Меню
Your Cart

Шишета и биберони

Шишета и биберони

Хранене с шише | Детски магазин ИВЕНТАС

Марка: Tommee Tippee Код: TT.0002
Шишета и биберони Tommee Tippee осигуряват интуитивно и комфортно хранене на бебето!Разработени с помощта на експерти по кърмене, биберони Advanced Anti-Colic успешно съчетават кърмене и хранене с шише за по-лесно смесено хранене от всякога.  Уникалната форма на биберона имитира естествените гъвкавост, разтегливост и движения на майчината гърда като по този начин насърчава най-естественото движение на сучене.Специална форма, имитираща майчината гърда, за естествено засукване;Мек силиконов биберон;Без ВРА;Биберони с бавен поток 0м+ 1 капка ВАЖНО!Биберони от серията Anti-Colic са съвместими само с шишета от серия Advanced Anti-Colic Tommee Tippee...
Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0053
Комплект за кърменеС Ръчната помпа за изцеждане Closer to Nature можете лесно да давате на детето си всички предимства на кърмата си, дори да не сте с него.Ръчната помпа за изцеждане на кърма Closer to Nature се състои само от 3 части, затова почистването и сглобяването са лесни и бързи. Включеният мек уплътнител на фунията със специални масажиращи вълнички подпомага бързото и удобно слизане на кърмата. Ръчното управление осигурява тиха и дискретна работа с лесен контрол и точната сила на вакуума.·         Мек и гъвкав уплътнител на фунията ·         Само 3 части – лесна за употреба, почистване и сглобяване ·         Без BPA·         Включени в комплекта: 1 х Ръчна помпа за изцеждане; 3 x Ши..
Цена: 109.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0057
Комплект за кърмене Tommee Tippee, със стерилизатор за микровълнува, съдържа всички необходими продукти за стерилизиране, изцеждане на кърма и хранене на бебето. Стерилизаторът за микровълнова задържа всички аксесоари стерилни до 24 часа, ако не се отваря капакът, за да може да стерилизирате вечерта и да имате стерилни шишета сутринта. Компактният му дизайн го прави идеален за вкъщи или на път. 4-8 минутен цикъл за бърза и удобна стерилизация.  Ръчна помпа Tommee Tippee предлага удобно и лесно изцеждане, за да дадете на бебето си всички предимства на майчината кърма, дори ако не сте с него. Тя има вълнички, които подпомагат бързото, комфортно слизане на кърмата. Поради ръчното си управление, тя е дискретна и лесна за контролиране силата на вакуума. Съставена е само от три части за по-удобно почистване и сглобяване. Не съдържа BPA. Съдържание:1 бр. Стерилизатор за ми..
Цена: 259.00лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0056
Комплектът съдържа:·        2 бр. шишета Easi-Vent x 150 мл. с биберони 0м+·        2 бр. шишета Easi-Vent x 260 мл. с биберони 0м+·        2 бр. x резервни биберони среден поток 3м+·        1 бр. x четка за почистване·        2 бр. x залъгалки 0-6м ·        шишетата са съвместими с всички Easi-Vent биберони·        не съдържат BPA..
Цена: 59.00лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0055
Комплектът съдържа:·        2 бр. шишета Easi-Vent x 150 мл. с биберон бавен поток (slow)·        2 бр. шишета Easi-Vent x 260 мл. с биберон бавен поток (slow)·        1 бр. x четка за почистване·        1 бр. x залъгалки 0-6м ·        шишетата са съвместими с всички Easi-Vent биберони·        не съдържат BPA..
Цена: 69.00лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0036
Tommee Tippee Комплект за новородено Advanced Anti-Colic + четка за шишета за първите месеци на вашето бебе.Получавате2 бр. шишета Anti-Colic+ x 150 мл. с биберон 1 капка (slow);2 бр. шишета Anti-Colic+ x 260 мл. с биберон 1 капка (slow);2 бр. Биберон Anti-Colic+ с 2 капки (medium);1 бр. x четка за почистване на шишета и биберони;1 бр. x Залъгалки AnyTime 0-6мНе съдържа бисфенол А.Бутилките са съвместими с бибероните Anti-Coliс.Предимства:-Тройна система за пропускане на въздух.-Звездообразна клапа, която не пропуска въздух в млякото.-Индикация за температурата на млякото...
Цена: 87.00лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0018
Биберонът е със специална форма, от мек силикон, който е изключително гъвкав и наподобява майчината гърда.Клапата EASI-VENT регулира въздушния поток, за да може бебето ви да се храни комфортно, без да поглъща излишен въздух.Удобна за захващане форма.Почиствайте или стерилизирайте в микровълнова печка, стерилизатор или съдомиялна машина.Съдържание: 1бр. шише за хранене 150ml Easi-Vent стъкло с биберон Easi-Vent 0м+ Slow, 2бр. шише за хранене 260ml Easi-Vent с биберон Easi-Vent 0м+ Slow, 2 бр. биберон Easi-Vent Medium 3m+, 2бр. залъгалка Anytime 0-6m.Бибероните Easi-Vent са съвместими единствено с шишетата Closer to Nature Easi-Vent.Състав: стъкло, силикон, PP, TPE, найлон и неръждаема стомана..
Цена: 89.00лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0015
Съдържание:∙ 1 х Стъклено шише за хранене EASI VENT 150 мл 0м+∙ 1 х Биберон EASI VENT SLOW с антиколик клапа - 1 капка 0м+Основни характеристики:ü  Стъкленото шише Tommee Tippee Easi-Vent® се предлага в същата форма и със същия Closer to nature® биберон, наподобяващ майчината гърда;ü  Шишето е разработено от устойчиво на топлина боросиликатно стъкло, което гарантира, че няма да се счупи при използване на вряща вода;ü  Леко и прозрачно;ü  Устойчиво на оцветяване;ü  Възможност за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова;ü  Нетоксично – без съдържание на BPA; Фталати; Сяра; BPS..
Цена: 19.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0016
Съдържание:∙ 1 х Стъклено шише за хранене EASI VENT 250 мл 0м+∙ 1 х Биберон EASI VENT SLOW с антиколик клапа - 1 капка 0м+Основни характеристики:ü  Стъкленото шише Tommee Tippee Easi-Vent® се предлага в същата форма и със същия Closer to nature® биберон, наподобяващ майчината гърда;ü  Шишето е разработено от устойчиво на топлина боросиликатно стъкло, което гарантира, че няма да се счупи при използване на вряща вода;ü  Леко и прозрачно;ü  Устойчиво на оцветяване;ü  Възможност за почистване в съдомиялна машина и използване в микровълнова;ü  Нетоксично – без съдържание на BPA; Фталати; Сяра; BPSü  Избор 250мл. ..
Цена: 23.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0187
Торбичките за стерилизация Tommee Tippee са идеални за стерилизация на помпи за изцеждане на кърма, шишета, биберони, залъгалки и други аксесоари за хранене на бебето, когато пътувате или сте на гости на приятели. Просто добавете вода и поставете в микровълновата, за да стерилизирате аксесоарите. Само след 90 секунди, продуктите са стерилни и готови за употреба от бебето. Можете да използвате всяка торбичка за стерилизация Tommee Tippee до 30 пъти и така да намалите отпадъците.ХарактеристикиЗа многократна употреба: всяка торбичка за стерилизация Tommee Tippee може да се използва до 30 пъти - това е бърз и удобен начин за стерилизиране на помпи за изцеждане на кърма и аксесоари за хранене на бебето у дома или в движение;Бърза стерилизация - безопасно и бързо, само 90 секунди за стерилизиране на помпи за изцеждане на кърма, шишета и аксесоари за бебето;Стилно съхранение на б..
Цена: 16.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0027
Tommee Tippee Шише за хранене Anti-Colic 0м+ 260 мл. Синьо за първите месеци на вашето бебе.Биберонът 0м+ e с дизайн, следващ естествените мимики на бебето. Направен е с естествена гъвкавост, има супер чувствителна антиколикова клапа и формата наподобява майчината гърда. Като по този начин не отбива детето от кърменето.Със своята ергономична форма шишето е изключително удобно за захващане и придава меко и естествено усещане.Не съдържа бисфенол А.Тommee ANTI-COLIC+ е шише подходящо за бебета със смесено хранене, както от гърда, така и от шише.Предимства:Тройна система за пропускане на въздух.Звездообразна клапа, която не пропуска въздух в млякото.Индикация за температурата на млякото...
Цена: 17.90лв.
Марка: Tommee Tippee Код: TT.0030
Tommee Tippee Шише за хранене Anti-Colic 0м+ 260 мл. Розово с декорация за първите месеци на вашето бебе.Биберонът 0м+ e с дизайн, следващ естествените мимики на бебето. Направен е с естествена гъвкавост, има супер чувствителна антиколикова клапа и формата наподобява майчината гърда. Като по този начин не отбива детето от кърменето.Със своята ергономична форма шишето е изключително удобно за захващане и придава меко и естествено усещане.Не съдържа бисфенол А.Тommee ANTI-COLIC+ е шише подходящо за бебета със смесено хранене, както от гърда, така и от шише.Предимства:Тройна система за пропускане на въздух.Звездообразна клапа, която не пропуска въздух в млякото.Индикация за температурата на млякото...
Цена: 18.90лв.
Показани 1 от 12 | 52 (5 Страници)