Меню
Количка

Чинии, купи, прибори

Чинии, купи, прибори
Марка: Tommee Tippee
Tommee Tippee SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене предлага революционен дизайн за лесно преминаване към самостоятелно хранене Предимства Комплект от 2 бр. SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене Tommee Tippee Няма грешна страна - бебето може да се храни с двата края на лъжицата Мек връх за нежните венци и малката уста на бебето Релефната повърхност позволява лесно задържане на храна само с потапяне на лъжицата в купата, което значи повече храна в коремчето Специално антибактериално покритие BACSHIELD* предотвратява развитието на мухъл и бактерии Безопасни за употреба в стерилизатори и в миялна машинаПодходящи за бебета над 4 месеца +  Не съдържат Бисфенол А (BPA free) Съдържание: 2 бр. Tommee Tippee SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на нежелани бактерии,обезцветяване и мир..
Цена: 14.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Съхранявайте лесно домашно приготвената храна с Големите контейнери за храна с капак Tommee Tippee Контейнерите Tommee Tippee са идеални за съхранение на по-големи порции: пригответе домашни пюрета в блендера за бебешка храна, след това замразете неизползваната част за по-късно. Меката основа за натискане помага да извадите порцията от контейнера.  Предимства:Комплект от 2 бр контейнери за храна Tommee Tippee с вместимост 120 млС непропускливи капаци за лесно и безопасно съхранение на домашно приготвена бебешка хранаЛесно могат да се подреждат един върху друг в хладилник или фризер Меки основи за натискане за лесно изваждане на замразената хранаПо-голям размер за по-големи порции Безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори Подходяща за бебета на възраст 4 месеца +Не съдържа Бисфенол А (BPA free)..
Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee
С Комплекта първи метални прибори Tommee Tippee, Вашето дете ще направи следващата си стъпка към самостоятелно хранене като възрастните Комплектът е интуитивно разработен, за да накара Вашия мъник да се чувства като голям по време на хранене и включва нож, вилица и лъжица. Приборите, със своята лекотаи удобни за хващане дръжки, позволяват на детето да премине лесно от меки лъжици за хранене към метални прибори. Заоблените краища правят този първи комплект метални прибори за хранене подходящ за малки уста. Предимства: Комплектът включва вилица, ножче и лъжицаЛеки и лесни за хващанеОбемни дръжки с мек захват, идеални за прохождащи децаБезопасни за употреба в миялна и в стерилизатори (не в микровълнова)Подходящи за бебета на 12 месеца +Всички прибори за хранене Tommee Tippee не съдържат Бисфенол А (BPA free)Съдържание: 1 бр вилица1 бр ножче1 бр лъжица..
Цена: 14.90лв.
Марка: Tommee Tippee
С Комплекта първи метални прибори от неръждаема стомана, малкото дете ще направи следващата си стъпка към самостоятелно хранене като възрастен Комплектът е интуитивно разработен, за да накара Вашия мъник да се чувства като голям по време на хранене и включва нож, вилица и лъжица. Приборите са леки, с удобни за хващане дръжки и позволяват на детето да премине лесно от меки лъжици за хранене към метални прибори. Заоблените краища правят този първи комплект метални прибори за хранене подходящ за малки уста. Предимства: Комплектът включва вилица, ножче и лъжица от неръждаема стомана Леки и лесни за хващанеЗаоблени ръбове за пълна безопасност Обемни дръжки с мек захват, идеални за детето Безопасни за употреба в миялна и в стерилизатори (не в микровълнова) Подходящи за деца на възраст 12 месеца+ Не съдържат Бисфенол А (BPA free) Съдържание: 1 бр вилица 1 бр ножче 1 бр лъжица Пр..
Цена: 14.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане Тоmmее Тіррее Cool and MashКупата Тоmmее Тіррее Cool & Mash включва уникално отделение за охлаждане и намачкване на всяка лъжичка, една по една. В комплект с непротичащ капак и лъжичка за хранене с удобно захващане, получавате всичко необходимо за безпроблемно хранене в движение с вашето мъниче.Купа за храна с капак помага да сте сигурни, че всяка лъжичка бебешка храна е добре охладена и намачкана, а триъгълната основа прави изгребването с лъжичка по-лесно за заетите майки.Предимства:Купичката е снабдена с непротичащ капак и Лъжичка за хранене с мек връхУникално отделение за охлаждане и намачкванеТриъгълна основа на купата, което прави загребването на храна по-лесноХраненето на бебето е по-лесно, когато можете да охлаждате и намачквате храната предварителноБезопасна за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерил..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Вземете купички за удобно загребване и лесно хранене с комплекта от 4 Купи за хранене Тоmmее ТіррееКомплектът се състои от 4 купи – вероятно няма да Ви трябват други за хранене вкъщи. Всяка от тях има уникална триъгълна основа, която прави загребването на храна много лесно.Предимства:4 купи, които могат да се подредят една върху друга за лесно съхранениеТриъгълна основа за лесно загребванеСъвместими с Вълшебната подложка Тоmmее ТіррееБезопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и фризерПодходяща за бебета на възраст 6 месеца +Не съдържа Бисфенол А (BPA free)Съдържание: 4 x Купи за храна 6м+Съвместимост: Ползват се с Вълшебната подложка Тоmmее Тіррее ..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Хранене навън? На помощ идват Купите за храна с непротичащ капак и лъжица Tommee Tippee!Комплектът включва 2 купи, непротичащ капак и лесна за хващане лъжица. Те са необходимост за лесно хранене, когато сте на разходка и навън. Триъгълната основа за лесно загребване на купите Tommee Tippee помага за приучаване към самостоятелно хранене на бебето и пасва с Вълшебната подложка, което означава по-малко бъркотия и по-малко стрес за Вас.Предимства:2 бр. купи за храна Tommee Tippee с триъгълна основа за лесно загребванеНепротичащ капак и лъжичка - всичко необходимо за хранене в движениеХигиеничното капаче на лъжичката я прави идеална за пътуванеКупите за храна са съвместими за употреба с Вълшебната подложка Tommee TippeeБезопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизаториПодходяща за бебета на възраст 6 месеца +Не съдържат Бисфенол А (BPA free)След шестия месец на бебето може ..
Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Специалният дизайн на Лъжици за хранене Tommee Tippee насърчава самостоятелното хранене и развива фината моторика на бебето Предимства: Tommee Tippee Лъжици за хранене насърчават самостоятелното хранене и фината моторика Лесно загребване на по-големи хапкиПо-дълга и по-широка основа на лъжицата Специално антибактериално покритие BACSHIELD предотвратява развитието на мухъл и бактерии Безопасно почистване в миялна машинаПодходящи за бебета над 6 месеца + Не съдържат Бисфенол А (BPA free)  Съдържание: 5 бр. Лъжици за хранене Tommee Tippee *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на нежелани бактерии, обезцветяване и миризма. Тествано по ISO 22196:2011 Продуктово видео..
Цена: 12.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии Tommee Tippee Лъжици с мек връх имат супер гъвкава основа, който полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване на бебето. Предимства: Комплект от 5 лъжички, идеални за захранванеСупер гъвкава основа за нежния език на бебето Малък и мек връх за нежните венци и малката уста на бебетоДълга дръжка на лъжичките за удобно достигане до дъното на всяко бурканче Специално антибактериално покритие BACSHIELD предотвратява развитието на мухъл и бактерии Специален дизайн за минимум контакт с повърхноститеБезопасно почистване в миялна машина Подходящи за бебета над 4 месеца +  Съдържание: 5 бр. Лъжици с мек връх Tommee Tippee *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на нежелани бактерии..
Цена: 12.90лв.
Марка: Tommee Tippee
С лъжички Tommee Tippee във формата на цветен самолет храненето е забавлениеЛъжицата-самолет Tommee Tippee е прекрасен способ да насърчите детето да довършва всяка хапка. Предимства:Комплектът включва 2 броя сини лъжички-самолетБебешки лъжици с плитки връхчета за загребване на идеалното количество за първите захранванияПерфектните лъжички за насърчаване на бебето и по-приятно изживяване при захранване с първите пюретаБезопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизаториПодходящи за деца над 4 месецаВсички прибори за хранене Tommee Tippee не съдържат Бисфенол А (BPA free)..
Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Насладете се на времето за хранене на бебето и сведете бъркотията до минимум със Стартов комплект за захранване Tommee Tippee Hello Food!Вашият мъник вече жадува за нови вкусове и преживявания?Стартовият комплект съдържа всичко необходимо, за да започнете захранването на бебето. Той е пълен с практични продукти в натурални, за да улесни прехода към новата храна по забавен начин.Характеристики:Стартов комплект за захранване на бебето: Комплектът Tommee Tippee Hello Food включва купички за хранене, лъжици, магична чаша с дръжки, лигавник и контейнери за съхранение на хранаКупички за хранене с триъгълна основа за лесно загребване: идеална възможност за бебчето да изучава храната като загребва с пръсти или с лъжичката с мек връх и удължена и удобна за хващане дръжкаЛъжици за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие* BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъ..
Цена: 39.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Помогнете на бебето си да се запознае безопасно с твърдите храни с Термосензорни лъжици Tommee Tippee Термосензорните лъжици Tommee Tippee променят цвета си от червен към жълт, ако храната е твърде гореща, за да можете да храните бебето безопасно и спокойно. Предимства: Цветът на лъжичките се променя в жълт, ако храната е твърде горещаКомплект от 4 лъжички, идеални за захранване Супер гъвкава основа за нежния език на бебетоМалък и мек връх за нежните венци и малката уста на бебето Дълга дръжка на лъжичките за удобно достигане до дъното на всяко бурканче Специално антибактериално покритие BACSHIELD предотвратява развитието на мухъл и бактерии Безопасно почистване в миялна машинаПодходящи за бебета над 4 месеца + Не съдържат Бисфенол А (BPA free)  Съдържание: 4 бр. Термосензорни лъжици Tommee Tippee *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на н..
Цена: 12.90лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)