Меню
Количка

Играчки за количка

Марка: Playgro
Запознайте се с плюшения Ленивец Сало, който помага на новороденото бебче с развитието на сетивата и моториката. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Ленивец Сало поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване.Текстурираните материи и повърхности включват: супер мека и релефна плюшена козинатактилни панделки за насърчаване на щипковия захватгризалка-листо за успокояване на възпалени венци и упражняване на фината моторика. Бебето може да шумоли с опашката на Ленивеца Сало или да потраква с мънистата. Играчката предлага красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране зрението на бебето и халка за лесно закрепване, за да бъде пухкавия Ленивец Сало наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за новородено.Характеристики: Гризалка-листо за масаж на възп..
Цена: 39.00 лв
Марка: Playgro
Мека плюшена и подрънкваща, Полярната котка Атка помага на бебчо с развитието на сетивата и моториката още от първите му дни. Изпълнена с функции за стимулиране на сетивата на бебето, Активната играчка Полярна котка Атка поддържа уменията за развитие от раждането чрез допир, звук, зрение и устно изследване. Текстурираните материи и повърхности включват: супер мека и релефна плюшена козина тактилни панделки за насърчаване на щипковия захват гризалка-цвете за успокояване на възпалени венци и упражняване на фината моторика. Бебето може да шумоли с ушите на Полярната котка Атка или да се оглежда в безопасното пластмасово огледалце. Играчката предлага красиви контрастиращи цветове и шарки за стимулиране зрението на бебето и халка за лесно закрепване, за да бъде плюшеното коте наблизо в колата, в столчето за кола, количката или коша за новородено. ..
Цена: 39.00 лв
Марка: Playgro
Бъззззз! Запознайте се с Playgro Вибрираща пчела Бърти. Playgro Вибрираща пчела Бърти има халка за лесно закачване, така че играчката и бебето могат да се забавляват навсякъде. Ярките цветове насърчават визуалното възприятие.Нежното бръмчене и тихите дрънкащи звуци на Playgro Вибрираща пчела Бърти стимулират слуховата реакция на бебето. Playgro Вибрираща пчела Бърти е изработена от мека плюшена материя и има различни повърхности за изследване. Чудесна за развитие на двигателните умения и координацията очи-ръце. Характеристики Клипс за лесно закачане към борда на количка или столче за кола - игра по време на пътуване Вибрация, когато се издърпаДрънкащи звуци, които насърчават детето да се протегне и да играе Различни текстилни текстури, които обучават тактилното развитие на дететоЯрки и контрастни цветове за визуалното възприятиеЗапознайте се със значението на символите..
Цена: 15.90 лв
Марка: Playgro
Висящата играчка Фея от колекцията Playgro привлича детското внимание! Може да се закачи на детска количка или столче за кола. Осигурите спокойствие и забавление на бебето по време на разходка с количката или пътуване в колата с висящи играчки Playgro.  Привлекателната Фея насърчава развитието на фините двигателни умения на бебето докато се упражнява да посяга към нея и да я дърпа.Предимства: Шарената Фея включва комбинация от плюшени, сатенени, тъкани и рипсени материи, които предизвикват интерес и насърчават развитието на сетивността на бебето Двете различни крачета имат релефна гризалка, чудесна за успокояване на възпалени венци и разноцветни дрънкащи мъниста, които стимулират слуха Висящата играчка Фея е идеалния приятел по време на разходка за мъничетоС помощта на щипката лесно се закачва за колички или столчета за кола! Ярките цветове и шарки на играч..
Цена: 24.90 лв
Марка: Playgro
Висяща играчка кончето Хоп Троп от серията PLAYGRO Toy Box предлага на бебето часове забавление със своите живи цветове и шарки, които насърчават визуалното възприятие. Мека и безопасна, тази любима играчка е обновена с пискунче и крачета-дрънкалки, за да стимулира двигателните умения на детенцето. Може да се закачва на повечето бебешки колички PLAYGRO Висяща играчка кончето Хоп Троп е изработено от изцяло нови материали, включващи полиестерни влакна.  Характеристики Живи цветове и шарки насърчават визуалното възприятие Дрънкалки за слухова стимулация Пискунчето стимулира двигателните умения Щипката за лесно закачане на колички или столчета за колаРазмери: Височина: 32.5смШирина: 11смДължина: 8.8 см Може да се пере само повърхността на играчката. Да не се потапя във вода. Запознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важ..
Цена: 24.90 лв
Марка: Playgro
Меката и разноцветна книжка-гризалка Playgro Джунгла с картинки на животни от джунглата, насърчава бебето да опознава любимите си животни. В последната страничка е вграден пискун с идеален размер за малки ръчички и пръстчета, който стимулира развитието на слуха. Книжката е с различни повърхности и шумолящи звуци, които развиват фината моторика и стимулират умението на бебето да хваща. Текстилната книжка разполага и с халка, която е удобна за закачване на играчката на повечето колички или в колата. Гризалката, разположена на първата страничка на книжката е удобна за успокояване на растящите бебешки зъбчета. ХарактеристикиРазлични шумолящи звуци и пискун за слухова стимулация Текстурирана гризалка за успокояване на възпалените венци Щипка-халка за лесно захващане към рамка на количка Подходяща играчка за момичета и момчета на възраст над 3 месеца ..
Цена: 19.90 лв
Марка: Playgro
Симпатичният розов музикален снежен леопард Playgro от серията Polar Pals е подходящата компания за Вашето бебе по време на разходка с количката или за игра в бебешкото креватче. Просто дръпнете надолу халкичката на PLAYGRO Музикална играчка Леопард , за да чуете четири непрекъснати успокояващи мелодии. PLAYGRO Музикална играчка Леопард е изработена от плюшени тъкани и твърди повърхности, които провокират интереса на детето и насърчават тактилното развитие.ХарактеристикиУспокояваща непрекъсната мелодияКлипс за лесно закачане на играчката върху детската количка, столчето за кола или кошаратаТекстурирани повърхности, които насърчават тактилното развитиеПодходяща от новородено бебе (0м+) Запознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важните характеристики на изделията, които ще ви помогнат да изберете н..
Цена: 27.90 лв
Марка: Playgro
Симпатичното синьо музикално полярно мече Playgro от серията Polar Pals е подходящата компания за Вашето бебе по време на разходка с количката или за игра в бебешкото креватче. Просто дръпнете надолу халкичката на PLAYGRO Музикална играчка Мече , за да чуете четири непрекъснати успокояващи мелодии. PLAYGRO Музикална играчка Мече е изработена от плюшени тъкани и твърди повърхности, които провокират интереса на детето и насърчават тактилното развитие.ХарактеристикиУспокояваща непрекъсната мелодияКлипс за лесно закачане на играчката върху детската количка, столчето за кола или кошаратаТекстурирани повърхности, които насърчават тактилното развитиеПодходяща от новородено бебе (0м+) Запознайте се със значението на символите от системата на Playgro за обозначаване на най-важните характеристики на изделията, които ще ви помогнат да изберете най-подхо..
Цена: 27.90 лв
Марка: Playgro
Бебето ще ангажира зрението, допира и слуховите си сетива, за да открие коя опашка на кого принадлежи!  С участието на илюстрирани животни от цял свят, всяка със собствена текстурирана опашка, PLAYGRO Сензорна книжка Опашки за докосване и усещане представя на бебето 7 уникални същества: как изглеждат, как се чувстват и къде живеят животните по света.  PLAYGRO Сензорна книжка Опашки включва забавни, шумолящи страници и ринг за лесно закачане към количката или столчето за кола за игри в движение.  Характеристики 7 текстурирани опашки, които бебето да докосва и усеща  Карта на света - PLAYGRO Сензорна книжка Опашки учи бебето откъде идват тези животни Шумолящи страници - стимулират слуховите сетива на бебето и насърчават хващането Удобен и лесен за закачване клипс за забавление в движениеГризалка за успокояване на възпалените венци PLAYGRO Сензорн..
Цена: 29.90 лв
Марка: Tiny Love
Меката двустранна книжка от Tiny Love удължава времето по корем и развива различни сетива и умения в малкия Ви откривател. Контрастните черно-бели цветове от едната страна насърчават визуалното развитие още от първия ден, а успокояващите цветни сцени и сладките герои отзад радват по-големите бебета. Текстилната книжка от серията Black&White Décor разполага с множество активности, важни за развитието на фината и грубата моторика на малкото дете, нa усещанията за дoпиp и зaxвaтa – безопасно огледало, елементи „повдигни и намери“, шумолящи части, текстурирани елементи, сатенени лентички. ХарактеристикиМеката книжка стимулира зрителното възприятие чрез контрастните черно-бели изображения Удължава времето по корем с помощта на забавните си елементи, което подпомага за укрепването на мускулите на врата и раменетеШумолящата Дъга тип „Повдигни и намери“ подпомага к..
Цена: 49.00 лв
Марка: Tiny Love
Новата двустранна книжка от Tiny Love развива различни сетива и умения в малкия Ви откривател. Двустранната книжка-обиколник TINY LOVE Double-sided First Book разполага с множество активности, важни за развитието на фината и грубата моторика на малкото дете – безопасно огледало, контрастни черно-бели картинки от едната страна, а от другата пъстри изображения, елементи „повдигни и намери“, шумолящи части, текстурирани елементи, сатенени лентички. Характеристики Меката книжка стимулира зрителното възприятие чрез контрастните черно-бели изображения при по-малките бебета, а при по-големите чрез ярките цветни картинки.Удължава времето по корем с помощта на забавните си елементи, което подпомага за укрепването на мускулите на врата и раменетеРазвива тактилните възприятия с помощта на текстурирани елементи и сатенени лентички Насърчава развитието на фината моторика кат..
Цена: 39.90 лв
Марка: Tiny Love
Меката бебешка Дрънкалка Панда е подходяща за новородени бебета, удобна за хващане от малките ръчички и осигурява забавление у дома и в движение. Очарователната Панда Елизабет от серията Black&White Décor на Tiny Love вдъхновява бебчето да изследва, предлага тактилна стимулация, подпомага когнитивното развитие и усъвършенстването на сетивата на мъничето. Играчката е изработена от мек, приятен на допир материал с различни текстури и издава успокояващи звуци при разклащане, които привличат вниманието на бебето. ХАРАКТЕРИСТИКИ:Мека и удобна за носене и гушкане от бебето играчка  С удобен клипс за закачане на детската количка или столчето за кола, креватчето или бебешката кошара Богатството от различни текстури вдъхновява бебето да изследва с пръстчета и уста докато развива своята фина моторика Дрънкащите звуци стимулират слуховото развитие на бебето Насърчава р..
Цена: 31.90 лв
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)