, благодарение на възможността за разширяване на слънчобрана с помощта на цип Съвместим само със седалка Mutsy NIO..
Цена: 59.00лв.
Phil & Teds Слънчобран Dash Mesh - двоен
Последни бройки
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Двоен слънчобран Dash Mesh - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечките.Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Подходящ за всички детски колички Phil&Teds inline™ с две седалки, модели до 2019 г..
Цена: 69.00лв.
Phil & Teds Слънчобран SP Mesh за 3-колка Phil & Teds Слънчобран SP Mesh за 3-колка
Последни бройки
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран - предпазва светналите очички от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и спира буболечкитеИзработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и uv филтър 81%Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport (3-колка)..
Цена: 46.00лв.
Марка: Phil & Teds
Phil & Teds Слънчобран за детска количка с две седалки Предпазва чувствителните очички на бебето от ярките слънчеви лъчи, пропуска въздуха и в същото време го предпазва от ухапвания от комари, мухи и други насекоми Изработен от лека, проветрива материя с фактор на слънцезащита 78% и UV филтър 81%Подходящ за детски колички Phil&Teds Classic и Sport с 2 седалки..
Цена: 34.50лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Комарник за кош за новородено ICONПредлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Kомарникът кошът за новородено Mutsy ICON ще осигури приятна и безопасна разходка.Характеристики:Kомарникът на кошът за новородено Mutsy ICON се монтира лесно и бързоБлагодарение на еластичния материал, мрежата пасва иделано на количка Mutsy ICONКомарникът е направен от дишаща материя и носи усещане за прохладаKомарникът кошът за новородено Mutsy ICON се поддържа лесноОсигурява оптимална защита срещу комари и насекоми Kомарникът кошът за новородено Mutsy ICON осигурява спокоен сън за бебето..
Цена: 37.00лв.
Марка: Mutsy
Mutsy Комарник за кош за новородено NIO Предлага оптимална защита на бебето срещу всякакви насекоми. Спокойно можете да заведете детето си сред природата. Kомарникът кошът за новородено Mutsy NIO ще осигури приятна и безопасна разходка.Характеристики:Kомарникът на кошът за новородено Mutsy NIO се монтира лесно и бързоБлагодарение на еластичния материал, мрежата пасва иделано на количка Mutsy NIOКомарникът е направен от дишаща материя и носи усещане за прохладаKомарникът кошът за новородено Mutsy NIO се поддържа лесноОсигурява оптимална защита срещу комари и насекоми Kомарникът кошът за новородено Mutsy NIO осигурява спокоен сън за бебето..
Цена: 29.00лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)