Меню
Your Cart

Чинии, купи, прибори

Чинии, купи, прибори
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0122
С Комплекта метални прибори Explora, Вашето дете ще направи следващата си стъпка към хранене като възрастните. Комплектът е интуитивно разработен, за да накара Вашия мъник да се чувства като голям по време на хранене. Приборите, със своята лекота, позволяват на детето да премине лесно от меки лъжици за хранене към метални прибори. Може би следващата стъпка е да помага с миенето им! ·   Комплектът включва вилица, ножче и лъжица ·   Леки и лесни за хващане ·   Обемни дръжки с мек захват, идеални за прохождащи деца ·   Безопасни за употреба в миялна и в стерилизатори (не в микровълнова)·   Подходящи за бебета на 12 месеца +·   Без BPA Съдържание: 1 x Комплект прибори (1 x вилица, 1 x ножче, 1 x лъжица)..
Цена: 14.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0125
Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане 4m+ (1 бр./оп.)Купата Explora Cool and Mash включва уникално отделение за охлаждане и намачкване на всяка лъжичка, една по една. Тя помага да сте сигурни, че всяка лъжичка бебешка храна е добре охладена и намачкана, а триъгълната основа прави изгребването с лъжичка по-лесно за заетите майки. ·   Купичката е снабдена с непротичащ капак и Лъжичка за хранене с мек връх ·   Уникално отделение за охлаждане и намачкване ·   Триъгълната основа прави загребването на храна по-лесно ·   Храненето на бебето е по-лесно, когато можете да охлаждате и намачквате храната предварително·   Безопасна за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 4 месеца +·    Без BPA Съдържание: 1 x Купа с отделение за охлаждане и н..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0127
Вземете купички за лесно загребване и лесно хранене с комплекта от 4 Купи за хранене Explora. Комплектът се състои от 4 купи – вероятно няма да Ви трябват други за хранене вкъщи. Всяка от тях има уникалната триъгълна основа, която прави загребването на храна много лесно. ·   4 x подреждащи се една върху друга купи за лесно съхранение ·   Триъгълна основа за лесно загребване ·   Ергономична дръжка на лъжицата за лесно хващане ·   Съвместими с Вълшебната подложка  ·   Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 6 месеца +·   Без BPA Съдържание: 4 x Купи за храна 6м+ Съвместимост: Ползват се с Вълшебната подложка..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0128
Хранене навън? Трябват ви Купите за храна с капак и лъжица Explora. Комплектът включва 2 купи, непротичащ капак и лесна за хващане лъжица. Те са необходимост за лесно хранене на разходка и навън. Триъгълната основа за лесно загребване помага за приучаване към самостоятелно хранене и пасва с Вълшебната подложка, което означава по-малко бъркотия и по-малко стрес за Вас. ·   2 x купи с непротичащ капак и лъжичка ·   Триъгълна основа за лесно загребване ·   Хигиеничното капаче на лъжичката я прави идеална за пътуване ·   Ползва се с Вълшебната подложка ·   Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 6 месеца +·   Без BPA Съдържание: 2 x Купи за лесно загребване с капак и лъжица Съвместимост: Ползва се с Вълшебната подложка..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0121
Помогнете на бебето да се научи само да се храни с Лъжиците за хранене Explora. Лъжиците за хранене са разработени с голяма дръжка за лесно хващане и широка основа за лесно загребване и задържане на храната, идеални, за да се научи бебето да се храни само и храненето да е по-пълноценно. ·   Комплект от 4лъжици за хранене·   Идеални, за да се научи бебето да се храни само·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 6месеца +·    Без BPA Съдържание: 4 x Лъжици за хранене..
Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0120
Лъжиците с мек връх за захранване Explora са идеални за нежните венци и за първите стъпки в захранването с твърди храни. Радвайте се на улесненото захранване с лъжиците с мек силиконов накрайник. Те са супер меки за нежните венци, а дръжките им са дълги за достигане до дъното на малките бурканчета и кутийки за съхранение на храна. ·   Комплект от 4 лъжици, идеални за захранване на подрастващи ·   Плитка основа за лесно хранене ·   Меки върхове за нежните венци ·   Дълги дръжки за лесно достигане в бурканчета и кутии за съхранение ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 4 месеца +·    Без BPA Съдържание: 4 x Лъжици за захранване с мек връх..
Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0119
Лъжиците за захранване с мек връх Explora First WeaningSpoons са разработени като първа стъпка за бебето да се учи да се храни от лъжица. Те имат супер мек огъващ се накрайник, който полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване с първите пюрета и ориз. ·   Комплект от 2лъжици, идеални за захранване ·   Меки и нежни за малки усти ·   Дълги дръжки за лесно достигане в бурканчета и кутии за съхранение ·   Основата се огъва и става равна за първите захранвания ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 4 месеца·    Без BPA Съдържание: 2 x Лъжици с мек връх..
Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0133
Лъжици самолет Tommee TippeeС новите лъжици на Tommee Tippee във формата на цветен самолет храненето е забавление. Лъжицата-самолет е прекрасен способ да насърчите вашето дете да довършва всяка хапка. Комплектът включва 2 броя сини лъжички-самолет, подходящи за деца над 4 месеца...
Цена: 9.90лв.
Tommee Tippee Стартов комплект за захранване Hello Food 4м+ Tommee Tippee Стартов комплект за захранване Hello Food 4м+
Не е наличен
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0124
Насладете се на времето за хранене и сведете бъркотията до минимум!Вашият мъник вече жадува за нови вкусове и преживявания? Стартовият комплект съдържа всичко необходимо, за да започнете захранването на Вашето бебе. Той е пълен с практични и ярки продукти, за да улесни прехода към новата храна по забавен начин.Съдържа:2 x купички за хранене2 x лъжици с мек връх2 x контейнери за съхранение на храна1 x неразливаща се чаша с мек накрайник1 x мек лигавник-руло..
Цена: 39.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0123
Помогнете на бебето си да се запознае безопасно с твърдите храни с Explora Термосензорни лъжици. Те променят цвета си от червен към жълт, ако храната е твърде гореща – идеални, ако използвате микровълнова фурна за загряване на храната, защото веднага познавате кога е безопасно да нахраните бебето и кога не е. ·   Комплект от 3 лъжици ·   Цветът се променя, ако храната е твърде гореща ·   Меки върхове за нежните венци ·   Дълги дръжки за лесно достигане в бурканчета и кутии за съхранение ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 4 месеца +·    Без BPA Съдържание: 3 x Термосензорни лъжици..
Цена: 10.90лв.
Tommee Tippee Чиния с три отделения SECTION PLATE 12m+, 2 бр./оп. Tommee Tippee Чиния с три отделения SECTION PLATE 12m+, 2 бр./оп.
Не е наличен
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0110
Помогнете на прохождащото дете да опита нови вкусове, като изхвърляте възможно най-малко, с Порционните чинийки Explora. Те са идеални за семейни хранения: трите отделения на чинията позволяват да представяте на детето нови вкусове, без да ги смесвате. Съвместимостта на чиниите с Вълшебната подложка прави храненето още по-лесно и чисто. ·   2 x чинии в комплект·   Разделяйте различните типове храна·   3 отделения, лесно загребване·   Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 12 месеца +·   Без BPA Съдържание: 2 x Порционни чинии Съвместимост: Работи с Вълшебната подложка..
Цена: 11.90лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)