Меню
Количка

Термометри

Марка: Visiomed/BioSynex
Освен с нова по-удобна форма, надеждният безконтактен термометър ThermoFlash LX26 е оборудван с усъвършенствана патентована технология MicroSecondFlash. Тя позволява по-бързо автоматично калибриране за максимално точно и незабавно измерване за по-малко от секунда (0,28 сек). Безконтактна технология за изключително хигиенична употреба. Без смущаване или събуждане дори през нощта, благодарение на екран с подсветка.Лесна употреба без допълнителни настройки. Термометърът се поставя на около 5 см от дясното слепоочие (темпоралната артерия) и натискате бутона.Режими на измерванеТемпература на тялоТемпература в стаятаТемпература на повърхност (храна, вода във ваничка и др.)Памет за последните 32 измерванияДанните се показват по Целзий или ФаренхайтАвтоматично изключане след 5 секундиЗвуков сигнал при измерванеРаботи с 2 бр. батерии АА 1,5V – включени...
Цена: 139.00 лв
Марка: Philips AVENT
Цифров термометър Philips AVENT за стая и баня с дигитален дисплей Дигиталният термометър Philips Avent е доверен приятел в стаята и в банята. Помага да следите лесно температурата на стаята или на водата, докато бебето се забавлява с него. Предимства: Сигурно наблюдение на температурата в бебешката стая и температурата на водата при къпане на бебето.  Идеален за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към горещата вода, която възрастният може да предположи. Проектиран и изпитан като безопасна и забавна играчка за вана. Безопасна играчка с тактилен дизайн съгласно всички стандарти за безопасност. Характеристики: Безопасно къпане Philips AVENT Цифров термометър ви дава пълна увереност в комфорта на вашето бебе, когато дойде време за къпане. Използвайте термометъра, за да проверите дали температура..
Цена: 55.00 лв
BioSynex Термометър с мек връх Exacto, розов BioSynex Термометър с мек връх Exacto, розов
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex
BioSynex Термометър с мек връх Exacto е подходящ за бебета и малки деца поради мекия и гъвкав връх.Характеристики BioSynex Термометър с мек връх Exacto измерва температурата в толеранса 32 - 42.9о С. Три начина да измерите температурата:ректално под мишницита в устната кухинаВ зависимост от избрания метод, измерването продължава между 40 и 120 секунди. ..
Цена: 9.90 лв
BioSynex Термометър с мек връх Exacto, син BioSynex Термометър с мек връх Exacto, син
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex
BioSynex Термометър с мек връх Exacto е подходящ за бебета и малки деца поради мекия и гъвкав връх.Харектеристики BioSynex Термометър с мек връх Exacto измерва температурата в толеранса 32 - 42.9о С. Три начина да измерите температурата:ректално под мишницита в устната кухинаВ зависимост от избрания метод, измерването продължава между 40 и 120 секунди. ..
Цена: 9.90 лв
Philips AVENT Цифров термометър за стая и баня SCH480/20 Philips AVENT Цифров термометър за стая и баня SCH480/20
Не е наличен
Марка: Philips AVENT
Philips AVENT Цифров термометър за стая и баня с дигитален дисплей Дигиталният термометър Philips Avent е доверен приятел в стаята и в банята. Помага да следите лесно температурата на стаята или на водата, докато бебето се забавлява с него. Предимства: Сигурно наблюдение на температурата в бебешката стая и температурата на водата при къпане на бебето.  Идеален за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към горещата вода, която възрастният може да предположи. Проектиран и изпитан като безопасна и забавна играчка за вана. Безопасна играчка с тактилен дизайн съгласно всички стандарти за безопасност. Характеристики: Безопасно къпане Philips AVENT Цифров термометър ви дава пълна увереност в комфорта на вашето бебе, когато дойде време за къпане. Използвайте термометъра, за да проверите дали температурата на..
Цена: 45.00 лв
Visiomed Безконтактен темометър ThermoFlash LX-361T Visiomed Безконтактен темометър ThermoFlash LX-361T
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex
Отчита температурата веднага и без докосване; Уникална технология за безконтактно измерване чрез инфрачервени лъчи, само с насочване към дясната страна на челото на разстояние 5 до 8см. Измерването става за по-малко от секунда, чрез кръвообращението през темпоралната артерия. Този метод е много хигиеничен, тъй като избягва всякакъв директен контакт с пациента, а при бебета и малки деца няма нужда да се събличат или дори да се събуждат. Термометърът може също да измерва околната температура и температурата на повърхност (вана, шише, храна). Запаметява последните 32 измервания. Включени са 2 батерии AAA...
Цена: 109.00 лв
Visiomed Дигитален електронен термометър с гъвкав и мек връх – Thermosoft сив
Не е наличен
Марка: Visiomed/BioSynex
·         Формата на мишле и яркият цвят намаляват стреса на децата при измерване на температурата·         Гъвкав и мек връх за повече удобство и сигурност·         Орално, аксиларно или ректално измерване на температурата·         Резултати до 10 секунди·         100% водоустойчиви·         Звукови сигнали, когато започва измерване и когато измерването е завършено·         Автоматично изключване·         Точност: +/- 0,1°C..
Цена: 11.50 лв
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)