Меню
Your Cart

Увaжaeми ĸлиeнти, уведомяваме Ви, че пopaди дeĸлapиpaнoтo зaбaвянe oт вcичĸи ĸypиepcĸи фиpми, срокът за получаване на Вашите поръчки може да бъде удължен! Сpoĸът зa oбpaбoтĸa нa пpиeтитe пopъчĸи и пpeдaвaнeтo им нa ĸypиep е 2 paбoтни дни! Извинявaмe ce зa пpичинeнoтo нeyдoбcтвo! Заповядайте в нашия физически магазин с адрес гр. София, бул. "Симеоновско шосе" 130 където имате възможността да направите коледните си покупки.

Шезлонги

Шезлонги
Марка: Tiny Love Код: TL.0801.001
Музикален шезлонг Tiny Love Gymini Bouncer осигурява комфортно място за почивка или игра на бебето, пълно с разнообразни активности и привлекателни играчки. С Музикален шезлонг Tiny Love Gymini Bouncer получавате:Изключителни регулируеми арки за множество позицииВисящи играчки, които могат лесно да се придвижват по аркитеОтворена позиция на арките за лесен достъп на родителяПреносима електронна играчка Рак с активиращи се от бебето светлини и мелодииДопълнителни играчки, от серия Малки умничета Tiny Love, могат да се закачват на аркитеДрънкалка-хипопотам Дрънкаща гризалкаМека и удобна, перяща се подложка Успокояваща вибрация за бебетоПодходящ от новородено до 9кг. максимално тегло на бебето...
Цена: 149.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0803.001
√ Лесно се превръща от седалка в удобен кош за спане само с едно щракване;√ 3 регулируеми позиции, идеални за игра, дрямка и хранене;Позиция за люлеещо движение за релакс и игри: Позицията за люлеене и игра не само забавлява бебето, а и помага при рефлукс за повече комфорт при усвояване на храната.Позиция за дрямка и почивка:Меката подложка и повдигнатите страни на шезлонга създават безопасна и уютна среда за дрямка на бебето.Универсална позиция за игра, общуване и хранене:Позволява на бебето да се наслаждава на игра с музикалната играчка с 18 мелодии или да се наслади на време "лице в лице" с родителите. Позицията е идеална за захранване на бебето с твърди храни. √ Успокояваща вибрация;√ Стабилна основа със заключващи се крака;√ Лек и преносим;√ Материал, подходящ за машинно пране;√ Привлекателни играчки с музика и светлини, стимулиращи сетивата и двигателните умения;√ Продукт..
Цена: 239.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0806.001
Иновативен шезлонг с възможност за регулиране на височината. Разполагате с три режима на използване: висока позиция, успокояващ режим и режим шезлонг.С режим за висока позиция можете да доближите бебето до масата за хранене и да се забавлявате лице в лице. Позволете му да се наслаждава на своето шише или първи хапки, в компанията на семейството.Наклонете задната част на шезлонга и преминете към успокояващ легнало положение. В комбинация с нежните звуци, които можете да активирате , тази позиция ще накара бебето да се отпусне и унесе.В по-ниското положение на класически шезлонг бебето ще се наслаждава на релаксираща вибрация и забавна игра с цветните герои на Tiny Love , висящи от арката.Шезлонгът е мобилен, компактен и лесно се сгъва, така че да заема малко място. √ 3 режима на употреба√ 25 минути непрекъснати звуци√ успокояваща вибрация√ мобилен и компактен√ батерия 3 X C/LR14 - не са в..
Цена: 349.00лв.
Марка: Tiny Love Код: TL.0805.001
Иновативен шезлонг-люлка с две посоки на движение. Осигурява перфектната комбинация между успокояващо хоризонтално люлеене и забавни вертикални подскоци. Това уникално преживяване за бебето го кара да се чувства спокойно и естествено, което стимулира развитието на емоционалната интелигентност. Естествените и непрекъснатите полюшвания се предизвикват или от собствените движения на бебето, или от нежните родителски ръцеСелекция, от 19 мелодии в 3 категории (успокояващи, забавни и бял шум), осигурява 25 минути непрекъсната мелодия. Симпатични цветни герои насърчават развитието на фината моторика Нежна вибрация за успокояване и приспиване Мека и лесна за почистване и поставяне подложка Сигурност благодарение на 5-точков колан Батерии: 3 X C /LR14 (1,5 V) - не са включени За дете до 9 кг...
Цена: 319.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)