Меню
Количка

Дрънкалки и гризалки

Марка: Playgro
Playgro Въртяща се играчка за столче събира две фантастични играчки в едно – дрънкалка и въртележка. Въртележката е много подходяща за забавление по време на хранене, като с помощта на вендузата, разположена в основата на играчката, лесно се залепва към повърхността на столчето за хранене или към друга повърхност. Дрънкалката е с подходяща форма за насърчаване развитието на грубата моторика чрез въртене и люлеене, а дрънкащите мъниста и лентички подпомагат развитието на фината моторика. Playgro Въртяща се играчка за столче подпомага развитието на слуха, усета за докосване и служи като гризалка. Характеристики: Щракащи и дрънкащи звуци за слухова стимулация Различни текстури за тактилна стимулация Грапави повърхности, които успокояват възпалените венци при никнене на зъбките Подходящо забавление по време на храненеPlaygro Въртяща се играчка за столче е отличена за Най-предп..
Цена: 18.75 лв Цена: 25.00 лв
Марка: Playgro
Релефната гризалка от две части с форми на цвете и листо ще помогне за успокояване на възпалените венци на бебчо PLAYGRO Гризалка листо и цвете стимулира сетивата на вашето бебе със своите ярки цветове и разнообразни релефи. Предимства: Гризалка с формите на листо и цветенце, които са лесни за хващане от малките бебешки ръчичкиОмекотените повърхности са идеални за чесане на възпалените от растежа на първите зъбки венциPLAYGRO Гризалка листо и цвете спомага координацията очи-ръце и стимулира тактилното развитие на бебетоС включена халка за закачване, която може да се сваля, така че играчката да се ползва и без нея. Характеристики Различни релефи и форми за развитие на фината моторика Подходяща за малките ръце на новороденото Омекотени гризалки от гума и пластмаса, приятни за чесане на венците при първите зъбки на бебето Природни форми, които помагат за опознаване на околни..
Цена: 7.43 лв Цена: 9.90 лв
Марка: Playgro
Playgro Гризалка с вода жирафчето Джери помага да се успокоят разранените венци от растящите зъбки. ХарактеристикиМоже да се охлажда в хладилник за по-ефективно успокояване. Различните текстури предлагат избор къде детето да захапе. Компактният размер помага детето да хване лесно гризалката. Без BPAС пълнеж от пречистена вода ..
Цена: 7.43 лв Цена: 9.90 лв
Марка: Playgro
Характеристики:√дрънкащи звуци√лесна за носене√цветна огъваща се форма √различни на допир повърхности√подходяща за деца 3м+..
Цена: 10.43 лв Цена: 13.90 лв
Марка: Playgro
Дрънкалката Кончето Хоп Троп вече е и в розов вариант с множество забавни активности, с които мъничето ви да се развлича. Тя прави времето за игра още по-забавно и ума на мъниците активен.Всяко от копитата на Дрънкалката Кончето Хоп Троп има различна активност. Седлото "повдигни и намери" е чудесна гимнастика за малките ръчички. Шумолящите части подпомагат сензорното и осезателното развитие, а безопасното огледалце, подпомага изучаването на отражения. Характеристики Успокоява чувствителните бебешки венциОбикновено никненето на зъбки започва от 6-ия месец, но при някои бебета това може да стане още след 3-ия месец. Независимо от това, бебета изследват света като слагат всичко в устата си. Текстурираните мъниста по дръжката на Дрънкалката Кончето Хоп Троп са идеални за бебето да изследва различни форми, докато успокоява чувствителните си венци. Дрънкалка и камбан..
Цена: 20.93 лв Цена: 27.90 лв
Марка: Playgro
Дрънкалката кончето Хоп Троп е симпатичен герой пълен със забавни активности, с които мъничето ви да се развлича.Фината моторика също се подобрява, докато бебето изследва разнообразието от дрънкалки, текстури и форми и същевременно различните мъниста успокояват чувствителните бебешки венци. Характеристики Изпълнена с множество забавни активности, дрънкалката Playgro Clip Clop прави времето за игра още по-забавно и ума на мъниците активен.  Всяко от копитата на Кончето Хоп Троп има различна активност, а скривалището "повдигни и намери"  е за още по-забавно стимулиране на сетивата. Чудесна играчка за малки ръчички Шумолящите части подпомагат сензорното и осезателното развитие Дрънкалка и камбанка за слухова стимулация Мънистата подпомагат координацията очи/ръце Живите цветове и шарки насърчават визуалното възприятие Текстурираните..
Цена: 20.93 лв Цена: 27.90 лв
Марка: Playgro
С тази интересна дрънкалка, бебето може да се забавлява в продължение на часове. PLAYGRO Дрънкалка с рингове стимулира сетивата на вашето бебе със своите ярки цветове и текстурирани ръбове. Дрънкалката има уникална форма, която е лесна за хващане от малките ръчички на бебето. PLAYGRO Дрънкалка с рингове успокоява възпалените венци и стимулират тактилното развитие.  Характеристики Различни текстури Подходяща за малките ръце Цветни дрънкащи мъниста..
Цена: 11.93 лв Цена: 15.90 лв
Марка: Playgro
С тази разноцветна дрънкалка с форма на ябълка и потракващи мъниста, бебето може да се забавлява в продължение на часове. PLAYGRO Дрънкалка ябълка стимулира сетивата на вашето бебе със своите ярки цветове и разнообразни релефи. Предимства: Дрънкалката има форма на ябълка, която е лесна за хващане от малките ръчички на бебето PLAYGRO Дрънкалка ябълка спомага координацията очи-ръце и стимулира тактилното развитие на новороденото С включена халка за закачване, която може да се сваля, така че играчката да се ползва и без нея Характеристики Ярки контрастни цветове за насърчаване на визуалното възприятие на бебето Подходяща форма за малките ръце на детенцето Цветни и текстурирани мъниста, които потракват и стимулират слуха и фината моторика на новороденотоУдобен клипс за закачане на количка или столче за колаБез BPA и фталати..
Цена: 8.93 лв Цена: 11.90 лв
Марка: Playgro
Звъняща мека топка с етикети PLAYGRO е бебешка играчка идеална за гушкане и изследване от малките детски ръчички Подхвърли ме! Завърти ме! Подрънкай с мен!  Характеристики Бебето може да открива и споделя множество различни активности с тази мека релефна топка, украсена с платнени халкички Подрънкващата топка с етикети е супер мека и приятна за гушкане, издава и забавни звуци. Има цветни релефни халкички за успокояване и подпомагане на сетивното развитие Играчката е с ярки забавни цветове и симпатични картинки от всяка страна. Топката издава дрънкащи звуци при завъртане за слухова стимулация на бебчето Изработено от изцяло нови материали, включващи полиестерни влакна. Може да се пере само повърхността на играчката. Да не се потапя във вода. За инструкции за пране, вижте знаците на платнения етикет на играчката.Подходящ..
Цена: 13.43 лв Цена: 17.90 лв
Марка: Playgro
ХарактеристикиГолям размер – достатъчно голям за двама Лесно за почистване Преподава звуците на животните 8 музикални мелодии специално създадени от Playgro 2 режима – режим на пиано и режим на мелодииПодходящ за деца над 6 месецаПродуктово видео..
Цена: 26.93 лв Цена: 35.90 лв
Марка: Playgro
Playgro Огъваща се топка гризалка е идеална за хващане от малките ръчички на бебето. Playgro Огъваща се топка гризалка успокоява възпалените венци и стимулират тактилното развитие. Ярките цветове, насърчава визуалното възприятие. Playgro Огъваща се топка гризалка има добавени тери малки пръстена, които са идеални за развиване на фина моторика, а дрънкащите звуци стимулират слуховото развитие на бебето ХарактеристикиДрънкащ звук за слухова стимулация Различни текстури за тактилно развитиеПодходяща за деца над 6 месеца..
Цена: 10.43 лв Цена: 13.90 лв
Марка: Playgro
Ангажирайте сетивата на детето! Тези четири меки, напълнени с въздух, сензорни топки Playgro са идеални за малките ръчички на бебето.  Тактилни топки Playgro са с различен цвят и текстура като по-тъмните цветове на сензорните топки Playgro са чудесни за визуална стимулация на бебето. Разнообразието от текстурирани повърхности насърчва бебето безопасно да изследва с ръце или уста, подобрявайки зрителните и тактилните сетива, както и развитието на фината моторика. ХарактеристикиИзследването на текстури насърчава тактилното и сензорното развитие на бебетоС удобни размери за хващане и игра от малките бебешки ръчичкиС ярки цветове за визуална стимулация Комплектът включва четири топки Playgro в различни размери, цветове и текстуриМеки на допирПодходящи за деца над 6 месеца..
Цена: 13.43 лв Цена: 17.90 лв
Показани 1 от 12 | 35 (3 Страници)