Меню
Your Cart

Активни гимнастики

Активни гимнастики

Разгледайте активни гимнастики за бебето. Интересни и занимателни продукти от AVENT

Марка: Playgro
Активна гимнастика - тунел "Пчела" Playgro насърчава раздвиждването на бебето с пъстри висящи играчки, мека подложка и тунел.Характеристики: ✔ Две висящи, свалящи се играчки✔ Мека и плътна подложка за удобна игра✔ Тунел за насърчаване на пълзенето, с възможност да се демонтира тунела за игра в седнало положение✔ Лесно се сгъва и разгъва✔ 0 месеца +..
Цена: 69.00лв.
PLAYGRO Активна гимнастика басейн с 30 топки 6м+ PLAYGRO Активна гимнастика басейн с 30 топки 6м+
Не е наличен
Марка: Playgro
Гимнастиката басейн е един нов свят на забавление за детето. Тя разполага с 30 цветни топки и 4 отделения, в които мъникът може да ги поставя, завърта или изстрелва. Предстоят му часове на безгрижие и радост с тази огромна гимнастика. Цветните принтове са вдъхновени от темата за плажа, а ярките персонажи стимулират визаулните възприятие и когнитивното развитие. Топките се прибират бързо в 3 джоба на гимнастиката, а самата тя се сгъва с лекота, така че да можете да я прибирате и разпъвате изключително лесно.Подходящ за деца над 6 месеца...
Цена: 119.00лв.
Марка: Playgro
Активна гимнастика „Забавление” от Playgro предлага 4 забавни етапа на игра. Гимнастиката разполага с ангажиращи вниманието висящи играчки; напълнена с вода гризалка; огледало за изучаване на отраженията и меки плюшени герои с дрънкащи мъниста. Към активната гимнастика са включени и 32 цветни пластмасови топки, които могат да се подреждат около ръба на гимнастиката или да се използват за игра на килимчето. Режим 1 – Килимче за игра: цветни пластмасови топки, разположени около ръба на гимнастиката, които образуват оградка, когато стените на гимнастиката са спуснати надолу.  Режим 2 – Килимче за игра: стените на гимнастиката са проектирани, за да обособят безопасно и сигурно място на бебето, докато лежи по гръб и си играе с висящите играчки Режим 3 – „Басейн” с висящи играчки: Когато стените на гимнастиката са вдигнати нагоре се обособява пространство под формата на малък басейн, в ко..
Цена: 119.00лв.
Марка: Playgro
Време е за музикално сафари в джунглата! Гимнастиката е чудесна за прекарване на по-дълго време по корем, игри в легнало или седнало положение. Героите на джунглата по килимчето и висящите играчки ще забавляват мъника и ще го стимулират да изследва света около него – различни текстури, релефни елементи за гризане и успокояване, дрънкащи топчета, собственото отражение. Музикалният слон ще свири различни мелодии, специално композирани за Playgro от специалисти в детското развитие. Премахнете арките и създайте широко и безопасно простраство за игри на вече порасналото бебе. Гимнастиката стимулира моториката, слуховите и зрителните възприятия на детето.Характеристики:✔ 4 висящи, свалящи се играчки и огледало за мултисензорно развитие✔ Мека подложка-килимче за игра с интересни животни и цветове✔ Килимче, което може да се пере в пералня✔ 0 месеца +..
Цена: 69.00лв.
Марка: Playgro
Би-бип! Тази плюшена кола, пълна с музикални функции, стимулира развитието на моториката и фантазията. Бебето ще хареса звука от клаксона, цъкането на „мигачите“ и дрънкащите въртящи се топки. Тази симпатична бебешка кола си има и странично огледало, с чиято помощ бебето учи за отраженията. Когато детето може да седи самостоятелно, играчката предлага безопасно място за игра с мека плюшена вътрешност, която предпазва от прекатурване. Лесно можете да сваляте и закачвате волана и да го закачвате на количката или столчето за кола за различен начин на игра по време на разходка.*Подходяща за деца, които могат да седят самостоятелно.*Използвайте гимнастиката само на пода*Играчката работи с батерии 2xAA, 1.5V (не са включени).*Да се сглобява от възрастен*Инструкции за почистване на пластмасовите части: Почистват се с топла сапунена вода, изплаква се с чиста вода. Да не се изварява! Да съхне на в..
Цена: 119.00лв.
Марка: Playgro
Вашият мъник ще е главният пилот вкъщи с новия плюшен самолет. Оборудван с управление с ключ за запалване, скоростен лост и множество бутони, активиращи весели мелодии. Самолетът предоставя комфортно и сигурно място за игра и дълго време на забавление. Воланът може да се сваля и да се използва самостоятелно за игра, както и да се слага на количката или столчето за кола.Мекият самолет е надуваем, така че, когато детето няма да играе с него за по-дълго можете да извадите въздуха и да го сгънете, за да не заема място в дома.Различните текстури, ярките цветове и множеството мелодии стимулират сетивата и насърчават изследването на заобикалящия свят.Размери 30 х 70 х 63,5 см.*Подходящ за деца, които могат да седят самостоятелно.*Използвайте надуваемия самолет само на пода*Играчката работи с батерии 2xAA, 1.5V (не са включени).*Да се сглобява от възрастен*Инструкции за почистване на пластмасови..
Цена: 109.00лв.
Марка: Playgro
Нашият обичан герой – кончето Хоп Троп е звездата на тази гимнастика, която насърчава бебето да играе, да слуша, да гледа и да докосва. Меката подложка гарантира на бебето удобство по време на игра. Когато детето издърпа музикалната играчка Кончето Хоп Троп, започва да звучи нежна музика, стимулираща слуховото му развитие. Ярките цветове и изображението на бебето се отразяват в огледалото, докато четири висящи играчки го примамват да ги докосне и „улови“, за развитие на грубата и фината моторика. Характеристики:✔ 4 висящи, свалящи се играчки и огледало за мултисензорно развитие✔ Мека подложка-килимче за игра с интересни животни и цветове✔ Килимче, което може да се пере в пералня✔ 0 месеца +..
Цена: 79.00лв.
Марка: Playgro
Музикална активна гимнастика с топки - Типи палатка Playgro - идеалното място за забавление!Изображенията на животните, пъстрите цветове и режимите на игра (общо 6) правят възможностите за забавление безкрайни!√ Със спуснати капаци палатката се превръща в скривалище и е идеална за игра на скрий и намери;√ С вдигнати капаци се превръща в тунел за насърчаване на пълзенето;√ Палатката се превръща в басейн за игра с топки (в комплекта са включени 30 цветни топки);√ Подвижната музикална въртележка стимулира слуховото и зрителното развитие на бебето, докато лежи по гръб. Работи с 3хLR44 батерии (включени в комплекта).√ Лесно сгъваеми части;√ Килимче, което може да се пере в пералня.*Палатката за игра и килимчето са подходящи за бебета 0м+*Играта с топки е подходяща за бебета и малки деца след 12 месечна възраст.Съдържание:1бр. мека подложка с рамка и килимче за игра1бр. подвижна музикална върт..
Цена: 139.00лв.
Марка: Tiny Love
Специалният дизайн позволява продуктът да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика.Музикалното птиче със светлина е подготвило 30 минути забавни мелодии и 20 различни тона, които детето активира с потупване на играчката. Може да се използва като отделна музикална играчка.Цветните и меки герои от новата колекция Into the Forest – сърничка, енот, бобър – ще са новите любими приятели на Вашия мъник.Множество забавни възможности, подбрани специално, за да стимулират детските сетива – шумолящи части на играчките, гризалка, огледалце, елементи „повдигни и намери“, различни текстури.Подходяща за 0м+..
Цена: 155.00лв.
Активна Гимнастика Dynamic Gymini (С Опция Запис На Звук) 0м+ Активна Гимнастика Dynamic Gymini (С Опция Запис На Звук) 0м+
Не е наличен
Марка: Tiny Love
Иновативната активна гимнастика Dynamic Gymini Tiny Love предлага на Вашето дете повече възможности да се забавлява, а на вас – да му се наслаждавате. Комфортно килимче с принт запознава Вашето мъниче с новите герои на Tiny Love и техния цветен свят. Регулируемите арки лесно се адаптират към различните етапи на развитие. Интерактивното птиче разполага със светлина, звуци и възможност за запис. Родителят може да запише мили думи и когато детето докосне птичето, да чува гласа му. Това спомага за изграждането на връзката дете-родител. Безопасното огледало за изследване на собствения образ предизвиква интерес у детето,а висящи играчки лисиче, енот, пчеличка, облак и стимулират сетивното развитие. Възглавничката-зайче е специално проектирана за времето на бебето по корем. Свалете арките и създайте оптимално пространство за удобно движение и игра на Вашето дете. Подходяща за 0м+...
Цена: 169.00лв.
Активна гимнастика Gymini Black&White Magical Tales Tiny Love 0м+ Активна гимнастика Gymini Black&White Magical Tales Tiny Love 0м+
Не е наличен
Марка: Tiny Love
Специално проектирани, за да развиват сетивата на бебето от първия ден, контрастиращите цветове и интелигентните функции на гимнастика Tiny Love, идеално отговарят на вроденото желание на Вашето бебе да изследва света. Цветовите възприятия на новороденото бебе са ограничени до белия, черния и нюанси на сивия цвят. Като резултат от това им харесва да виждат контрастиращи шарки, стимулиращи развитието на зрението.   Какво развиват специалните елементи на гимнастиката: •        Музикална играчка Таралеж – учи бебето да разбира причинно- следствените връзки чрез активирането на музика при докосване. В същото време успокоява с нежни мелодии •        Регулируеми арки – отворете повече пространство за игра и създайте комфортно място за сближаване и комуникация   •        М..
Цена: 139.00лв.
Марка: Tiny Love
Новата пъстра активна гимнастика Gymini Kick&Play Farm е супер просторна, с размер XL, изпълнена с още повече забавни и предизвикателни дейности:✔ 18 интелигентни функции, които стимулират развитието на двигателните и сетивни умения на бебето, докато се забавлява.✔ 3 различни начина на употреба за игра на бебето: разтворена позиция - създава просторна зона за игра; повдигнати страници - предлага уютна и сигурна среда; килим за игра - предоставя максимално пространство за игра в седнало положение✔ Музикална играчка със светлини и мелодии, активира се от ръчичките и крачетата на бебето и развива слуховото възприятие✔ Множество елементи, насърчаващи към по-дълго време, прекарано по корем: музикална подложка, огледало, листо "повдигни и намери", сатенени панделки и др.✔ Регулируеми арки за повече режими за игра, за да отговарят по-добре на нуждите на бебетоПодпомага бебето в различните е..
Цена: 169.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)