Меню
Your Cart

За деца от 1 до 3 години

За деца от 1 до 3 години
Марка: Jerry's Class Код: PG.0715
Играчка на колелца, подпомагаща прохождането. Стимулира активното забавление и развива моториката. С голяма и удобна дръжка за водене и допълнителни активности.Характеристики: -       Бебето научава за действията и техните реакции. -       Музика и светлини -       Спираловиден улей за пускане на топки -       1-3 години +Включени са 4 топки за пускане в улея.Включени са 2 батерии 1,5V AA..
Цена: 65.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0717
Новата серия от образователни играчки "Jerry’s Class" на австралийската марка Playgro.Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж.Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функции съчетани в едно!Характеристики:• Този ксилофон 2 в 1 е идеален за насърчаване на бебето да използва двигателните си умения. Цветният ксилофон може да се използва:- като пиано, когато бебето натиска клавишите.- като ксилофон, когато използва двойката палки, за да докосва цветните пластини.• На всяка пластина е изобразен герой на Playgro с различен цвят, което стимулира разпознаването на цветовете и формите от бебето. • Ксилофонът е идеален за първи музикален инструмент, тъй като много добре подпомага слуховото развитие.Подходяща за деца от 1 до 3 години...
Цена: 29.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0716
Включете PLAYGRO Активна играчка Музикална кутия - телевизор и се наслаждавайте на сменящи се сафари сцени с животни от джунглата на Playgro. В същото време звучи успокояваща нежна мелодия. Музикалната кутия е идеална за стимулиране на визуалното и слуховото развитие на бебето. Просто плъзнете бутона On/Off, завъртете кръглото копче и детето може да го носи със себе си, където поиска.Продуктово видео..
Цена: 29.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0711
Характеристики: Играчка за подреждане на форми, която стимулира творчеството,  обучението чрез проба и грешка, моторните умения и умението за разрешаване на проблеми. Подпомага изграждане на сръчността. -       двустранен поднос -       8 части -       лесни за прибиране -       1-3 години +..
Цена: 29.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0701
Трите подвижни въртящи се животни помагат за развитие на грубата моторика. Музика, движение и мигащи в такт светлини развиват сетивата.Характеристики- активно забавление и смях- откриване на нови неща- 1-3 години +..
Цена: 39.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0721
Характеристики -       Включени са 4 топки с различни текстури -       Когато играчката се бута, пипалата на октопода се завъртат, повдигат се и топките, които са поставени в „корема“ на октопода, излитат, учейки детето на действие и реакция -       Дръжката се върти, помагайки на детето, докато се учи да ходи -       Дръжката може да се сваля за лесно съхранение -       Меки колела, които предпазват пода от надраскване -       1-3 години +..
Цена: 41.90лв.
PLAYGRO Активна играчка Кула (12-36м)  Jerry's Class PLAYGRO Активна играчка Кула (12-36м)  Jerry's Class
Не е наличен
Марка: Jerry's Class Код: PG.0704
Характеристики:Кубчета за нареждане и събаряне, чиито части пискат, тракат и се въртят-       наблюдавайте как бебето учи причинно-следствени връзки-       10 образователни активности-       обучение чрез игра и разрешаване на проблеми-       проба и грешка-       действие и реакция-       откриване на нови неща-       1-3 години +..
Цена: 29.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0702
Характеристики:-       20 забавни мелодии и песнички-       7 образователни дейности-       музиката подпомага сетивното възприятие-       мигащи светлини в такт с музиката-       4 етапа на развитие-       забавлява бебето по време на разходка-       6-36m +..
Цена: 39.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0718
Активната играчка Волан ще удиви Вашия малък любител на високите скорости. Ярки цветове и разнообразни звуци и мелодии насърчават зрителното и слуховото възприятие. Елементи, стимулиращи фината моторика. Налични са ключ за запалване, скоростен лост, мигач, клаксон – всеки от тези детайли разполага със собствен реалистичен звук. Включени са елемент дрънкалка и рингове за успокояване на сърбящите венци. Характеристики:Множество елементи с различни звуци Ярки цветове Стимулация на фината моторика Велкро ленти за лесно закрепване към детска количка..
Цена: 39.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0707
Характеристики:Камион със светлина и звуци, който помага за научаване за причинно-следствените връзки-       музика и движение-       действие и реакция-       откриване на нови неща-       ролеви игри-       5 забавни мелодии, които звучат при натискане на бутона-       светлините мигат в такт с мелодията-       1-3 години +..
Цена: 19.00лв.
Марка: Jerry's Class Код: PG.0708
Характеристики: Полицейска кола със светлина и звуци, която помага за научаване за причинно-следствените връзки -       музика и движение -       действие и реакция -       откриване на нови неща -       ролеви игри -       5 забавни мелодии, които звучат при натискане на бутона -       светлините мигат в ритъма на мелодията -       1-3 години +..
Цена: 19.00лв.
PLAYGRO Активна играчка със светлина и звуци Фото (12-36м), Jerry's Class PLAYGRO Активна играчка със светлина и звуци Фото (12-36м), Jerry's Class
Не е наличен
Марка: Jerry's Class Код: PG.0706
Характеристики:Играчка, имитираща снимане с фотоапарат.-       при натискане на бутона се виждат различни картинки-       светлинките мигат в такт мелодията-       щракване при завъртане-       стимулира ученето чрез симулация, любопитството, визуалното възприятие-       1-3 години +..
Цена: 17.90лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)