Меню
Количка

Бебефони, видеомонитори

Здраве и наблюдение | Бебе магазин ИВЕНТАС

Марка: Philips AVENT
DECT Бебефон Philips AVENT SCD731/52 осигурява висококачествен и кристално чист звук, за да чуете всеки тих смях, гукане или хълцане на бебето.Бебефонът Philips AVENT DECT SCD731/52 с DECT Технология (Цифрови подобрени безжични комуникации) елиминира смущения от всякакви други предавателни устройства, като други бебефони, безжични или мобилни телефони. Шифроването на данните осигурява защитена връзка, така че да сте сигурни, че само вие можете да чуете бебето.  Авент Бебефон DECT SCD731/52 - Най-надеждната връзка с вашето бебе! Кристално чист звук от Philips AVENT DECT Бебефон SCD731/52, за да наблюдавате вашето малко съкровище без смущения. Бебефон с температурен сензор, успокояваща нощна светлина, приспивни песни, специален нощен режим и нощен проектор, за да създадете релаксираща среда за бебето. Характеристики Датчик за температура - за наблюдение и предупреждени..
Цена: 345.00 лв
Марка: Philips AVENT
Бъдете винаги близо до Вашето бебе с дигитален видео бебефон Philips Avent Premium SCD891/26 Цифровият видеофон Авент SCD891/26 е със сигурна персонална връзка използваща адаптивната технология FHSS, голям 3.5 инчов цветен екран с висока разделителна способност, двустранна комуникация и температурен датчик. Предимства: Дигиталният видеофон Philips Avent разполага с общо четири режима на действие - аудио, видео, VOX и ECO режимБебефонът е с индикатор за връзка, със сензор за отчитане на стайната температура, функция нощна светлина и шест мелодии за успокоение и приспиване на бебето. ECO режимът намалява консумацията на енергия, когато бебефонът не регистрира звук, като същевременно не спира да поддържа връзка с бебето.Включете ECO режим, когато стаята на бебето е тиха. Благодарение на специалния LED индикатор на родителското уст..
Цена: 565.00 лв
Марка: Philips AVENT
Philips Avent Дигитален видеофон с възможност за връзка през интернет SCD923/26 ПРЕДИМСТВА Система със сигурна връзка - Проектирана така, че винаги да сте свързани с вашето бебе Нашата собствена система за сигурност при свързването използва множество шифровани честоти от устройството при бебето до това при родителя и приложението за осъществяване на надеждна, здрава конфиденциална връзка. Мобилно приложение Philips Avent Baby Monitor+ Свържете се с бебето отвсякъде Приложението Philips Avent Baby Monitor+ ви осигурява сигурна връзка с вашето бебе, където и да сте. Изтеглете приложението и го свържете със своя бебефон, за да виждате, чувате и успокоявате бебето си от вашето смарт устройство. Philips предлага съответните актуализации на софтуера за период от 2 години след датата на покупката Устройство при бебето с Full HD - Вижте всяко шаване, чуйте всеки кикот Ус..
Цена: 769.00 лв
Марка: Philips AVENT
Бъдете винаги близо до вашето бебе като го наблюдавате у дома и навън с Камерата за видео връзка Philips AVENT SCD643/26, свързана с приложението Baby Monitor+ПРЕДИМСТВА:Свържете се с бебето отвсякъде с мобилното приложение Philips Avent Baby Monitor+Приложението Philips Avent Baby Monitor+ осигурява сигурна връзка с мъничето, където и да сте. Свалете безплатното приложение от App Store и Google Play, за да виждате, чувате и успокоявате бебето си от вашето смарт устройство.Full HD камера с нощно виждане и цифрово увеличениеЧуйте всеки кикот и вижте всяко шаване с ясна картина на стаята на бебчето ден и нощЛична и сигурна криптирана връзка чрез система за сигурно свързванеНашата собствена система за сигурност при свързването използва множество шифровани честоти от устройството при бебето до това при родителя и приложението за осъществяване на надеждна, здрава конфиденциална връзка.Ист..
Цена: 495.00 лв
Марка: Philips AVENT
Дигиталният видео бебефон Philips AVENT Advanced SCD881/26 е с 2.8-инчов цветен екран и ви позволява да установите отлична връзка с бебето дори през нощта, благодарение на висококачествената комуникация чрез звук и картина. Предлага на бебето набор от нежни приспивни песни, включително и бял шум, както и обратна връзка с родителите.  Видео бебефон Philips AVENT Advanced SCD881/26 е снабден с енергоспестяващ ECO режим и с обхват на действие до 300 метра! Родителското тяло е функционално и може да работи до 12 часа на батерия. ФУНКЦИОНАЛНОСТ:Лична и сигурна връзка с 2.4 GHz безжична технология за минимални смущения;2.8-инчов (7.2 см) екран с кристално ясно нощно виждане;Успокояващи приспивни песни и двупосочен разговор;Време на работа на батерии на родителското устройство до 12 часа (при използване на режим ECO) ХАРАКТЕРИСТИКИУникалното сдвояване на двете устройс..
Цена: 479.00 лв
Марка: Philips AVENT
Кристален звук и основни необходими функции съчетани в бебефон Philips AVENT DECT SCD502/26 за най-надеждната връзка с вашето бебе Цифровата технология DECT преодолява всякакви смущения и бебефонът Philips AVENT DECT SCD502/26 предава с абсолютна чистота на сигнала, така че можете да чувате бебчето в детската стая, перфектно без смущения от фонов шум. Родителското устройство функционира перфектно както директно от електрическата мрежа, така и от конвенционалните батерии тип АА (необходими са 2 бр. батерии, които не са включени в пакета).Интелигентният ECO режим ви позволява да удължите живота на батерията, а специалните индикаторни лампи ще ви предупреждават за появата на шум в бебешката стая. Авент бебефона DECT SCD502/26 е с приятно сияние на нощната светлина, вградена в бебешкото устройство, създава успокояваща среда, настройвайки бебето за здраво..
Цена: 165.00 лв
Philips AVENT DECT Бебефон SCD721/26 Philips AVENT DECT Бебефон SCD721/26
Последни бройки
Марка: Philips AVENT
Philips AVENT DECT Бебефон SCD721/26 с DECT Технология (Цифрови подобрени безжични комуникации) елиминира смущения от всякакви други предавателни устройства, като други бебефони, безжични или мобилни телефони. Шифроването на данните осигурява защитена връзка, така че да сте сигурни, че само вие можете да чуете бебето. DECT Бебефон Philips AVENT SCD721/26 осигурява висококачествен и кристално чист звук, за да чуете всеки тих смях, гукане или хълцане на бебето.Кристално чистият звук на Philips AVENT DECT Бебефон SCD721/26 ви позволява да наблюдавате вашето малко съкровище без смущения. С температурен сензор, успокояваща нощна светлина, приспивни песни и специален нощен режим, за да създадете релаксираща среда за бебето. Режимът Smart ECO регулира мощността на предаване, така че да се използва само толкова енергия, колкото е нужна. Колкото по-кратко е разстоянието между приемника и пре..
Цена: 265.00 лв
Philips AVENT DECT Бебефон SCD711/52 Philips AVENT DECT Бебефон SCD711/52
Не е наличен
Марка: Philips AVENT
DECT Бебефон Philips AVENT SCD711/52 е със сензор за температура и регулируемо известяванеБебефоните Philips AVENT с DECT Технология (Цифрови подобрени безжични комуникации) елиминират смущения от всякакви други предавателни устройства, като други бебефони, безжични или мобилни телефони. Шифроването на данните осигурява защитена връзка, така че да сте сигурни, че само вие можете да чуете бебето. DECT Бебефон Philips AVENT SCD711/52 осигурява висококачествен и кристално чист звук, за да чуете всеки тих смях, гукане или хълцане на бебето. Родителското устройство е с акумулаторни батерии, което Ви позволява да се движите из дома си и около него без кабели за време до 18 часа*, преди да е необходимо повторно зареждане. Енергоспестяващ режим Smart ECO автоматично регулира мощността на излъчването и така увеличава живота на батерията. Колкото по-близо се намирате до бебето си, толкова по-..
Цена: 245.00 лв
Дигитален видеофон Premium SCD845/52 Дигитален видеофон Premium SCD845/52
Не е наличен
Марка: Philips AVENT
Винаги близо до Вашето бебе с дигитален видеофон Philips Avent Premium SCD845/52 Цифровият видео бебефон Авент SCD845/52 е със сигурна персонална връзка използваща адаптивната технология FHSS, голям 3.5 инчов цветен екран с висока разделителна способност, двустранна комуникация и температурен датчик. Предимства: Дигиталният видеофон Philips Avent разполага с общо четири режима на действие - аудио, видео, VOX и ECO режимБебефонът е с индикатор за връзка, със сензор за отчитане на стайната температура, функция нощна светлина и пет песнички за успокоение и приспиване на бебето.ECO режимът намалява консумацията на енергия, когато бебефонът не регистрира звук, като същевременно не спира да поддържа връзка с бебето.Включете ECO режим, за да намалите консумацията на енергия, когато стаята на вашето бебе е тиха. Благодарение на специалния LED индикатор..
Цена: 465.00 лв
Дигитален видеофон Advanced SCD835/52 Дигитален видеофон Advanced SCD835/52
Не е наличен
Марка: Philips AVENT
Дигиталният видео бебефон Авент Advanced SCD835/52 е с 2,7-инчов цветен екран и ви позволява да установите отлична връзка с бебето дори през нощта, благодарение на висококачествената комуникация чрез звук и картина. Предлага на бебето набор от нежни приспивни песни и обратна връзка с родителите. Надеждността и пълната поверителност се гарантират от модерната технология A-FHSS. Дигиталният видеофон Philips AVENT Advanced SCD835/52 е снабден с енергоспестяващ ECO режим и с обхват на действие до 300 метра! Родителското тяло е функционално и може да работи до 10 часа с батерия (включена в комплекта). Звукът е регулируем.Функционалност: Поверителност и сигурност с технологията A-FHSS (адаптивна FHSS технология) 2.7" екран с кристално ясно нощно вижданеУспокояващи приспивни песни и двупосочен разговор Време на работа на батерии до 10 часа Характеристики Сигурна, перс..
Цена: 389.00 лв
Philips AVENT DECT Бебефон SCD506/52 Philips AVENT DECT Бебефон SCD506/52
Не е наличен
Марка: Philips AVENT
Philips AVENT DECT бебефон SCD506/52 Характеристики Максимална гъвкавост и близост С DECT бебефон Philips Avent родителите ще се радват на максимална гъвкавост и сигурност, че няма да пропуснат дори момент от живота на детето си. Philips AVENT DECT бебефон SCD506/52 осигурява такава близка връзка, че можете да усетите всяка прозявка, шум или движение на бебето, дори когато не сте в една стая. Връзка без смущения с DECT технология DECT технологията гарантира липса на смущения от всякакви други устройства, напр. други бебефони, безжични телефони или мобилнителефони. Кодирането на информацията предлага сигурна и поверителна връзка, за да сте сигурни, че само Вие чувате бебето си.  Кристално чист звук Чуйте кристално чисто всеки смях, гукане или хълцане. DECT технологията предлага висококачествен звук, за да чувате винаги бебето си.  Smart ECO режимSmart ECO режимът автоматич..
Цена: 189.00 лв
Philips AVENT DECT бебефон SCD502/52 Philips AVENT DECT бебефон SCD502/52
Не е наличен
Марка: Philips AVENT
НАЙ-НАДЕЖДНАТА ВРЪЗКА С ВАШЕТО БЕБЕЦифровата технология DECT преодолява всякакви смущения и бебефонът Philips AVENT DECT SCD502/52 предава с абсолютна чистота на сигнала, така че можете да чувате бебето си перфектно без смущения от фонов шум. Родителското устройство функционира перфектно както от мрежата, така и от конвенционалните батерии тип АА (батериите не са включени в пакета). Интелигентният ECO режим ви позволява да удължите живота на батерията, а специалните индикаторни лампи ще ви предупреждават за появата на шум в детската стая. Авент бебефона DECT SCD502/52 П е с приятно сияние на нощната светлина, вградена в бебешкото устройство, създава успокояваща среда, настройвайки бебето за здрав и здравословен сън. Philips AVENT DECT бебефон SCD502/52 съчетава ОСНОВНИ НЕОБХОДИМИ ФУНКЦИИ и КРИСТАЛЕН ЗВУК Гарантира липса на смущения от всякакви други устройства чрез цифрово шифроване..
Цена: 135.00 лв
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)