Меню
Your Cart

Аксесоари

Аксесоари
Philips AVENT Комплект за хранене VIA Philips AVENT Комплект за хранене VIA
Горещо Не е наличен
Марка: Philips AVENT
За съхраняване на бебешка храна и напиткиС Контейнерите Вие можете да:СЪХРАНЯВАТЕ·Капачки с винтове за съхранение и транспортиране без опасност от протичане·Устойчиви, с възможност да се подреждат стабилно една върху друга, лесно се надписват и се замразяват във фризерХРАНИТЕ·Идеални за употреба у дома или когато сте на път·Идеални за домашно приготвени храни, мляко или сок·ВАЖНО! Пазете и използвайте многократно капаците и адапторите за употреба с контейнерите. Използвайте контейнерите и ги изхвърлете, когато започнат да дават някакви признаци на изхабяване. Стерилизирайте всички контейнери, капаци и адаптори преди всяка следваща употреба. Прочетете внимателно инструкциите.·Съвместими с помпата за изцеждане. Изцедете кърмата си директно в контейнерите, с помощта на адаптор. Контейнерите  са идеално допълнение на Шишето за храненеPhilipsAVENT, защото могат да се ..
Цена: 59.00лв.
Марка: Philips AVENT
Меки, устойчиви на хапане накрайници;Херметична клапа за пиене без разливане - патентованата клапа гарантира, че течността ще тече само когато детето пие;Наклонен улей за лесно отпиване;Всички части са подходящи за съдомиялна машина;Лесно сглобяване;Без BPA;Съвместимост:с гамата бутилки Natural и Classic+ (без стъклени бутилки);с гама от чаши - Пингвин и чаши с накрайник My Grippy.Съдържание: 2бр. меки накрайници Philips AVENT..
Цена: 11.90лв.
Марка: Philips AVENT
Съвършена защита за кърмата ви Торбичките за съхранение на кърма Philips AVENT предоставят безопасно и сигурно съхранение на ценната ви кърма. Те могат да се съхраняват в хладилник или фризер и са предварително стерилизирани за незабавна употреба. Пълна хигиена • Запечатване срещу вмешателство за пълна хигиена • Подсилени шевове и двуслойна торбичка • Надежден, непропусклив двоен цип Лесна употреба • Здравата конструкция на тези торбички позволява те да стоят изправени самостоятелно • Широк отвор за лесно пълнене и изливанеДруги предимства • Торбичките са предварително стерилизирани за хигиенична употреба и съхранение • Тези торбички са изработени от материал без бисфенол-А (BPA)25 бр. торбички в опаковка...
Цена: 19.50лв.
Марка: Philips AVENT
Четка за Шишета и Биберони Извитата предна част на четката измива основно всички видове шишета и другите приспособления, а специално оформения край на дръжката достига и почиства извивките на бибероните.  ..
Цена: 12.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Удивителната Explora Вълшебна подложка за хранене захваща здраво на мястото им купички и чинийки. Без повече летящи чинии! Вълшебната подложка работи с всички чинии и купи Tommee Tippee, като ги задържа здраво на мястото им с помощта на вендуза в средата на подложката, която не позволява на мъника Ви да ги движи, хвърля и дори да ги преобръща, като прави храненето много по-чисто. ·   1 подложка в комплекта·   Залепва за всякакви равни повърхности ·   Лесна за употреба, забърсва се ·   Задържа купите и чиниите на място·   Предотвратява бъркотията и разливането по време на хранене ·   Безопасна за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 6 месеца +·   Без BPA Съдържание: 1 x Вълшебна подложка..
Цена: 10.32лв. Цена: 12.90лв.
Tommee Tippee Дръжки за шишета и чаши 4m+, 2 бр./оп. Tommee Tippee Дръжки за шишета и чаши 4m+, 2 бр./оп.
Горещо -20 %
Марка: Tommee Tippee
Дръжките за шишета и чаши Closer to Nature са идеални за момента, когато детето е готово да държи само шишето, докато пие, като предлагат подкрепа в преминаването от шише към чаша. ·  Съвместими с всички шишета от серията Closer to Nature·  Малките дръжки са идеални за малки ръчички, с мека повърхност·  Безопасни за миене в миялна машина ·  Подходящи за бебета на възраст 4 месеца +·  Без BPA Съдържание: 2 x Дръжки за шишета и чаша First Sips..
Цена: 8.72лв. Цена: 10.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Капак за съхранение на кърма (4бр./оп.)Съхранявайте кърмата си безопасно и удобно с Капачките за съхранение на кърма Closer to Nature. Капачките пасват на всички размери шишета Closer to Nature, като ги прави безопасен и удобен вариант за съхранение на кърмата. Подходящи са за прибиране както в хладилник, така и във фризер.·   Удобни и пестящи пространство ·   Пасват на всички размери шишета Closer to Nature·   Подходящи за хладилник и фризер ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова фурна и в стерилизатори ·    Без BPAСъдържание: 4 x Капачки за съхранение на кърма..
Цена: 10.90лв.
Tommee Tippee Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане 4m+ Tommee Tippee Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане 4m+
-20 % Не е наличен
Марка: Tommee Tippee
Купа за храна с капак, лъжица, отделение за намачкване и охлаждане 4m+ (1 бр./оп.)Купата Explora Cool and Mash включва уникално отделение за охлаждане и намачкване на всяка лъжичка, една по една. Тя помага да сте сигурни, че всяка лъжичка бебешка храна е добре охладена и намачкана, а триъгълната основа прави изгребването с лъжичка по-лесно за заетите майки. ·   Купичката е снабдена с непротичащ капак и Лъжичка за хранене с мек връх ·   Уникално отделение за охлаждане и намачкване ·   Триъгълната основа прави загребването на храна по-лесно ·   Храненето на бебето е по-лесно, когато можете да охлаждате и намачквате храната предварително·   Безопасна за употреба в миялна машина, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходяща за бебета на възраст 4 месеца +·    Без BPA Съдържание: 1 x Купа с отделение за охлаждане и н..
Цена: 11.12лв. Цена: 13.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Помогнете на бебето да се научи само да се храни с Лъжиците за хранене Explora. Лъжиците за хранене са разработени с голяма дръжка за лесно хващане и широка основа за лесно загребване и задържане на храната, идеални, за да се научи бебето да се храни само и храненето да е по-пълноценно. ·   Комплект от 4лъжици за хранене·   Идеални, за да се научи бебето да се храни само·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 6месеца +·    Без BPA Съдържание: 4 x Лъжици за хранене..
Цена: 7.92лв. Цена: 9.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Лъжиците с мек връх за захранване Explora са идеални за нежните венци и за първите стъпки в захранването с твърди храни. Радвайте се на улесненото захранване с лъжиците с мек силиконов накрайник. Те са супер меки за нежните венци, а дръжките им са дълги за достигане до дъното на малките бурканчета и кутийки за съхранение на храна. ·   Комплект от 4 лъжици, идеални за захранване на подрастващи ·   Плитка основа за лесно хранене ·   Меки върхове за нежните венци ·   Дълги дръжки за лесно достигане в бурканчета и кутии за съхранение ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 4 месеца +·    Без BPA Съдържание: 4 x Лъжици за захранване с мек връх..
Цена: 7.92лв. Цена: 9.90лв.
Tommee Tippee Лъжици с мек връх 4м (2 бр./оп.) Tommee Tippee Лъжици с мек връх 4м (2 бр./оп.)
Горещо -20 %
Марка: Tommee Tippee
Лъжиците за захранване с мек връх Explora First WeaningSpoons са разработени като първа стъпка за бебето да се учи да се храни от лъжица. Те имат супер мек огъващ се накрайник, който полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятно захранване с първите пюрета и ориз. ·   Комплект от 2лъжици, идеални за захранване ·   Меки и нежни за малки усти ·   Дълги дръжки за лесно достигане в бурканчета и кутии за съхранение ·   Основата се огъва и става равна за първите захранвания ·   Безопасни за употреба в миялна, микровълнова и в стерилизатори ·   Подходящи за бебета на 4 месеца·    Без BPA Съдържание: 2 x Лъжици с мек връх..
Цена: 9.52лв. Цена: 11.90лв.
Марка: Tommee Tippee
Лъжици самолет Tommee Tippee, син цвят. С новите лъжици на Tommee Tippee във формата на цветен самолет храненето е забавление. Лъжицата-самолет е прекрасен способ да насърчите вашето дете да довършва всяка хапка. Комплектът включва 2 броя сини лъжички-самолет, подходящи за деца над 4 месеца...
Цена: 7.92лв. Цена: 9.90лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)