Меню
Your Cart

Играчки за баня

Играчки за баня
Марка: Playgro Код: PG.0523
Тази играчка лесно се поставя на стената в банята с помощта на вендуза, разположена в основата на играчката. Бебето може да наблюдава как интригуващите животни се въртят, докато водата минава през тях. Две купички за загребване с множество различни отвори са включени за игра във водата.Характеристики:-       Въртележка за игра по време на баня-       Две, лесно за държане купички-       Сладки цветни герои-     Подходяща за деца над 6 месеца...
Цена: 15.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0521
Омагьосващото морско конче ще забавлява бебето в банята! Натиснете коремчето на играчката, за да активирате водната помпа и ще видите как водата потича от устата на кончето. Поставете чашките на двете места на "ръцете" и ги сложете под течаща вода за още повече забавление.Характеристики:-       Загребване и изливане на вода-       Вендуза за залепване в банята -       Въртяща се опашка, силна и капеща струя вода за насърчаване развитието на фината моторика-     Подходяща играчка за деца над 12 месеца...
Цена: 39.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0503
Забавление за бебето в банята, басейна или плажа, във или извън водата с Playgro Играчки Морски животни за баня!Меки гумени играчки, които могат да се пълнят с вода за забавни игри в банята. Комплектът PLAYGRO Играчки за баня Морски животни съдържа 8 забавни разноцветни животинки в удобна чантичка за съхранение.8 броя гумени цветни животни - в жълти, розови и лилави багризабавни и меки животни за баняс перфектни размери за малките ръчички на бебетос ярки цветове за стимулиране на въображението и сетивата на бебетов удобна чанта за подарък, която може да се използва за съхранение на играчкитеПодходящи за деца над 6 месеца Продуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71. Размер: (Височина/ Ширина/ Дължина): 17/17/10 см..
Цена: 16.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0502
С Playgro Играчки за баня Морски животни ще осигурите забавление за бебето в банята, басейна или на морския бряг!Меки гумени играчки, които могат да се пълнят с вода за забавни игри в банята, басейна или на плажа. Комплектът PLAYGRO Играчки за баня Морски животни съдържа 8 забавни разноцветни животинки в удобна чантичка за съхранение.8 броя гумени цветни животни - в сини и зелени цветовезабавни и меки гумени животни за баняс перфектни размери за малките ръчички на бебетос ярки цветове за стимулиране на въображението и сетивата на бебетов удобна чанта за подарък, която може да се използва за съхранение на играчкитеПодходящи за деца над 6 месецаПродуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71.Размер (Височина/ Ширина/ Дължина): 17/17/10 см..
Цена: 16.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0530
Движение, въображение и безопасност във водата! По-голямото мече разполага с термо индикатор, който свети, когато температурата на водата е все още висока. Щом угасне вече е напълно безопасно! По-малкото мече свети в три различни цвята, когато е във водата, създавайки настроение и впечатлявайки мъника. Мечетата могат да плават на кануто или да се ползват отделно за игра. Пасват идеално в малките ръчички, насърчавайки развитието на фината моторика. Ярките цветове стимулират зрителните възприятия.Подходящи за деца над 6м+.Забавление и безопасност във водата едновременно! Мечето в Кануто за баня включва удобен термосензор, който променя цвета си, когато водата е твърде гореща. Светещият енот свети в 3 сменящи се цвята, за да привлече вниманието на бебето и заедно с мечето да плават в кануто. С идеални размери за малки ръчички, релефното кану и цветните животни насърчават ..
Цена: 25.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0518
Бебето ще се забавлява с "четене" във ваната с тази непромокаема книжка за баня, докато изучава морските обитатели. Има дори и пискунче, скрито в една от страниците.Характеристики- Пискун за слухова стимулация- Сладки, цветни персонажи- Подходяща за деца 6м+..
Цена: 6.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0527
Характеристики -       Заоблените ръбове са нежни за бебето -       Водоустойчива и лесна за почистване -       Различни форми на страниците, което прави книжката лесна за разлистване -       Плава във водата -       Ярките цветове и мотиви ангажират интереса на бебето-       Подходяща за деца над 6 месеца..
Цена: 6.90лв.
PLAYGRO Книжка за баня, 6м+ PLAYGRO Книжка за баня, 6м+
Не е наличен
Марка: Playgro Код: PG.0505
Бебето ще се забавлява с "четене" във ваната с тази непромокаема книжка за баня, докато изучава морските обитатели. Има дори и пискунче, скрито в една от страниците! Подходяща за деца над 6 месеца.Продуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71. Размер  (Височина/ Ширина/ Дължина): 19/15/2.5 смКод Ивенас: PG - 0505..
Цена: 6.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0531
Тези меки кубчета Playgro с ярки цветове и симпатични картинки на животни, букви и цифри, правят играта в банята много по-забавна за бебето. Всяка опаковка съдържа шест меки кубчета Playgro. Когато бебето нарежда или събаря меките кубчета Playgro развива своята груба моторика, координацията очи-ръце и когнитивното мислене. Ярките цветове на кубчета Playgro насърчават развитието на визуалното възприятие на бебето, а цифрите и буквите стимулират броенето и говора му.Характеристики:Сладки и ярки меки кубчета PlaygroМеки и безопасни за игра на пода или в банятаПодходящ за деца над 6 месеца..
Цена: 15.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0509
Меки кубчета за баня подходящи за деца над 6 месеца.Тези меки яркоцветни кубчета със симпатични картинки на животни правят играта в банята много по-забавна за мъничето Ви! Всяка опаковка съдържа шест меки кубчета. Когато детето нарежда или събаря кубчетата, тези действия подпомагат развитието на грубата моторика, координацията очи-ръце и когнитивното мислене. Ярките цветове насърчават развитието на визуалното възприятие...
Цена: 15.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0529
Движение, въображение и музика във водата! Бебето ще се забавлява безкрайно с малкия енот Рейни и музикалната му подводница. Веднага щом я поставите във водата се задейства сензор и тя започва да свири.Енотът може да плава в подводницата или да се използва като отделна играчка.  Може да се пълни с вода, която изтича от него и учи бебето за причинно-следствени връзки.Играчките пасват идеално в малките ръчички, насърчавайки развитието на фината моторика. Ярките цветове и звуците стимулират зрителните и слуховите умения.Подходяща играчка за деца на 6м+.Забавление и безопасност във водата едновременно! Мечето в Кануто за баня включва удобен термосензор, който променя цвета си, когато водата е твърде гореща. Светещият енот свети в 3 сменящи се цвята, за да привлече вниманието на бебето и заедно с мечето да плават в кануто. С идеални размери за малки ръчички, релефното кан..
Цена: 25.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0504
Класическото плаващо патенце за забавни игри във ваната. Лесно за хващане и стискане, то ще се превърне в незаменим приятел на бебето по време на къпане.Подходящо за деца над 6 месеца Продуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71. Размер  (Височина/ Ширина/ Дължина): 15/11/8 смКод Ивенас: PG - 0504..
Цена: 4.90лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)