Меню
Количка

Играчки за баня

Марка: Playgro
Забавление за бебето в банята, басейна или плажа, във или извън водата с Playgro Играчки Морски животни за баня! Меки гумени играчки, които могат да се пълнят с вода за забавни игри в банята. Комплектът PLAYGRO Играчки за баня Морски животни съдържа 7 забавни разноцветни животинки в удобна чантичка за съхранение. Характеристики7 броя гумени цветни животни - в жълти, розови и лилави багри забавни и меки животни за баняс перфектни размери за малките ръчички на бебето с ярки цветове за стимулиране на въображението и сетивата на бебето в удобна чанта за подарък, която може да се използва за съхранение на играчкитеПодходящи за деца над 6 месецаРазмерВисочина: 17 смШирина: 17 смДължина: 10 смПродуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71...
Цена: 23.90 лв
Марка: Playgro
Playgro Книжка за баня "Градина" e непромокаема книжка с която бебето ще се забавлява с "четене" във ваната, като изучава морските обитатели. За още по-голяма забава, в една от страниците на Playgro Книжка за баня "Градина" има дори и скрито пискунче.ХарактеристикиПискун за слухова стимулация Сладки, цветни персонажиПодходяща за деца 6м+..
Цена: 9.90 лв
Марка: Playgro
Тези меки кубчета Playgro с ярки цветове и симпатични картинки на животни, букви и цифри, правят играта в банята много по-забавна за бебето. Всяка опаковка съдържа шест меки кубчета Playgro. Когато бебето нарежда или събаря меките кубчета Playgro развива своята груба моторика, координацията очи-ръце и когнитивното мислене. Ярките цветове на кубчета Playgro насърчават развитието на визуалното възприятие на бебето, а цифрите и буквите стимулират броенето и говора му. Характеристики:Сладки и ярки меки кубчета Playgro Меки и безопасни за игра на пода или в банятаПодходящ за деца над 6 месеца..
Цена: 21.90 лв
PLAYGRO Музикална подводница за баня, 6м+ PLAYGRO Музикална подводница за баня, 6м+
Последни бройки 6м+
Марка: Playgro
Движение, въображение и музика във водата!  Бебето ще се забавлява безкрайно с малкия енот Рейни и музикалната му подводница на. Веднага щом поставите Playgro Музикална подводница за баня във водата, се задейства сензор и тя започва да свири. Енотът може да плава в подводницата или да се използва като отделна играчка. Playgro Музикална подводница за баня може да се пълни с вода, която изтича от него и учи бебето за причинно-следствени връзки.Характеристики Playgro Музикална подводница за баня пасва идеално в малките ръчички, насърчавайки развитието на фината моторика. Ярките цветове и звуците на Playgro Музикална подводница за баня стимулират зрителните и слуховите умения.Подходяща играчка за деца на 6м+...
Цена: 35.00 лв
Марка: Playgro
Па-па-па! Три патета във ваната! Playgro Патешко семейство за баня е ярко, симпатично и плава във вода. Тези патета със сигурност ще направят времето за къпане забавно.Playgro Патешко семейство за баня съдържа няколко патенца, които са е лесни за хващане и стискане, те ще се превърнат в незаменими приятели на бебето по време на къпане. Яркият цвят на тези симпатични патенца стимулира зрителните сетива на бебето. Характеристики Забавно и меко патенце за баня Ярките цветове стимулират зрителните сетива и въображението Перфектно оразмерен за малки ръце Безопасно за дъвченПодходящо за деца над 6 месеца  РазмерВисочина: 27 смШирина: 13 смДължина: 18 см ВНИМАНИЕ! Никога не оставяйте детето без надзор в близост до водата. Продуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71...
Цена: 19.90 лв
Марка: Playgro
Когато детето дръпне опашката на PLAYGRO Плуваща риба, тя започва да гребе със сините си перки и да се движи във водата, създавайки феерия от водни пръски. Този нов приятел за баня ще донесе много радост на Вашето дете, като същевременно ярките цветове стимулират визуалното възприятие. Играта с PLAYGRO Плуваща риба помага за осъзнаване на връзката причина-следствие. ХарактеристикиПри издърпване на опашката на рибката, тя започва да гребе със сините си перки и да се движи във водата, стимулира фината моторика на бебетоЦветът и движението насърчават уменията за визуално проследяване и координация на ръцете / очите Дрънкащите мъниста стимулират зрителното и слуховото развитие Симпатичната Playgro Плуваща риба за баня е идеална за въображаема водна игра и забавление по време на къпанеПодходяща за деца над 12 месеца.Размер Височива: 8,25 см Широчина: 12,4 см Дъ..
Цена: 19.90 лв
Марка: Playgro
Това е пъзел! Но също може да бъде стикер! Това е пъзел с плаваща лодка! Този очарователен Playgro Пъзел за баня Платноходка включва 9 ярко оцветени плаващи форми и 2 взаимнозаменяеми централни части. Всички части са двустранно илюстрирани за създаване или решаване на пъзел игра или за организиране на визуален дисплей върху плочките на банята. Всички части на Playgro Пъзел за баня Платноходка се закрепват за плочките в банята когато са мокри. Характеристики:9 ярко оцветени форми, които „плават“ на повърхността на водата2 взаимнозаменяеми централни части Всички части се придържат към плочките на банята когато са намокрениПодходяща играчка за деца над 6 месеца +..
Цена: 19.90 лв
Марка: Playgro
Подредете ги и ги съборете!  Playgro Чаши-конструктор Крокодил е забавен конструктор от чаши с отвори, които се подреждат в различни варианти. Малките ще се забавляват с часове с тези страхотни Playgro Чаши-конструктор Крокодил за подреждане и свързване. Playgro Чаши-конструктор Крокодил е идеален за баня, в басейна, или на плажа. Има 8 ярко оцветени чаши, всяка с различна форма и релеф отгоре, с отвори, които се подреждат в различни варианти. Playgro Чаши-конструктор Крокодил е идеален за насърчаване на моторните умения на бебето, координацията на очите и когнитивните способности. ХарактеристикиЯрките цветове насърчават зрителното възприятие Чаши с отвори, които се подреждат в различни варианти - сложете една в друга или свържете чашите заедно Перфектен за баня, басейн, плаж или обща игра Състои се от 8 чаши.Подхо..
Цена: 13.90 лв
Марка: SwimFin
Детска раница за плуване SwimFin със специално място за носене на перка SwimFin (не е включена).Нов дизайн с подплатени презрамки за повече удобство.Подходяща за деца от 1 до 10 години.Материал: Полиестер Синтетичен..
Цена: 25.00 лв
Марка: SwimFin
Детска раница за плуване SwimFin със специално място за носене на перка SwimFin (не е включена).Нов дизайн с подплатени презрамки за повече удобство.Подходяща за деца от 1 до 10 години.Материал: Полиестер Синтетичен..
Цена: 25.00 лв
Марка: Playgro
С Playgro Играчки за баня Морски животни ще осигурите забавление за бебето в банята, басейна или на морския бряг! Меки гумени играчки за забавни игри в банята, басейна или на плажа. Комплектът PLAYGRO Играчки за баня Морски животни съдържа 7 забавни разноцветни животинки в удобна чантичка за съхранение. Характеристики7 броя гумени цветни животни - в ярки цветове забавни и меки гумени животни за баня с перфектни размери за малките ръчички на бебето с ярки цветове за стимулиране на въображението и сетивата на бебето в удобна чанта за подарък, която може да се използва за съхранение на играчкитеПодходящи за деца над 6 месецаРазмер Височина: 17 см Ширина: 17 см Дължина: 10 смПродуктът отговаря на всички стандарти за безопасност на Австралия и Европа AS/NZS/ISO8124:2002 и EN71...
Цена: 23.90 лв
Марка: Playgro
Готови ли сте за водно приключение с Playgro Книжка за баня "Забавни приятели"? С тази интересна книжка за баня, бебето ще открие много нови приятели, докато се забавлява в банята. Ярко оцветените герои стимулират зрителните сетива на бебето, а различната форма на страниците прави книжката лесна за разлистване. В Playgro Книжка за баня "Забавни приятели" има скритото пискунче в една от страниците,  което ще изненада бебето и ще стимулира слуховите сетива.  ХарактеристикиЗаоблените ръбове са нежни за бебето Водоустойчива и лесна за почистване Различни форми на страниците, което прави книжката лесна за разлистване  Плава във водатаЯрките цветове и мотиви ангажират интереса на бебетоПодходяща за деца 6м+..
Цена: 9.90 лв
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)