Меню
Your Cart

Увaжaeми ĸлиeнти, уведомяваме Ви, че пopaди дeĸлapиpaнoтo зaбaвянe oт вcичĸи ĸypиepcĸи фиpми, срокът за получаване на Вашите поръчки може да бъде удължен! Сpoĸът зa oбpaбoтĸa нa пpиeтитe пopъчĸи и пpeдaвaнeтo им нa ĸypиep е 2 paбoтни дни! Извинявaмe ce зa пpичинeнoтo нeyдoбcтвo! Заповядайте в нашия физически магазин с адрес гр. София, бул. "Симеоновско шосе" 130 където имате възможността да направите коледните си покупки.

Музикални въртележки

Музикални въртележки
PLAYGRO Музикална въртележка за легло и количка, 0м+ PLAYGRO Музикална въртележка за легло и количка, 0м+
Не е наличен
Марка: Playgro Код: PG.0208
Вземи ме със себе си! Тази Playgro Музикална въртележка може да се откачи от леглото и да се закачи на количката. Playgro Музикална въртележка за легло и количка има 3 различни мелодии. Докато симпатичните животни се движат леко с музиката, бебето ще се успокои и забавлява. Ярките цветове стимулират зрението. Характеристики3 различни мелодии 3 начина на игра Ярки цветове за визуално възприятиеПодходяща от новородено бебе (0м+)..
Цена: 49.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0210
Внесете звездното небе в стаята на своето дете. Изберете цвят на светлината или режим със сменящи се цветове. Playgro Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ" може да бъде проектор, който тридесет минути ще пръска разноцветни звезди в цялата стая. Използвайте го и като нощна лампа, излъчваща топла и мека светлина, превръщайки детската стая в идеалното място за спокоен сън. Мечето 2 в 1 работи на батерии и може да се постави навсякъде в стаята. Включете проекторът Playgro Мече "Лека нощ" и пожелайте на своето съкровище „лека нощ“. ХарактеристикиПроектор и нощна лампа 30 минути светлина Мобилност (работа на батерии) Цветове за момче и момиче Подходящ и за новородени бебета (0м+)Продуктово видео..
Цена: 27.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0209
Внесете звездното небе в стаята на своето дете. Изберете цвят на светлината или режим със сменящи се цветове.  Playgro Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ" може да бъде проектор, който тридесет минути ще пръска разноцветни звезди в цялата стая. Използвайте го и като нощна лампа, излъчваща топла и мека светлина, превръщайки детската стая в идеалното място за спокоен сън. Мечето 2 в 1 работи на батерии и може да се постави навсякъде в стаята. Включете проекторът Playgro Мече "Лека нощ" и пожелайте на своето съкровище „лека нощ“. Характеристики Проектор и нощна лампа 30 минути светлина Мобилност (работа на батерии) Цветове за момче и момиче Подходящ и за новородени бебета (0м+)Продуктово видео..
Цена: 27.90лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0214.001
Музикален проектор за легло/рафт Cody (син кит) Tiny Love расте заедно с Вашето дете. Музикален проектор за легло/рафт Cody Tiny Love е лек и удобен за пренасяне, така че да бъде винаги до Вашето бебе. Музикалният проектор Cody Tiny Love ще успокоява бебето с нежни мелодии и картинки. С него детето лесно ще опознае морския свят и усмихнатите морски обитатели. Характеристики: Нежни звуци от океана за бързо приспиване на бебето.Удобно поставяне на креватчето или върху рафта, за да го ползвате като нощна лампа;Лесен монтаж върху всякакви легла с клипс;30 минути нежни приспивни песни и звуци;Регулиране на звука в две степени;Въртене на 360 градуса за идеална прожекция;Включва 15 мелодии - бял шум, класически мелодии, детски песни, дори и реге музика.Подходящ и за новородени бебета (0м+).Продуктово видео:..
Цена: 69.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0215.001
Музикален проектор за легло/рафт Suzi (розов кит) Tiny Love расте заедно с Вашето дете. Музикален проектор за легло/рафт Suzi Tiny Love е лек и удобен за пренасяне, така че да бъде винаги до Вашето бебе. Музикалният проектор suzi Tiny Love ще успокоява бебето с нежни мелодии и картинки. С него детето лесно ще опознае морския свят и усмихнатите морски обитатели. Характеристики: Нежни звуци от океана за бързо приспиване на бебето.Удобно поставяне на креватчето или върху рафта, за да го ползвате като нощна лампа;Лесен монтаж върху всякакви легла с клипс;30 минути нежни приспивни песни и звуци;Регулиране на звука в две степени;Въртене на 360 градуса за идеална прожекция;Включва 15 мелодии - бял шум, класически мелодии, детски песни, дори и реге музика.Подходящ и за новородени бебета (0м+).Продуктово видео:..
Цена: 69.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0207.001
Въртележка с уникален дизайн с природни елементи, меки светлини и разнообразни мелодии- Различни възможности за осветление: светлина в горната част, успокояваща нощна светлина на музикалната кутия и светлини, излъчвани от висящите подвижни играчки - Уникален дизайн с природни форми: музикална кутия с форма на листо и прелестни усмихнати животни - Разнообразие от музика в продължение на 30 минути без повторение: 9 различни мелодии в 3 жанра – класическа, приспивни песнички и природни звуци- Разноцветни усмихнати животни, поставени под подходящ ъгъл за директната видимост на бебето. - От 0 до 5м – музикална въртележка, след 5-ти месец музикална кутия, закрепена към креватчето.- Регулиране на силата на звука. - Лесен монтаж, подходящ за повечето бебешки легла.- Необходими са 3 бр. батерии тип C/LR14 по 1,5V. Не са включени в комплекта. ..
Цена: 127.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0216.001
Голям избор от 18 мелодии в 6 категории – приспивни мелодии, класически, джаз, етно, природни звуци, бял шум До 40 минути непрекъсната музика Възможност за регулиране силата на звука Уникални патентовани въртеливи движения Въртележката „расте“ с вашето дете – от класическа въртележка за креватче се превръща в музикална кутия, която детето може да носи със себе си Свежи цветни герои от новата колекция “Малки откриватели“ ще забавляват Вашия мъник..
Цена: 139.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0220.001
√ Голям избор от 18 мелодии в 6 категории – приспивни мелодии, класически, джаз, етно, природни звуци, бял шум√ До 40 минути непрекъсната музика√ Възможност за регулиране силата на звука√ Уникални патентовани въртеливи движения на героите√ Висококачествените говорители и shuffle – бутонът поддържат плейлистата на мъника винаги актуална и различна√ Въртележката „расте“ с вашето дете – от класическа въртележка за креватче се превръща в музикална кутия, която детето може да носи със себе си√ Свежи цветни герои от приказната гора ще забавляват Вашата малка принцеса√ Специален розов дизайн за момичета..
Цена: 119.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0206.001
Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. С Take-Along Mobile™ получавате● 30 минути приятна музика с 5 мелодии ● Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено● 3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка● Меки разноцветни висящи животни● Играчката не съдържа елементи от PVC.● Красив дизайн в розово за момиченца ..
Цена: 59.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0217.001
Цветовите възприятия на новороденото бебе са ограничени до белия, черния и нюанси на сивия цвят. Като резултат от това им харесва да виждат контрастиращи шарки, стимулиращи развитието на зрението. Това прави тази музикална въртележка изключително подходяща за вашия любопитен и изследващ мъник. Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. С Take-Along Mobile™ получавате: •        30 Минути приятна музика с 5 мелодии •        Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено •        3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка •        Меки разноцветни висящи животни..
Цена: 59.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0205.001
Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. С Take-AlongMobile™ получавате ● 30 минути приятна музика с 5 мелодии ● Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено ● 3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка ● Меки разноцветни висящи животни ● Играчката не съдържа елементи от PVC...
Цена: 59.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0219.001
Специален продукт, който ще подари на Вашето бебе часове на блажен сън и приключения , вдъхновени от новите арктически герои на Tiny Love - пингвин, елен и хъски.3 начина на употреба• Музикална въртележка• Проектор• Нощна лампаМузикална въртележка Magical Night Polar wonders ще стимулира слуховите възприятия на мъника с 30 мин. непрекъсната музика и 9 различни мелодии в 3 категории.Симпатичните и цветни герои, танцуващи над бебето, ще насърчават развитието на комуникацията. Играчката подкрепя емоционалната интелигентност, обграждайки бебето с приятна музика, мека светлина и симпатични нови приятели.Расте заедно с бебето: превръща се в музикална кутия, която порасналото дете може да носи със себе си и да управлява самостоятелно. Стимулира фината моторика.Специални функции:• Контрол на звука• Mute бутон*Не са включени батерии...
Цена: 149.00лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)