Меню
Количка

Активните гимнастики за бебе стимулират моториката, слуховите и зрителните възприятия на детето

Разгледайте активни гимнастики за бебето. Интересни и занимателни продукти от Playgro и Tiny Love.

Активната гимнастика е чудесно място за прекарване на по-дълго време по корем, игри в легнало или седнало положение. Висящите играчки ще забавляват мъника и ще го стимулират да изследва света около него – различни текстури, релефни елементи за гризане и успокояване, дрънкащи топчета, собственото отражение. Удобното килимче е възможност за широко и безопасно простраство за игри на вече порасналото бебе. 

Активните гимнастики за бебе стимулират моториката, слуховите и зрителните възприятия на детето.

Марка: Playgro
Активна гимнастика Басейн с 30 топки PLAYGRO ще пренесе детето в един нов свят на забавление за часове на безгрижие и радост. Активната гимнастика насърчава физическото, сетивното и емоционалното развитие на бебето. Играта с топки в басейна помага за укрепване на мускулите на бебето, участващи в основните двигателни функции.Характеристики Забавният басейн разполага с 30 цветни топки и 4 отделения, в които мъникът може да поставя, завърта или изстрелва топките.  Цветните принтове са вдъхновени от темата за плажа, а ярките персонажи стимулират визуалните възприятия и когнитивното развитие. Топките се прибират удобно и бързо в 3 мрежести джоба, а самият басейн се сгъва с лекота, така че да можете да го прибирате и разпъвате изключително лесно. С размерите си от 80 х 80 см, басейнът е осигурява достатъчно пространство за игра на две деца едновременно Под..
Цена: 149.00 лв
Марка: Playgro
Активна гимнастика с музикален проектор Playgro Горско приключение! Бебето ще изследва света на горските животни в тази интерактивна активна гимнастика с подвижна играчка със светлини и звуци от природата.Предимства: Музиката и светлините се активират с движение, което стимулира зрителните и слуховите сетива на бебето, докато възглавницата за игра по корем, осигурява удобна подкрепа за развитие на грубите двигателни умения. Ярките цветове и сладките символи на меката подплатена подложка и мрежест сенник, ангажират интереса на бебето по време на игра на пода. Когато бебето рита сенника, музиката и светлините се активират, обучавайки го на причината и следствието. Поставете подвижната играчка Катеричка 2 в 1 Нощна лампа и Музикален проектор до кошарата и успокояващите светлини и мелодии, специално композирани за Playgro, ще подпомогнат съня, докато бебето се уна..
Цена: 149.00 лв
Марка: Playgro
Активна гимнастика Playgro Шаро и аз Изключително удобна за пътуване, тази компактна и лека активна гимнастика се сгъва и прибира за лесно пренасяне.ХАРАКТЕРИСТИКИ Активната гимнастика разполага с три висящи играчки: безопасно огледалце, гризалка и дрънкалка Куче Детето може да лежи удобно по гръб или по коремче върху мека постелка с цветни илюстрации на кученца Регулируемата арка е удобна за игра в легнала позиция или игра по корем върху Активната гимнастика Шаро и аз Гимнастиката предлага лесно сгъване и разгъване за удобно съхранение Играчката Шаро и аз е подходяща за новородени бебета (0м+)Запознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важните характеристики на изделията, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите играчки и продукти за вашето малко дете...
Цена: 49.90 лв
Марка: Playgro
Забавният и обичан герой кончето Хоп Троп е звездата на тази гимнастика, която насърчава бебето да играе, да слуша, да гледа и да докосва. Музикалната активна гимнастика Playgro Кончето Хоп Троп е с мека подложка, която гарантира на бебето удобство по време на игра.Когато детето издърпа музикалната играчка Кончето Хоп Троп, започва да звучи нежна музика, стимулираща слуховото му развитие. Ярките цветове и изображението на бебето се отразяват в огледалото, докато четири висящи играчки го примамват да ги докосне и „улови“, за развитие на грубата и фината моторика.Характеристики4 висящи, свалящи се играчки и огледало за мултисензорно развитие Мека подложка-килимче за игра с интересни животни и цветове Килимче, което може да се пере в пералня Подходящ подарък за новородени бебетаПодходящ за момичета и ..
Цена: 99.00 лв
Активна Гимнастика Dynamic Gymini (с опция запис на звук) 0м+ Активна Гимнастика Dynamic Gymini (с опция запис на звук) 0м+
Последни бройки 0м+
Марка: Tiny Love
Под арките на активната гимнастика за бебета Dynamic Gymini има свят от нови приключения, които чакат да бъдат открити. Бебето е посрещнато от веселите и забавни приятели животни, които го вдъхновяват да учи докато расте. Регулируемите арки на Gymini са проектирани да растат с бебето през всички етапи на развитие му.Когато арките са затворени, бебето може да лежи по гръб и да се забавлява с висящите играчки, които го предизвикват да протяга ръчички и да се опитва да хваща с пръстчета. Докато бебето расте, Gymini се превръща в детска площадка за игра по корем и укрепване на мускулите на гърба и вратлето с помощта на комфортната възглавничка-зайче. Когато дъгите са напълно отворени, бебето може да седи изправено и да продължи обучението си на цветното килимче. Има дори достатъчно място за родителите за съвместни игри.Активна гимнастика Dynamic Gymini от серията Meadow Days е създ..
Цена: 219.00 лв
Марка: Tiny Love
Пъстрата активна гимнастика Tiny Love Gymini Sunny Day е изпълнена със забавни и предизвикателни дейности. Активната гимнастика Sunny Days Gymini е изпълнена със забавни и предизвикателни дейности, симпатични приятели и ярки цветове, които помагат в развитието на бебето докато изследва света около себе си. Всяка част от Gymini е внимателно проектирана с оглед на развитието на малкото дете, вдъхновявайки го непрекъснато да открива и научава нещо ново.Характеристики16 интелигентни функции, които стимулират развитието на двигателните и сетивните умения на бебето, докато се забавлява Музикална играчка, активираща се от бебето. Тя включва 3 мелодии, развиващи слуховото възприятие. С удобен ринг за закачванеАктивна гимнастика Tiny Love Gymini Sunny Day  съдържа множество елементи, насърчаващи към по-дълго време, прекарано по-корем - огледало, листо повдигни..
Цена: 139.00 лв
Марка: Tiny Love
Специалният дизайн позволява Tiny Love Активна гимнастика Into the Forest Deluxe Gymini да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика.Gymini Deluxe Into The Forest е пъстра активна гимнастика, изпълнена със забавни и предизвикателни дейности, подходящи за новородено и подрастващо дете Характеристики 18 интелигентни функции, които стимулират развитието на двигателните и сетивните умения на бебето, докато се забавлява Регулируеми арки за повече режими на игра, за да отговарят по-добре на нуждите на бебетоЗабавни играчки, които дрънкат, потракват и шумолят, стимулират развитието на слуха и фината моторика на новороденото Ярки контрастни цветове за насърчаване на визуалното възприятие на бебчето Меки играчки с различни релефни повърхности за развитие на фината моторика на детето Цветни ..
Цена: 169.00 лв
Активна гимнастика Забавление, 0м+ Активна гимнастика Забавление, 0м+
Последни бройки 0м+
Марка: Playgro
PLAYGRO Активна гимнастика Забавление предлага 4 забавни етапа на игра на бебето самостоятелно или с приятелчеГимнастиката разполага с ангажиращи вниманието висящи играчки; напълнена с вода гризалка; огледало за изучаване на отраженията и меки плюшени герои с дрънкащи мъниста. Към PLAYGRO Активна гимнастика Забавление са включени и 32 цветни пластмасови топки, които могат да се подреждат около ръба на гимнастиката или да се използват за игра на килимчето. Режими: Режим 1 – Килимче за игра: цветни пластмасови топки, разположени около ръба на гимнастиката, които образуват оградка, когато стените на гимнастиката са спуснати надолу.  Режим 2 – Килимче за игра: стените на PLAYGRO Активна гимнастика Забавление са проектирани, за да обособят безопасно и сигурно място на бебето, докато лежи по гръб и си играе с висящите играчки Режим 3 – „Басейн” с висящи играчки..
Цена: 139.00 лв
Марка: Tiny Love
Активна гимнастика с музикална въртележка Gymini® 2-in-1 Musical Mobile Treasure the Ocean е със специален дизайн, който позволява да се адаптира към етапа на развитие на детето. Може да се използва като килимче за игра, а с регулируемите арки и като забавна гимнастика за новородено. Aктивната гимнастика Tiny Love е малка приспособена зона за лягане на бебето, която се състои от килимче за игра, регулиращи се арки и висящи играчки. Окачените забавни играчки, с различни текстури, цветове и звуци, които издават при разклащане, стимулират детето да протяга ръчички и да опознава света. ОПИСАНИЕ Красиво проектирана активна гимнастика с 18 увлекателни дейности и музикална въртележка Морска звезда с 6 мелодии и ефектно светлинно шоу, която се превръща в интерактивна играчка за потупване за игра на бебето по коремче. Активната гимнастика Gymini Treasure the Ocean насърчава престоя ..
Цена: 219.00 лв
Марка: Playgro
Активната гимнастика с дървена арка от серията Playgro Home е със забавен дизайн, вдъхновен от Австралийската фауна и се вписва идеално в интериора на всеки дом. Тя е забавна и комфортна и ще държи бебето активно, когато го сложите на нея по гръб или по корем. Заниманията в активната гимнастика Fauna Friends ще стимулират въображението, координацията, фината моторика и двигателните функции на мъничето. Подходяща е за забавление и игри на новородени и малки бечетаПредимства:Мека подплатена постелка за комфорт на бебето със забавни герои за визуална стимулация Три висящи играчки и разнообразни текстури за сетивно развитие Дървена рамка с гъвкави позиции, със стабилна и лека конструкция от борова дървесина и покритие с нетоксични бои на водна основа 100% рециклируема опаковка Лесно сгъване на меката подложка за удобно съхранение и пренасяне Елементи: Ме..
Цена: 149.00 лв
Марка: Playgro
Би-биииип! PLAYGRO Игрален център „Кола“ e пълна с музикални функции играчка, която стимулира развитието на моториката и фантазията на малкото дете. Бебето ще хареса звука от клаксона, цъкането на „мигачите“ и дрънкащите въртящи се топки. Тази симпатична плюшена бебешка кола си има и странично огледало, с чиято помощ бебето учи за отраженията. Когато детето може да седи самостоятелно, PLAYGRO Игрален център „Кола“ предлага безопасно място за игра с мека плюшена вътрешност, която предпазва от прекатурване. Лесно можете да сваляте волана и да го закачвате на количката или столчето за кола за различен начин на игра по време на разходка. Характеристики Подходяща за момичета и момчета, които могат да седят самостоятелно Използвайте гимнастиката само на пода Играчката работи с батерии 2xAA, 1.5V (не са включени) Да се сглобява от възрастен Инструкции за почистван..
Цена: 139.00 лв
Марка: Tiny Love
Килимчето за игра Tiny Love Boho Chic XL Super Mat е перфектната комбинация между стил, забавление и двигателно развитие на бебетоИнтерактивната мека постелка от серията Boho Chic е една от най-големите постелки Tiny Love. Размерът от 150 на 100 см ще осигури на бебето достатъчно място за игри в съчетание с комфорт и безопасност. Мекото бебешко килимче стимулира сетивата, когнитивното развитие и двигателните умения на бебето. Мъничето може да лежи по гръб, корем или да се търкаля. Естественият дизайн в Бохо стил, подвижната дървена дрънкалка, привлекателното листо „повдигни-и-намери“ и меките тъкани на удобната подплатена постелка допълват интериора в дома ви и вдъхновяват малкия откривател да изследва света.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Уникалната цветова палитра в топли земни цветове създава спокойна атмосфера за игра докато насърчава сетивното детско развитиеРазнообразни елементи като дървена дрънка..
Цена: 119.00 лв
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)