Меню
Количка

Аспиратори, инхалатори

Марка: Visiomed/BioSynex
Visiomed Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX-OneРазмерНакрайниците са в три размера:-   A – под 3 месеца-   B – над 3 месеца-  C – над 1 годинаСъдържание1 бр. кутийка с аксесоари, която съдържа: 3 силиконови накрайника, 2 силиконови тръбички..
Цена: 4.50 лв
Марка: Visiomed/BioSynex
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX6-OneСъдържание1 бр. кутийка с аксесоари, която съдържа: 3 силиконови накрайника, 2 силиконови тръбички*Накрайниците са един размер...
Цена: 4.50 лв
BioSynex Електрически аспиратор за нос Exacto
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex
BioSynex Електрически аспиратор за нос Exacto осигурява лесен и ефективен начин за издърпване секретите на бебето. Електрическият аспиратор за нос Exacto работи с батерии като нежно всмуква секрета. BioSynex Електрически аспиратор за нос Exacto разполага с три размера накрайници: до 3 месеца над 3 месеца над 1 годинка За да улесните издърпването, може да използвате физиологичен разтвор в ноздрата. Препоръчително е редовно да се почиства нослето на бебето, за да предотвратите натрупване на остатъци в носните канали (бактерии, вируси, полени, прах). Децата се научават да издухват носа си на около 3-годишна възраст, а лошата хигиена на носа може да доведе до нежелан дискомфорт или да изложи детето на риск от по-сериозна инфекция. ХарактеристикиBioSynex Електрически аспиратор за нос Exacto позволява носът на бебето да се почисти нежно с контролирано засмукване&n..
Цена: 99.00 лв
Visiomed Аспиратор за нос Babydoo MX-One
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex
До първата годинка бебето диша само през носа, поради което може да се натрупат вредни остатъци в носните канали (бактерии, вируси, полени, прах). Децата се научават да си издухват носа около 3-годишна възраст. Лошата хигиена на носа може да доведе до инфекции като настинка и да изложи детето на риск от по-сериозна инфекция. Запушеният нос прави дишането по-трудно, а това също води до затруднения с храненето и съня. Важно е редовно да се почистват носните канали и да се събират от тях натрупаните секрети. Babydoo MX-One позволява носът на бебето да се почисти нежно, с контролирано засмукване.Сила на изсмукване: до 50 kPa Съдържание на кутията: 25 еднократни хигиенични чашки; 3 размера хипоалергенни силиконови накрайници: до 3 месеца, 3-12м, над 12 месеца; 2 резервни силиконови уплътнителя; 2 батерии 1,5V AA...
Цена: 79.00 лв
Електрически аспиратор за нос Nose-ease Електрически аспиратор за нос Nose-ease
0м+ Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Електрическият аспиратор за нос Tommee Tippee Nose-Ease ви помага при почистване на секретите от носа на новородени и бебета, когато сте у дома и по време на път. До една година бебетата дишат изключително през носа си и тъй като те не могат сами да издухат носа си, важно е редовно да се отстраняват носните секрети, за да се осигури облекчение от запушването.  Никненето на зъби и настинките могат да доведат до натрупване на секрет, което води до дискомфорт на бебето, особено през нощта. С помощта на електрическият назален аспиратор Tommee Tippee Nose-Ease можете с лекота да отстраните всякакви секрети и запушване на носа.Предимства на Електрическият аспиратор за нос Tommee Tippee NoseEase Ефективно почиства запушения нос на бебето: Използвайки нежно засмукване, премахва всякакви секрети и отпушва нослето за секунди, като незабавно подобрява дишането на мъничето. Бързо и нежно: Н..
Цена: 89.00 лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)