Меню
Количка

Музикални въртележки

Марка: Tiny Love
Въртележка Tiny Love Музикална въртележка Soothe'n Groove Meadow Days „расте“ с вашето дете. Oт класическа въртележка за креватче тя се превръща в музикална кутия, която детето може да носи със себе си навякъде. Свежите цветни герои от новата колекция “Малки откриватели“ ще забавляват Вашия мъник. ХарактеристикиГолям избор от 18 мелодии в 6 категории – приспивни мелодии, класически, джаз, етно, природни звуци, бял шум До 40 минути непрекъсната музика Възможност за регулиране силата на звука Уникални патентовани въртеливи движения Въртележката Tiny Love Музикална въртележка Soothe'n Groove Meadow Days  може да се използва като класическа въртележка за креватче, или като музикална кутия, която детето може да носи със себе си Свежи цветни герои от новата колекция “Малки откриватели“Подходяща от 0м+...
Цена: 149.00 лв
Марка: Tiny Love
Въртележка Tiny Love Музикална въртележка Soothe'n Groove Tiny Princess „расте“ с вашето дете. Oт класическа въртележка за креватче тя се превръща в музикална кутия, която детето може да носи със себе си навякъде. Свежите цветни герои от новата колекция “Малки откриватели“ ще забавляват Вашия мъник. ХарактеристикиГолям избор от 18 мелодии в 6 категории – приспивни мелодии, класически, джаз, етно, природни звуци, бял шум До 40 минути непрекъсната музика Възможност за регулиране силата на звука Уникални патентовани въртеливи движенияВисококачествените говорители и shuffle – бутонът поддържат плейлистата на мъника винаги актуална и различна Въртележката Tiny Love Музикална въртележка Soothe'n Groove Tiny Princess  може да се използва като класическа въртележка за креватче, или като музикална кутия, която детето може да носи със себе си Свежи цветни ге..
Цена: 149.00 лв
Марка: Tiny Love
Цветовите възприятия на новороденото бебе са ограничени до белия, черния и нюанси на сивия цвят. Като резултат от това им харесва да виждат контрастиращи шарки, стимулиращи развитието на зрението. Това прави Tiny Love Музикална въртележка Take-Along Mobile Black&White изключително подходяща за вашия любопитен и изследващ мъник.Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™. Характеристики С Tiny Love Музикална въртележка Take-Along Mobile Black&White получавате:30 Минути приятна музика с 5 мелодии Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено 3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка Tiny Love Музикална въртележка Take-Along Mobile Black&White има..
Цена: 69.00 лв
Марка: Tiny Love
Вкъщи или навън, всичко, от което имате нужда, за да успокоявате и забавлявате бебето, е въртележката Take Along Mobile™.  ХарактеристикиС Tiny Love Музикална въртележка Take-Along Mobile - Tiny Princess получавате30 минути приятна музика с 5 мелодии  Въртележка 3 в 1: може да се постави на легълца и кошари, на кошници за кола и колички, кошове за новородено 3 различни приспособления за поставяне – щипка, щипка с винт и платнена велкро лепенка Tiny Love Музикална въртележка Take-Along Mobile - Tiny Princess има меки разноцветни висящи животни Играчката не съдържа елементи от PVC. Красив дизайн в розово за момиченца Подходяща за новородени бебета, момичета и момчета на възраст 0м+...
Цена: 69.00 лв
Марка: Tiny Love
TINY LOVE Boho Chic Музикален проектор 3 в 1 Tiny Dreamer е чудесен спътник за успокояване, забавление и очарование на детето Ви от раждането и дори през периода на прохождане и след товаОчарователен успокояващ музикален проектор 3 в 1, който разполага с 3 режима на използване: музикален плейър, проектор и нощна светлина. С вдъхновяващо звездно светлинно шоу, богата музикална селекция и мека нощна светлина, Boho Chic Tiny Dreamer расте заедно с вашето бебе и ще продължи да подпомага развитието на детето през етапа на прохождането му. ХАРАКТЕРИСТИКИ 3 начина на употреба:Нощна лампа – Меката нощна лампа ще добави малко светлина към нощта на вашето бебе и ще помогне при хранене и смяна на пелените посред нощ. Използването на нощна лампа вместо по-силна светлина може да помогне на бебето да заспи по-лесно след събуждане. Звезден проектор – наклонете пирамидката настрани и се насладет..
Цена: 119.00 лв
Музикална въртележка 3-в-1 Magical Night Black&White, 0м+ Музикална въртележка 3-в-1 Magical Night Black&White, 0м+
Последни бройки 0м+
Марка: Tiny Love
Tiny Love Музикална въртележка, проектор и нощна лампа Magical Tales Magical Night Black&WhiteТова е един специален продукт, който ще подари на Вашето бебе часове на блажен сън и приключения, вдъхновени от класически герои на Tiny Love в черно-бялата гама - елен, бобър и лисица. Характеристики Музикална въртележка Magical Night Black&White ще стимулира слуховите възприятия на мъника с 30 мин. непрекъсната музика и 9 различни мелодии в 3 категории. Симпатичните и герои в черно и бяло с добавен цветен елемент, танцуващи над бебето, ще насърчават развитието на комуникацията. Играчката подкрепя емоционалната интелигентност, обграждайки бебето с приятна музика, мека светлина и симпатични нови приятели. Расте заедно с бебето: Музикална въртележка 3 в 1 Magical Night се превръща в музикална кутия, която порасналото дете може да носи със себе си и да управ..
Цена: 169.00 лв
Марка: Tiny Love
Музикална въртележка Classic Into the Forest ще пренесе детето в света на вълшебната гора с помощта на забавни и цветни приятели – мече, сърничка и енот. 20 минути непрекъсната класическа музика и въртеливи движения на елементи с черно бели спирали ще унесат детето в блажен сън. Деликатна мека светлина като нощна лампа на Музикална въртележка Classic Into the Forest успокоява детето. ХарактеристикиМузикална въртележка и нощна лампа 2в1Подходяща за монтиране на детско легло Специален дизайн на въртящите елементи с черно-бели спирали, стимулиращи зрителните възприятия   20 минути непрекъсната класическа музика ще успокои и приспи детето, подкрепяйки развитието на емоционалната интелигентност  Музикалната въртележка Tiny Love расте с Вашето дете – ползва се като преносима музикална играчка без въртящите елементи  Меката светлина от нощната лампа ще спомогне беб..
Цена: 139.00 лв
Марка: Tiny Love
Музикалната въртележка Tiny Love Boho Chic Luxe Musical Mobile e модерна и стилна въртележка в Бохо стил, която ще очарова новороденото бебе със своите меки цветове, приятелски персонажи и успокояващи мелодии. Тази декоративна въртележка предлага богато разнообразие от електронни функции: уникален “Шшшшш” звук (няма да повярвате колко бързо ще изпрати мъничето в свят на мечти), природни звуци, 17 мелодии, които възпроизвеждат до 30 минути непрекъсната музика, таймер за автоматично изключване, контрол на въртенето и на звука и LED светлина. Включените очарователни плюшени животни ще ангажират вниманието на бебето и ще превърнат времето за лягане в наистина вълшебно изживяване. Уникалната цветова палитра в топли земни нюанси, ретро бродерията и мекото калъфче на дръжката ще създадат шикозна, очарователна, вдъхновяваща среда в бебешката стая.Характеристики: 15 нежни приспивни мелоди..
Цена: 139.00 лв
Марка: Tiny Love
Луксознaта музикална въртележка Tiny Love Treasure the Ocean Luxe Musical Mobile предлага на новороденото бебе перфектна комбинация между красив, интригуващ дизайн и разнообразни музикални и електронни функции, превръщайки времето за сън във вълшебно преживяване. Освен различните си мелодии и звуци от природата, музикалната въртележка има уникален звук „Шшшшш“, който действа като магия и ще изпрати мъничето в свят на мечти само за няколко секунди! Тази красива декоративна въртележка осигурява до 30 минути непрекъсната музика и можете да използвате автоматичния таймер с 3 опции (10/20/30 минути), за да зададете вашите предпочитания. Включените 3 очарователни плюшени играчки предлагат ценна визуална стимулация, а мекото покритие за рамото на въртележката създава допълнителна уютна среда. Очарователните морски герои, които се усмихват на бебчето отгоре, подпомагат емоционалното му развит..
Цена: 139.00 лв
Марка: Playgro
Когато настъпи време за лягане, плюшената играчка Таралеж Dreamtime Soothing Sounds and Lights Hedgehog осигурява комфорт и увереност, като помага на бебето да се успокои и да се унесе в сън с минимална намеса от родителите Използвайки интелигентна технология за сензор за плач, плюшеният Таралеж Playgro се ослушва за плача на бебето и реагира, като активира един от 4 предварително избрани режима от комбинация на светлина и звук: Звуци на сърдечен ритъм за успокоение на бебето (работи в продължение на 10 минути) Розов шум, който имитира звуците от утробата (работи в продължение на 10 минути). Природните звуци и приспивните песни са идеални за успокояване на по-големи бебета (работи в продължение на 20 минути без сензор за плач) Нощна лампа с мека сменяща цвета си светлина за визуален комфорт (работи в продължение на 20 минути без сензор за плач).След 9..
Цена: 75.00 лв
PLAYGRO Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ", розово 0м+ PLAYGRO Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ", розово 0м+
0м+ Не е наличен
Марка: Playgro
Внесете звездното небе в стаята на своето дете. Изберете цвят на светлината или режим със сменящи се цветове. Playgro Проектор и нощна лампа Мече "Лека нощ" може да бъде проектор, който тридесет минути ще пръска разноцветни звезди в цялата стая. Използвайте го и като нощна лампа, излъчваща топла и мека светлина, превръщайки детската стая в идеалното място за спокоен сън. Мечето 2 в 1 работи на батерии и може да се постави навсякъде в стаята. Включете проекторът Playgro Мече "Лека нощ" и пожелайте на своето съкровище „лека нощ“. ХарактеристикиПроектор и нощна лампа 30 минути светлина Мобилност (работа на батерии) Цветове за момче и момиче Подходящ и за новородени бебета (0м+) Продуктово видео Вижте ТУК как да използвате и всички предимства на Проектор и нощна лампа Мече..
Цена: 27.90 лв
TINY LOVE Музикален проектор за легло/рафт Cody /син кит/ TINY LOVE Музикален проектор за легло/рафт Cody /син кит/
0м+ Не е наличен
Марка: Tiny Love
Музикален проектор за легло/рафт Cody (син кит) Tiny Love расте заедно с Вашето дете. Музикален проектор за легло/рафт Cody Tiny Love е лек и удобен за пренасяне, така че да бъде винаги до Вашето бебе. Музикалният проектор Cody Tiny Love ще успокоява бебето с нежни мелодии и картинки. С него детето лесно ще опознае морския свят и усмихнатите морски обитатели.  ХарактеристикиНежни звуци от океана за бързо приспиване на бебето. Удобно поставяне на креватчето или върху рафта, за да го ползвате като нощна лампа; Лесен монтаж върху всякакви легла с клипс; 30 минути нежни приспивни песни и звуци; Регулиране на звука в две степени; Въртене на 360 градуса за идеална прожекция; Включва 15 мелодии - бял шум, класически мелодии, детски песни, дори и реге музика. Подходящ и за новородени бебетаПродуктово видеоПодходяща от 0м+...
Цена: 69.00 лв
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)