Меню
Your Cart

Музикални въртележки

Музикални въртележки
PLAYGRO Музикална въртележка за легло и количка, 0м+ PLAYGRO Музикална въртележка за легло и количка, 0м+
Не е наличен
Марка: Playgro Код: PG.0208
Вземи ме със себе си! Тази музикална въртележка може да се откачи от леглото и да се закачи на количката. Играчката има 3 различни мелодии. Докато симпатичните животни се движат леко с музиката, бебето ще се успокои и забавлява. Ярките цветове стимулират зрението.Характеристики:-       3 различни мелодии -       3 начина на игра-       Ярки цветове за визуално възприятие-    Подходяща от новородено бебе (0м+)..
Цена: 49.00лв.
Марка: Playgro Код: PG.0210
Внесете звездното небе в стаята на своето дете. Изберете цвят на светлината или режим със сменящи се цветове. Playgro Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ" може да бъде проектор, който тридесет минути ще пръска разноцветни звезди в цялата стая. Използвайте го и като нощна лампа, излъчваща топла и мека светлина, превръщайки детската стая в идеалното място за спокоен сън. Мечето 2 в 1 работи на батерии и може да се постави навсякъде в стаята. Включете проекторът Playgro Мече "Лека нощ" и пожелайте на своето съкровище „лека нощ“. ХарактеристикиПроектор и нощна лампа 30 минути светлина Мобилност (работа на батерии) Цветове за момче и момиче Подходящ и за новородени бебета (0м+)Продуктово видео..
Цена: 27.90лв.
Марка: Playgro Код: PG.0209
Внесете звездното небе в стаята на своето дете. Изберете цвят на светлината или режим със сменящи се цветове.  Playgro Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ" може да бъде проектор, който тридесет минути ще пръска разноцветни звезди в цялата стая. Използвайте го и като нощна лампа, излъчваща топла и мека светлина, превръщайки детската стая в идеалното място за спокоен сън. Мечето 2 в 1 работи на батерии и може да се постави навсякъде в стаята. Включете проекторът Playgro Мече "Лека нощ" и пожелайте на своето съкровище „лека нощ“. Характеристики:Проектор и нощна лампа 30 минути светлина Мобилност (работа на батерии) Цветове за момче и момиче Подходящ и за новородени бебета (0м+)Продуктово видео..
Цена: 27.90лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0218.001
Уникален продукт – звезден проектор, успокояваща нощна лампа и музикално устройство/тонколонка – расте с вашето бебе. 3 начина на употреба: •          Нощна лампа – създава мека и топла атмосфера в бебешката стая, а специалният сензор при бебешки плач ще активира нежна мелодия, бял шум или симулация на пулс •          Звезден проектор – наклонете пирамидката настрани и се насладете на изгряващи звезди в преливащи приказни цветове •          Музикално устройство – избор от 17 приспивни мелодии, бял шум, шумът на океана, течаща вода, симулация на пулс. Чрез USB порта можете да импортирате песни по ваш избор, а продуктът да функционира като мини тонколонка Специални функции: •          Контрол на звука •&nb..
Цена: 99.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0214.001
Музикален проектор за легло/рафт Cody (син кит) Tiny Love расте заедно с Вашето дете. Музикален проектор за легло/рафт Cody Tiny Love е лек и удобен за пренасяне, така че да бъде винаги до Вашето бебе. Музикалният проектор Cody Tiny Love ще успокоява бебето с нежни мелодии и картинки. С него детето лесно ще опознае морския свят и усмихнатите морски обитатели. Характеристики: Нежни звуци от океана за бързо приспиване на бебето.Удобно поставяне на креватчето или върху рафта, за да го ползвате като нощна лампа;Лесен монтаж върху всякакви легла с клипс;30 минути нежни приспивни песни и звуци;Регулиране на звука в две степени;Въртене на 360 градуса за идеална прожекция;Включва 15 мелодии - бял шум, класически мелодии, детски песни, дори и реге музика.Подходящ и за новородени бебета (0м+).Продуктово видео:..
Цена: 69.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0215.001
Музикален проектор за легло/рафт Suzi (розов кит) Tiny Love расте заедно с Вашето дете. Музикален проектор за легло/рафт Suzi Tiny Love е лек и удобен за пренасяне, така че да бъде винаги до Вашето бебе. Музикалният проектор suzi Tiny Love ще успокоява бебето с нежни мелодии и картинки. С него детето лесно ще опознае морския свят и усмихнатите морски обитатели. Характеристики: Нежни звуци от океана за бързо приспиване на бебето.Удобно поставяне на креватчето или върху рафта, за да го ползвате като нощна лампа;Лесен монтаж върху всякакви легла с клипс;30 минути нежни приспивни песни и звуци;Регулиране на звука в две степени;Въртене на 360 градуса за идеална прожекция;Включва 15 мелодии - бял шум, класически мелодии, детски песни, дори и реге музика.Подходящ и за новородени бебета (0м+).Продуктово видео:..
Цена: 69.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0207.001
Въртележка с уникален дизайн с природни елементи, меки светлини и разнообразни мелодии- Различни възможности за осветление: светлина в горната част, успокояваща нощна светлина на музикалната кутия и светлини, излъчвани от висящите подвижни играчки - Уникален дизайн с природни форми: музикална кутия с форма на листо и прелестни усмихнати животни - Разнообразие от музика в продължение на 30 минути без повторение: 9 различни мелодии в 3 жанра – класическа, приспивни песнички и природни звуци- Разноцветни усмихнати животни, поставени под подходящ ъгъл за директната видимост на бебето. - От 0 до 5м – музикална въртележка, след 5-ти месец музикална кутия, закрепена към креватчето.- Регулиране на силата на звука. - Лесен монтаж, подходящ за повечето бебешки легла.- Необходими са 3 бр. батерии тип C/LR14 по 1,5V. Не са включени в комплекта. ..
Цена: 127.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0216.001
Голям избор от 18 мелодии в 6 категории – приспивни мелодии, класически, джаз, етно, природни звуци, бял шум До 40 минути непрекъсната музика Възможност за регулиране силата на звука Уникални патентовани въртеливи движения Въртележката „расте“ с вашето дете – от класическа въртележка за креватче се превръща в музикална кутия, която детето може да носи със себе си Свежи цветни герои от новата колекция “Малки откриватели“ ще забавляват Вашия мъник..
Цена: 139.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0220.001
√ Голям избор от 18 мелодии в 6 категории – приспивни мелодии, класически, джаз, етно, природни звуци, бял шум√ До 40 минути непрекъсната музика√ Възможност за регулиране силата на звука√ Уникални патентовани въртеливи движения на героите√ Висококачествените говорители и shuffle – бутонът поддържат плейлистата на мъника винаги актуална и различна√ Въртележката „расте“ с вашето дете – от класическа въртележка за креватче се превръща в музикална кутия, която детето може да носи със себе си√ Свежи цветни герои от приказната гора ще забавляват Вашата малка принцеса√ Специален розов дизайн за момичета..
Цена: 119.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0206.001
Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. С Take-Along Mobile™ получавате● 30 минути приятна музика с 5 мелодии ● Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено● 3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка● Меки разноцветни висящи животни● Играчката не съдържа елементи от PVC.● Красив дизайн в розово за момиченца ..
Цена: 59.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0217.001
Цветовите възприятия на новороденото бебе са ограничени до белия, черния и нюанси на сивия цвят. Като резултат от това им харесва да виждат контрастиращи шарки, стимулиращи развитието на зрението. Това прави тази музикална въртележка изключително подходяща за вашия любопитен и изследващ мъник. Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. С Take-Along Mobile™ получавате: •        30 Минути приятна музика с 5 мелодии •        Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено •        3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка •        Меки разноцветни висящи животни..
Цена: 59.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0205.001
Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. С Take-AlongMobile™ получавате ● 30 минути приятна музика с 5 мелодии ● Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено ● 3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка ● Меки разноцветни висящи животни ● Играчката не съдържа елементи от PVC...
Цена: 59.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)