Меню
Количка

Чинии, купи, прибори

Прибори за хранене на бебе - чинии, купи, комплекти, лъжици и други полезни продукти за вашето ежедневно хранене

Марка: Tommee Tippee
Tommee Tippee SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене предлага революционен дизайн за лесно преминаване към самостоятелно хранене Предимства Комплект от 2 бр. SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене Tommee Tippee Няма грешна страна - бебето може да се храни с двата края на лъжицата Мек връх за нежните венци и малката уста на бебето Релефната повърхност позволява лесно задържане на храна само с потапяне на лъжицата в купата, което значи повече храна в коремчето Специално антибактериално покритие BACSHIELD* предотвратява развитието на мухъл и бактерии Безопасни за употреба в стерилизатори и в миялна машинаПодходящи за бебета над 4 месеца +  Не съдържат Бисфенол А (BPA free) Съдържание: 2 бр. Tommee Tippee SMUSHEE Първа лъжица за самостоятелно хранене *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на нежелани бактерии,обезцветяване и мир..
Цена: 16.90 лв
Марка: Tommee Tippee
Съхранявайте лесно домашно приготвената храна с Големите контейнери за храна с капак Tommee Tippee Контейнерите Tommee Tippee са идеални за съхранение на по-големи порции: пригответе домашни пюрета в блендера за бебешка храна, след това замразете неизползваната част за по-късно. Меката основа за натискане помага да извадите порцията от купата.  Предимства:Комплект от 2 бр контейнери за съхранение на храна Tommee Tippee с вместимост 120 млС непропускливи капаци за лесно и безопасно съхранение на домашно приготвена бебешка хранаКонтейнерите Tommee Tippee лесно могат да се подреждат един върху друг в хладилник или фризер Купите са с меки основи за натискане за лесно изваждане на замразената хранаПо-голям размер за по-големи порции Контейнерите Tommee Tippee са безопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори Подходяща за бебета на възраст 4..
Цена: 17.90 лв
Марка: Tommee Tippee
Вземете купички за удобно загребване и лесно хранене с комплекта от 4 Купи за хранене Тоmmее ТіррееКомплектът се състои от 4 купи – вероятно няма да Ви трябват други за хранене вкъщи. Всяка от тях има уникална триъгълна основа, която прави загребването на храна много лесно.Предимства:4 купи, които могат да се подредят една върху друга за лесно съхранениеТриъгълна основа за лесно загребванеСъвместими с Вълшебната подложка Тоmmее ТіррееБезопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и фризерПодходяща за бебета на възраст 6 месеца +Не съдържа Бисфенол А (BPA free)Съдържание: 4 x Купи за храна 6м+Съвместимост: Ползват се с Вълшебната подложка Тоmmее Тіррее ..
Цена: 22.90 лв
Марка: Tommee Tippee
Специалният дизайн на Лъжици за хранене Tommee Tippee насърчава самостоятелното хранене и развива фината моторика на бебето Предимства: Tommee Tippee Лъжици за хранене насърчават самостоятелното хранене и фината моторика Лесно загребване на по-големи хапкиПо-дълга и по-широка основа на лъжицата Специално антибактериално покритие BACSHIELD предотвратява развитието на мухъл и бактерии Безопасно почистване в миялна машинаПодходящи за бебета над 6 месеца + Не съдържат Бисфенол А (BPA free)  Съдържание: 5 бр. Лъжици за хранене Tommee Tippee *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на нежелани бактерии, обезцветяване и миризма. Тествано по ISO 22196:2011 Продуктово видео..
Цена: 17.90 лв
Марка: Tommee Tippee
Лъжиците за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие BACSHIELD, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии Tommee Tippee Лъжици с мек връх имат супер гъвкава основа, който полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване на бебето. Предимства: Комплект от 5 лъжички, идеални за захранванеСупер гъвкава основа за нежния език на бебето Малък и мек връх за нежните венци и малката уста на бебетоДълга дръжка на лъжичките за удобно достигане до дъното на всяко бурканче Специално антибактериално покритие BACSHIELD предотвратява развитието на мухъл и бактерии Специален дизайн за минимум контакт с повърхноститеБезопасно почистване в миялна машина Подходящи за бебета над 4 месеца +  Съдържание: 5 бр. Лъжици с мек връх Tommee Tippee *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването на нежелани бактерии..
Цена: 17.90 лв
Марка: Tommee Tippee
Насладете се на времето за хранене на бебето и сведете бъркотията до минимум със Стартов комплект за захранване Tommee Tippee First Tastes!Вашият мъник вече жадува за нови вкусове и преживявания?Стартовият комплект съдържа всичко необходимо, за да започнете захранването на бебето. Той е пълен с практични продукти в натурални, за да улесни прехода към новата храна по забавен начин.Характеристики:Стартов комплект за захранване на бебето: Комплектът Tommee Tippee First Tastes включва купички за хранене, лъжици, магична чаша с дръжки, лигавник и контейнери за съхранение на хранаКупички за хранене с триъгълна основа за лесно загребване: идеална възможност за бебчето да изучава храната като загребва с пръсти или с лъжичката с мек връх и удължена и удобна за хващане дръжкаЛъжици за захранване с мек връх Тоmmее Тіррее с антибактериално покритие* BACSHIELD, което предотвратява разв..
Цена: 55.00 лв
Марка: Tommee Tippee
Помогнете на бебето си да се запознае безопасно с твърдите храни с Термосензорни лъжици Tommee Tippee Топло чувствителните лъжици Tommee Tippee променят цвета си от червен към жълт, ако храната е твърде гореща, за да можете да храните бебето безопасно и спокойно. Предимства: Цветът на лъжичките се променя в жълт, ако храната е твърде горещаКомплект от 4 лъжички, идеални за захранване Супер гъвкава основа за нежния език на бебетоМалък и мек връх за нежните венци и малката уста на бебето Дълга дръжка на лъжичките за удобно достигане до дъното на всяко бурканче Специално антибактериално покритие BACSHIELD предотвратява развитието на мухъл и бактерии Безопасно почистване в миялна машинаПодходящи за бебета над 4 месеца + Не съдържат Бисфенол А (BPA free)  Съдържание: 4 бр. Термосензорни лъжици Tommee Tippee *Антибактериално покритие със сребърни йони. Предотвратява развиването..
Цена: 17.90 лв
Комплект първи метални прибори за хранене Комплект първи метални прибори за хранене
Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
С Комплекта първи метални прибори Tommee Tippee, Вашето дете ще направи следващата си стъпка към самостоятелно хранене като възрастните Комплектът е интуитивно разработен, за да накара Вашия мъник да се чувства като голям по време на хранене и включва нож, вилица и лъжица. Приборите, със своята лекотаи удобни за хващане дръжки, позволяват на детето да премине лесно от меки лъжици за хранене към метални прибори. Заоблените краища правят този първи комплект метални прибори за хранене подходящ за малки уста. Предимства: Комплектът включва вилица, ножче и лъжицаЛеки и лесни за хващанеОбемни дръжки с мек захват, идеални за прохождащи децаБезопасни за употреба в миялна и в стерилизатори (не в микровълнова)Подходящи за бебета на 12 месеца +Всички прибори за хранене Tommee Tippee не съдържат Бисфенол А (BPA free)Съдържание: 1 бр вилица1 бр ножче1 бр лъжица..
Цена: 14.90 лв
Комплект първи метални прибори за хранене, 12 м+ Комплект първи метални прибори за хранене, 12 м+
12м+ Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
С Комплекта първи метални прибори от неръждаема стомана, малкото дете ще направи следващата си стъпка към самостоятелно хранене като възрастен Комплектът е интуитивно разработен, за да накара Вашия мъник да се чувства като голям по време на хранене и включва нож, вилица и лъжица. Приборите са леки, с удобни за хващане дръжки и позволяват на детето да премине лесно от меки лъжици за хранене към метални прибори. Заоблените краища правят този първи комплект метални прибори за хранене подходящ за малки уста. Предимства: Комплектът включва вилица, ножче и лъжица от неръждаема стомана Леки и лесни за хващанеЗаоблени ръбове за пълна безопасност Обемни дръжки с мек захват, идеални за детето Безопасни за употреба в миялна и в стерилизатори (не в микровълнова) Подходящи за деца на възраст 12 месеца+ Не съдържат Бисфенол А (BPA free) Съдържание: 1 бр вилица 1 бр ножче 1 бр лъжица..
Цена: 17.90 лв
Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане, 4м+ Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане, 4м+
Не е наличен 4м+
Марка: Tommee Tippee
Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане Тоmmее Тіррее Cool and MashКупата Тоmmее Тіррее Cool & Mash включва уникално отделение за охлаждане и намачкване на всяка лъжичка, една по една. В комплект с непротичащ капак и лъжичка за хранене с удобно захващане, получавате всичко необходимо за безпроблемно хранене в движение с вашето мъниче.Купа за храна с капак помага да сте сигурни, че всяка лъжичка бебешка храна е добре охладена и намачкана, а триъгълната основа прави изгребването с лъжичка по-лесно за заетите майки.Предимства:Купичката е снабдена с непротичащ капак и Лъжичка за хранене с мек връхУникално отделение за охлаждане и намачкванеТриъгълна основа на купата, което прави загребването на храна по-лесноХраненето на бебето е по-лесно, когато можете да охлаждате и намачквате храната предварителноБезопасна за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерил..
Цена: 15.90 лв
Купи за храна с капак и лъжица 6м+ (2 бр./оп.) Купи за храна с капак и лъжица 6м+ (2 бр./оп.)
6м+ Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Хранене навън? На помощ идват Купите за храна с непротичащ капак и лъжица Tommee Tippee!Комплектът включва 2 купи, непротичащ капак и лесна за хващане лъжица. Те са необходимост за лесно хранене, когато сте на разходка и навън. Триъгълната основа за лесно загребване на купите Tommee Tippee помага за приучаване към самостоятелно хранене на бебето и пасва с Вълшебната подложка, което означава по-малко бъркотия и по-малко стрес за Вас.Предимства:2 бр. купи за храна Tommee Tippee с триъгълна основа за лесно загребванеНепротичащ капак и лъжичка - всичко необходимо за хранене в движениеХигиеничното капаче на лъжичката я прави идеална за пътуванеКупите за храна са съвместими за употреба с Вълшебната подложка Tommee TippeeБезопасни за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизаториПодходяща за бебета на възраст 6 месеца +Не съдържат Бисфенол А (BPA free)След шестия месец на бебето може ..
Цена: 22.90 лв
Лъжици с мек връх 4м+, 4 бр./оп. Лъжици с мек връх 4м+, 4 бр./оп.
Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Радвайте се на улесненото захранване с лъжиците с мек силиконов накрайник Тоmmее ТіррееЛъжичките с мек силиконов накрайник Тоmmее Тіррее са супер меки за нежните венци, а дръжките им са дълги за достигане до дъното на малките бурканчета и кутийки за съхранение на храна.Предимства:Комплект от 4 лъжици, идеални за захранване на подрастващиПлитка основа за лесно храненеМеки върхове за нежните венциДълги дръжки за лесно достигане в бурканчета и кутии за съхранениеБезопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизаториПодходящи за бебета на 4 месеца +Не съдържа Бисфенол А (BPA free)Съдържание:4 бр. Лъжици за захранване с мек връх..
Цена: 9.90 лв
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)